Benim bir arkadaşım tedavi için İstanbul'a geldi. 3 gün bekleyip döndü, hatta yatarak gitti vs. Tutmadı.merhaba.benim 14 ocakta dondurulmus transferim olacak insallah.doktorum yola gidebilirsin diyor ama ildisindan gittiyseniz naptiniz bir gun dinlendiniz mi.ben ilk denememde dinlendim tutmadi
Nasıl çıktı peki sonucunuzTest yapan varmı ben yaptımda
üstteki teste cok yakından bakarsanız silik bi çizgi çıktı alttakını dun yapmıstım onda hiçbişey yok ama tabıkı bu benı cok mutlu etmez önceki transferde sürekli pozitif gormustum kimyasal olmuştuNasıl çıktı peki sonucunuz
Evet klasik veriyorlar sanırım ttransfer öncesi başladım ve sonrasında da devam ediyor progestan fitil ve kan sulandırıcı iğne vs de var..Oncesinde vermediler bana sonrasinda bende kullaniyorum rahim duvari kalislasmasi için insalalh guzel olur hersey
Hayırlısıyla istediğiniz gibi güzel sonucunuz gelir umarım.Oncesinde vermediler bana sonrasinda bende kullaniyorum rahim duvari kalislasmasi için insalalh guzel olur hersey
Aminn insallahhhHayırlısıyla istediğiniz gibi güzel sonucunuz gelir umarım.
Bende fitil yok vitamin ilaci varEvet klasik veriyorlar sanırım ttransfer öncesi başladım ve sonrasında da devam ediyor progestan fitil ve kan sulandırıcı iğne vs de var..
Selam kızlarrr nasıl gidiyo günler hiç geçmiyo resmenresmen degıl gecmıyooooooooo
Transfer yapıldı bana da bugün napcam nasıl hareket etcem bilmiyorm sadece yatıyorum tecrübeli olanlar yardım etsiiiinnSelam kızlarrr nasıl gidiyo günler hiç geçmiyo resmen
Sürekli yatma cok merdıven cıkma biyere uzanma kafanada cok takma derım benTransfer yapıldı bana da bugün napcam nasıl hareket etcem bilmiyorm sadece yatıyorum tecrübeli olanlar yardım etsiiiinn
Ya eşim tepemde sürekli yatırıyo sıkılıp kalkıyorum tekrar yatırıyor annem sürekli arayıp yat kalkma diyo kafayı yicemSürekli yatma cok merdıven cıkma biyere uzanma kafanada cok takma derım ben
Banada aynı yapıyorlardı ilk transferde 2. De dinlemiyorum artık işleri eşim yapıyo oda işime geliyo ayakta durmakla bısey olmaz dıyo doktor rahım ayakta olmuyo yanıı Oyuzden cok dusunme rahat olmaya bak inşallah hayırlısı olurYa eşim tepemde sürekli yatırıyo sıkılıp kalkıyorum tekrar yatırıyor annem sürekli arayıp yat kalkma diyo kafayı yicem
Kızlar dün yani 6 ocakta transferi olan kimse yok mu benim dışımdaSanırım yok ama aşa yukarı hepımız aynıyız bıkacgun var aramızda
Aynen dışarıda hava da güzel evde sıkılıyorum.Selam kızlarrr nasıl gidiyo günler hiç geçmiyo resmen
5 ocak benimKızlar dün yani 6 ocakta transferi olan kimse yok mu benim dışımda
Hayırlı olsun inşallah5 ocak benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?