Sizinde hayırlı olsunHayırlı olsun inşallah
Ya kuzum belirti yaşayanlarımızda muhtemelen ilaçların yan etkisinden bisürü ilaç kullanıyoruz biyolojik silaha dönüştük nerdeyseHic adet sancisi gibi bir sancim olmadi hic berlirti yok 61 saatte gecti
Çünkü yerleştiği yeri ultrasonla görmek için idrara sıkışık olmam gerekiyorYaa evet bir de merak ettiğim o konu var neden idrar sıkışık transfer yapılıyor ki
Bende çok tutamam sanırım
Beni de sabah dokuz buçuk sularında arıyorlar telefonun başında çaresiz bekliyorum modundayım o saatler de
Şuan siz ne aşamadasınız? İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
hahahaha yeminlen aynısını dedim eşime. "Biyonik kadın de bana" dedim.Ya kuzum belirti yaşayanlarımızda muhtemelen ilaçların yan etkisinden bisürü ilaç kullanıyoruz biyolojik silaha dönüştük nerdeyse
Bende de gün sayıyorum 3 güne test yapmaya başlayacağım galibaTransfer olanlar durumlar nasıl ? Gunler geçmiyor bende
Biyolojik silah güzeldiYa kuzum belirti yaşayanlarımızda muhtemelen ilaçların yan etkisinden bisürü ilaç kullanıyoruz biyolojik silaha dönüştük nerdeyse
Benimde 6 Ocak’ta transfeirm oldu aynı günüzKızlar dün yani 6 ocakta transferi olan kimse yok mu benim dışımda
Canınız ne zaman sıkılırsa, yazın bize. Derdinize çare olamayız belki ama üzerinizdeki ağırlığı hafifletiriz. ❤Ve hepinizin yazılarını okudum bekirtilerinizi dinliyorsunuz bakıyorsunuz ama ben ise eşimle sıkıntılı dönemden geçiyorum çok stresli bir zamandayım ne belirti var nede sanki işlem yaptırmış gibiyim boşlukta hissediyorum
Ben doktoruma bu belirti olayını sordum gözü karartıp.Canınız ne zaman sıkılırsa, yazın bize. Derdinize çare olamayız belki ama üzerinizdeki ağırlığı hafifletiriz. ❤
Siz daha dün yaptırmışsınız. Bi yerde 61. saatte tutunuyor gibi bi şey okudumYani demem o ki, şu an çok erken.
Katılıyorum belirti var diyenlerin tamamen piskolojık bence agrılar vs olabılır neden oldugunuda bılemeyız ama bu bir belırtı de diyemeyizBen doktoruma bu belirti olayını sordum gözü karartıp.Transfer günü hariç 2. Günümde aradım, ve dedi ki , belirtiler için çok erken. 6dan önce olmaz. Ama belki de hiç olmaz. Ona takılmamaya çalış, dedi.
Hayırlı olsun inşallahBenimde 6 Ocak’ta transfeirm oldu aynı günüz
Hangi gün oldu transferınBenim bugün transferden sonraki 5.günüm çoğunlukla uzandım oturdum hep evin içince 3.günden sonra hafif işler yaptım bugünde biraz yürüyüş yaptım sadece
Cumartesi günüHangi gün oldu transferın
14’ünDe test tarihim hem otarihe kadar bekleyemem erken yaparım diyorum hemde yapmaya korkuyorum olumsuz sonuç görürüm diyeHangi gün oldu transferın
Aaaayyyüstteki teste cok yakından bakarsanız silik bi çizgi çıktı alttakını dun yapmıstım onda hiçbişey yok ama tabıkı bu benı cok mutlu etmez önceki transferde sürekli pozitif gormustum kimyasal olmuştu
O kadar hormon desteğine tutmazsa aşk olsunhahahaha yeminlen aynısını dedim eşime. "Biyonik kadın de bana" dedim.
Off bu belirti bulma bataklığına düştü düşeceğim. Şu an hiç ağrım yok mesela. Takmamak için film izleyeceğim..
Aynı gün olmuşuzCumartesi günü
Bugun 5. GünnAaaayyyöyle deme umutlu ol kaçıncı günde test yapmış oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?