2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

14’ünDe test tarihim hem otarihe kadar bekleyemem erken yaparım diyorum hemde yapmaya korkuyorum olumsuz sonuç görürüm diye sizinle aynı gün sanırım transferimiz
Evet öyle ben yapıyorum valla hıc bekleyemem ozamana kadar
 
Evet öyle ben yapıyorum valla hıc bekleyemem ozamana kadar

Umarım olumlu sonuç alırsınız. Doktorum erken yapma, vakti gelince yap, bazen sonuçlar hatalı çıkabiliyor, boşuna üzülüyor anne adaylarımız demişti. Siz de dayanamayıp erken yapsanız bile, olumsuz çıkarsa hemen üzülmeyin, gününüzü bekleyin yine :)
 
Benim ilk transferdede hemen cıkmıstı asla koyulasmadı ama hergun yaptım kimyasal olmuş meger en azından stres yapcagına hergun bakarım dedım kafam rahat olur son gune kadar bekleyemem cok sabırsızım
 
İnşaAllah tüm olmayanların hasreti bekleyişi sona erer aile olmak için o kadar güzel birşey ki öyle mucize ki rabbşm eksikliğini göstermesin
 
Test yapcakmısınız ?
 
Benim bugün transferden sonraki 5.günüm çoğunlukla uzandım oturdum hep evin içince 3.günden sonra hafif işler yaptım bugünde biraz yürüyüş yaptım sadece
Cok yürümeyin benim yengem yaptirmistu tup bebekonun üçüzleri olmustu doktor ayaga kalkmasini bile istememisti gebe kalana kadar evin icin de hareket ediyom ben cok az sonra devamli oturuyom agrim olursa uzaniyom yurumeyin sakın gerekirse cikmayin disariya merdiven felan cok tehlikeli
 
Selam kızlar. Benim de transfer tarihim 4 ocaktı. Kurbanlık koyun gibi test gününü bekliyorum ilk transferimde sürekli dinlenmiş ve kafama çoook takmıştım şu an çok daha rahatım. İşimi yapıyorum hiç dinlenmedim diyebilirim. Nasipten öte yol yok böyle sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. İlk transferde adet belirtileri yaşamaştım ancak bu sefer hiç bir belirtim yok. Hatta göğüslerim söndü. Olumlu olumsuz yorum yapmak için henüz çok daha erken dilerim ki hepimiz çok güzel haberler alalım.
Evlatlarımız tutunmuş olsun bize.
 
başka bir başlığa da yazmıştım ama doğru adres bu başlık sanırım 4 ocak'ta donmuş blastokist embriyo transferi yapıldı. mide ekşimesi dışında hiçbir belirti yok. hemen transfer yapılmadığı için taze transferdeki gibi aşırı yüksek hormonal seviyeler yokken, vücutta hormon ilaçlarının aşırı etkileri bu geçen sürede giderildiği için taze embriyo transferi ile donmuş embriyo transferinin belirtileri farklı olabiliyormuş. tabii bu durum meraktan çatlamaya engel değil :) bu ikinci tüp bebek denemem. ilkinde ben de regl olacakmış gibi hissetmiştim ve de olmuştum. şimdilik rahim yeterince dinlendiğinden her şey sakin. herkes için hayırlısını diliyorum.
 
başka bir başlığa da yazmıştım ama doğru adres bu başlık sanırım 4 ocak'ta donmuş blastokist embriyo transferi yapıldı. mide ekşimesi dışında hiçbir belirti yok. hemen transfer yapılmadığı için taze transferdeki gibi aşırı yüksek hormonal seviyeler yokken, vücutta hormon ilaçlarının aşırı etkileri bu geçen sürede giderildiği için taze embriyo transferi ile donmuş embriyo transferinin belirtileri farklı olabiliyormuş. tabii bu durum meraktan çatlamaya engel değil :) bu ikinci tüp bebek denemem. ilkinde ben de regl olacakmış gibi hissetmiştim ve de olmuştum. şimdilik rahim yeterince dinlendiğinden her şey sakin. herkes için hayırlısını diliyorum.
ah sizinle transfer tarihimiz ve her şeyimiz aynı benim de ilki taze transferdi. 4 ocakta dondurulmuş blast transferim gerçekleşti. Taze transferde hormonların etkisi ile adet sancısı benzeri şeyler yaşadım sürekli. Hiç tutunmamış bebişim direk negatif çıktı. Bu sefer hiç işlem yapılmamış gibi yalnızca dün akşam inanılmaz bir bacak ağrısı yaşadım o da şu an yok.
Diliyorum ki bu sefer güzel haberler alalım
 
Çok heyecanlı ben de 4 Ocak’ta transfer oldum (5.gün dondurulmuş embriyo, ilk transfer) ve yine hiç bir belirti yok.
 
evet şaşırtıcı bir şekilde her şey aynı ❤ evet tıbben olması gereken bir durum olarak anlıyorum yoksa boşuna rahim dinlendirilmezdi. taze transfer başarısız olduktan sonra genel olarak 2.de donmuş transfer tercih ediliyor tersi durumda yine ikisi yer değiştiriyor. genel olarak evdeyim sadece araç ile bir yere gidip bir şeyler aldım. mutfak ve salon arasında gidip geliyorum. gidip gelme sayım kısa bir yürüyüşe denktir diye düşünüyorum :) doktorum yiyecek, içecek kısıtlaması önermedi. her şey serbest dedi sanıyorum zihni buna yorup da stres olmamak adınadır. bu defa güzel olsun inşallah her şey forumdaki herkes için
 
Merhaba, ben de bu ay tedaviye başlayacağım, olsun 7 yumurtan inş güzel bir şekilde dollenir, benim bu kadar cikacagini bile sanmıyorum, fsh ve amh kötü, sizin sıkıntı neydi ve yaşınız kaç?
 
Merhaba, ben de bu ay tedaviye başlayacağım, olsun 7 yumurtan inş güzel bir şekilde dollenir, benim bu kadar cikacagini bile sanmıyorum, fsh ve amh kötü, sizin sıkıntı neydi ve yaşınız kaç?
Benim sebebsiz maalesef herhangi bulunan bir problem yok ters rahim dışında o da ne kadar sorun teşkil eder bilmiyorum.
Ve maalesef embriyolar taze transfer gününü yani dünü bekleyemediler. Sadece bir adet birinci kalite bir embriyomuz kaldı ki biz onu bile beklemiyorduk artık hepten yelkenleri suya indirmiş depresyon yeleğimi üstüme geçirmiştim. Onu da dondurmayı tercih ettik.
Yaşım 28 bu arada..
Ama bir şey daha ekleyeyim iki ay önce hiç bir tahlilimde sorun yokken iki ay sonra tiroid değerlerim de aşırı bir değişiklik farkettik. Bu iki ay içinde ne oldu diye düşünürken doktorla corona illeti aklımıza geldi coronadan sonra tiroid değerlerim tamamen alt üst olmuş iz bırakmadığı yer yok bu illetin.hemen levotrine başladık tabi ve normale döndürdük.
Rabbim size de şifa versin tez zaman da inşallah
 
Kızlar tekrar merhaba

Bilmeyenler için hatırlatayım, transfer tarihim 4 Ocak'tı. Bugün büyük abdestimi yaparken, inanın hiç ıkınmadım, karnımda bir bıçak saplanması hissettim. Arkamı silince, kan geldi. Maalesef önden de 4 damla açık renkli sulu kan geldi.

Doktorla konuştum. İlk sorusu, IKINDIN MI? oldu. Ama ıkınmadım gerçekten ama maalesef sertti.

"Şu an başlarda olduğun için sorun olmaz diye düşünüyorum. Her sabah duphalac iç, kuru incir ve kayısı ye dedi. Bu sorun tekrarlanmamalı" dedi.

Şu an aşırı mutsuzum....
 
Sizi çok iyi anlıyorum, eski mesajlarınızı da okudum. Lütfen ama lütfen rahat olmaya çalışın. Biliyorum çok zor, ben de ilk transferde 10 gün kendimi dinleye dinleye tükettim ama her şey olacağına varıyor.
Hem kimbilir belki de yerleşme kanamasıdır.
Stres size ve bebeğinize zarar vermesin lütfen rahat olmaya çalışın.
Kabız olmamak adına ben kabak çekirdeği, kuru kayısı ve lifli olduğu için ananas tüketiyorum ve su içmeye çalışıyorum bol bol.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…