2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Başı kanalda olduğundan hareket ettiği bazı anlarda benim de alt kısma sanca giriyor 🤦‍♀️ doğum ağrısı denen şey adet ağrısının çok şiddetli versiyonu sanırım ağrı şeklindeyse sanki dayanabilirim ama sancı yani bıçak batması şeklindeyse ürkütücü 😱
İki normal dogum yapmis biri olarak şöyle tarif edeyim sancıyi: belden kalcaya vuran bir agrı sanki kalcaniz duvar gibi sert bir agri.adet sancilari viz gelip tiris gecer yani bu sancinin yaninda.tabi dayanma gucunuz oluyor gelip gecici diye dusunup ebeyi doktoru iyi dinleyip nefes egzesizi ve bol bol sabirla gecip gidiyor.biran önce dogsunda kurtulayim diye dusunup kendinizi guclu kilmaya calisiyorsunuz ve dogunca sanki o agrilari hic cekmemis gibi oluyorsunuz..
Bunlari yazdim ama bu 3.dogumum olacak ve ben yinede korkuyorum dogumdan.bagirip cagirmak yerine doguma motive olmak gerekiyor yoksa gucsuz kaliniyor..

Kızlar çatı muayenesi gereksiz birsey 3. Hamileliğim doktorum herzaman sanci olmadan muayene falan gerek yok doğumun nasıl olacağı o an belli olur diyor. Tabii istisnai durumlar farklı. Ilk hamileliğim de bizzat kendim yasadim farklı bir doktora gidiyordum 34. Haftada nstde sancı çıktı die doktor muayene etti benimde cahilligime geldi aslında kabul etmeyebilirdim daha masadan kalktım kanamam geldi ve 2 gün sonra suyum geldi doğum başladı. 2.de hiç sorun yaşamadık çok şükür bu hamileligimde de 33. Haftada sanci cikti busefer muayene olmayı kabul etmedim serum takıldı sadece bende evde istirahat ettim ve şuan 36 haftalık olduk çok şükür. Yanı çatı muayenesi doğumu tetikliyor bunu unutmayın özellikle erken haftalarda yaptırmayın aklınızda olsun. Uzun oldu hakkınızı helal edin basimdan geçtiği için paylaşmak istedim.
Benim doktorum da doğum başlamadan muayene etmiyorum dedi suyun gelir sancın gelir kanaman gelir o zaman bakılır dedi

İki normal dogum yapmis biri olarak şöyle tarif edeyim sancıyi: belden kalcaya vuran bir agrı sanki kalcaniz duvar gibi sert bir agri.adet sancilari viz gelip tiris gecer yani bu sancinin yaninda.tabi dayanma gucunuz oluyor gelip gecici diye dusunup ebeyi doktoru iyi dinleyip nefes egzesizi ve bol bol sabirla gecip gidiyor.biran önce dogsunda kurtulayim diye dusunup kendinizi guclu kilmaya calisiyorsunuz ve dogunca sanki o agrilari hic cekmemis gibi oluyorsunuz..
Bunlari yazdim ama bu 3.dogumum olacak ve ben yinede korkuyorum dogumdan.bagirip cagirmak yerine doguma motive olmak gerekiyor yoksa gucsuz kaliniyor..
Valla öyle dogum sancisi adet sancisinin yaninda hic kaliyo doguma kadar hic bagirma cagirma olmadi cok sukur ikinci dogum olacak.. bende sanci geldigi zaman hep dua ettim Allahin ismini zikretttim bide sancilar geldigi zaman teyzem hep sirtima masaj falan yapti o rahatlatiyordu aklinizda bukunsun kizlar masaj

Annem umreye gidince meryemana otu varmış onu getirdi sanci başlayınca onu suya koyacağız o açıldıkça rahimde açılıyormuş kardeşimde denedik çok kolay doğumu oldu ebeler bile şaşırdı bukadar çabuk nasıl açıldı die busefer onu deneyeceğim inşallah bende de işe yarar

Canım.ben de kızımı 39+4 te sezaryen.ile doğurmuştum. Son haftasında hiç kg almamıştı ama yine durduğu kârdır deyip belki sancim gelir diye beklemiştim. Bu sefer sanırım 38+4 ya da 38+5 gibi olacak sezaryanım. Kontrollerde belli olur. Ben de patlayacak gibiyim artık zorlanıyorum ama hep kilo aldığım için. Kilonun fazlası zarar kemiklere aşırı yük biniyor
Bi gece bile farkediyormuş anne karninda.Bagisikliklari daha guclu doguyorlar.Allah her ikimizede saglikli dogumlar nasip etsin

Annem umreye gidince meryemana otu varmış onu getirdi sanci başlayınca onu suya koyacağız o açıldıkça rahimde açılıyormuş kardeşimde denedik çok kolay doğumu oldu ebeler bile şaşırdı bukadar çabuk nasıl açıldı die busefer onu deneyeceğim inşallah bende de işe yarar
Onu ben de çok duydum ya acaba aktarlarda falan bulabilir miyiz bi deneyesim var

Canım bende onu çantama koydum ılık suya koyuluyor değil mi? Birde o sudan içti mi kardeşin, annem de Meryem süresi okudu suya onu içersin dedi inanıyorum ben inşallah kolsy olur...

Canım bende onu çantama koydum ılık suya koyuluyor değil mi? Birde o sudan içti mi kardeşin, annem de Meryem süresi okudu suya onu içersin dedi inanmıyorum ben inşallah kolsy olur...
Normal suya koydular annem yanımda olur insallah o anda suya koyacak yasin okuyacakmış 1 yudumda içicem inşallah kardeşim içmemişti ama iciliyormus

Afedersiniz ama annelere sorulucak en güzel soru acaba ilk haftalarda göğüs ucu ağrısı ardından kahverengi bölgede koyulaşma sonrada göğüste büyüme oldumu

Afedersiniz ama annelere sorulucak en güzel soru acaba ilk haftalarda göğüs ucu ağrısı ardından kahverengi bölgede koyulaşma sonrada göğüste büyüme oldumu
İlk bebeğimde Göğüs ucum hastanede mahvoldu çok zorladı hemşire ler emsin diye afedersin kanamaya başladı çok kötüydü bu sefer 36. Haftadan itibaren hergun krem sürüp yumuşak tutmaya çabalıyorum

Ya bende duydum onu denemek istiyorum aktarlarda satılıyormuş ayrıntılı bilgi verir misin canım

Normal suya koydular annem yanımda olur insallah o anda suya koyacak yasin okuyacakmış 1 yudumda içicem inşallah kardeşim içmemişti ama iciliyormus
Bunu nette görmüştüm bu sekildemi yapılıyor

Eklentiler

• Screenshot_20210102-132033.webp
    Screenshot_20210102-132033.webp
    59 KB · Görüntüleme: 69
İlk bebeğimde Göğüs ucum hastanede mahvoldu çok zorladı hemşire ler emsin diye afedersin kanamaya başladı çok kötüydü bu sefer 36. Haftadan itibaren hergun krem sürüp yumuşak tutmaya çabalıyorum
Çok afedersiniz keşke bebişim olsaydıda bu cevabı digate alsaydım aslında tam olarak hamile olduğunuzu öğrenmeden önce yaşadığınız belirtiyi sormak istemiştim ben yanlış anlatım sanırsam çok özür dilerim bu sayfaya belirtilerinizi sormak için yazdım ve cevap veren olursa çok sevinirim 4 aydır hamilelik bekliyorum ve bu ay böyle bi belirtim oldu normalde adedimde hiç böyle bi belirtim hayatta olmazdı sadece kasığım ve belim feci şekilde ağrırdı ama sadece böyle bir ağrım oldu ve mide bulantısı oldu mide bulantımı pek digate almadım açıkcası cevap verdiğin için teşekkür ederim genede 🥰

Back
X