2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

merhaba.benim 14 ocakta dondurulmus transferim olacak insallah.doktorum yola gidebilirsin diyor ama ildisindan gittiyseniz naptiniz bir gun dinlendiniz mi.ben ilk denememde dinlendim tutmadi

merhaba.benim 14 ocakta dondurulmus transferim olacak insallah.doktorum yola gidebilirsin diyor ama ildisindan gittiyseniz naptiniz bir gun dinlendiniz mi.ben ilk denememde dinlendim tutmadi
Benim bir arkadaşım tedavi için İstanbul'a geldi. 3 gün bekleyip döndü, hatta yatarak gitti vs. Tutmadı.

2.sinde kocası işlerim var diyerek ertesi gün yola çıkarttı. Oturarak gitti. Ve tuttu.

O da bana "bu işler gerçekten hiç belli olmuyormuş, takmamak lazım herhalde" diye söyledi.

Nasıl çıktı peki sonucunuz
üstteki teste cok yakından bakarsanız silik bi çizgi çıktı alttakını dun yapmıstım onda hiçbişey yok ama tabıkı bu benı cok mutlu etmez önceki transferde sürekli pozitif gormustum kimyasal olmuştu

Eklentiler

• 8C4442B3-F89C-44B4-89DA-458DF5ABFF1E.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 87
Oncesinde vermediler bana sonrasinda bende kullaniyorum rahim duvari kalislasmasi için insalalh guzel olur hersey
Evet klasik veriyorlar sanırım ttransfer öncesi başladım ve sonrasında da devam ediyor progestan fitil ve kan sulandırıcı iğne vs de var..

Kızlar dün yani 6 ocakta transferi olan kimse yok mu benim dışımda

Ya eşim tepemde sürekli yatırıyo sıkılıp kalkıyorum tekrar yatırıyor annem sürekli arayıp yat kalkma diyo kafayı yicem
Banada aynı yapıyorlardı ilk transferde 2. De dinlemiyorum artık işleri eşim yapıyo oda işime geliyo ayakta durmakla bısey olmaz dıyo doktor rahım ayakta olmuyo yanıı Oyuzden cok dusunme rahat olmaya bak inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…