Benim troid yüksek çıktı,Benim sebebsiz maalesef herhangi bulunan bir problem yok ters rahim dışında o da ne kadar sorun teşkil eder bilmiyorum.
Ve maalesef embriyolar taze transfer gününü yani dünü bekleyemediler. Sadece bir adet birinci kalite bir embriyomuz kaldı ki biz onu bile beklemiyorduk artık hepten yelkenleri suya indirmiş depresyon yeleğimi üstüme geçirmiştim. Onu da dondurmayı tercih ettik.
Yaşım 28 bu arada..
Ama bir şey daha ekleyeyim iki ay önce hiç bir tahlilimde sorun yokken iki ay sonra tiroid değerlerim de aşırı bir değişiklik farkettik. Bu iki ay içinde ne oldu diye düşünürken doktorla corona illeti aklımıza geldi coronadan sonra tiroid değerlerim tamamen alt üst olmuş iz bırakmadığı yer yok bu illetin.hemen levotrine başladık tabi ve normale döndürdük.
Rabbim size de şifa versin tez zaman da inşallah
covid hepimizin belası, ben de troid ilacı kullanıyorum, benim arkadaşımın Rahmi de tersti, ama bir kızı oldu, şimdi ikinci için tekrar tedavi görüyor, anlayamadigim yasin genç, hormonların iyi neden acaba bu dereceye geldi yumurtalar, benim de zor işim, hem değerlerim kötü hem yaş 40,inş gönlünce olsun her şeyBenim sebebsiz maalesef herhangi bulunan bir problem yok ters rahim dışında o da ne kadar sorun teşkil eder bilmiyorum.
Ve maalesef embriyolar taze transfer gününü yani dünü bekleyemediler. Sadece bir adet birinci kalite bir embriyomuz kaldı ki biz onu bile beklemiyorduk artık hepten yelkenleri suya indirmiş depresyon yeleğimi üstüme geçirmiştim. Onu da dondurmayı tercih ettik.
Yaşım 28 bu arada..
Ama bir şey daha ekleyeyim iki ay önce hiç bir tahlilimde sorun yokken iki ay sonra tiroid değerlerim de aşırı bir değişiklik farkettik. Bu iki ay içinde ne oldu diye düşünürken doktorla corona illeti aklımıza geldi coronadan sonra tiroid değerlerim tamamen alt üst olmuş iz bırakmadığı yer yok bu illetin.hemen levotrine başladık tabi ve normale döndürdük.
Rabbim size de şifa versin tez zaman da inşallah
Covid ilaçları kullanmadımCovid ilaçları çıkarmış olabilir,
Benim troid yüksek çıktı,
covid hepimizin belası, ben de troid ilacı kullanıyorum, benim arkadaşımın Rahmi de tersti, ama bir kızı oldu, şimdi ikinci için tekrar tedavi görüyor, anlayamadigim yasin genç, hormonların iyi neden acaba bu dereceye geldi yumurtalar, benim de zor işim, hem değerlerim kötü hem yaş 40,inş gönlünce olsun her şey
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle.. ıkınmadığınızı söylüyorsunuz, o halde endişelenmeyin. Hem belki de yerleşme kanaması olabilir mi? Kabızlık için ben de kabak çekirdeği, kuru kayısı ve bol su içmeye çalışıyorum. Çay bardağına iki kuru kayısıyı koyun ve üzerine su ekleyin. Sabah aç karna için, gerçekten çok etkili.Kızlar tekrar merhaba
Bilmeyenler için hatırlatayım, transfer tarihim 4 Ocak'tı. Bugün büyük abdestimi yaparken, inanın hiç ıkınmadım, karnımda bir bıçak saplanması hissettim. Arkamı silince, kan geldi. Maalesef önden de 4 damla açık renkli sulu kan geldi.
Doktorla konuştum. İlk sorusu, IKINDIN MI? oldu. Ama ıkınmadım gerçekten ama maalesef sertti.
"Şu an başlarda olduğun için sorun olmaz diye düşünüyorum. Her sabah duphalac iç, kuru incir ve kayısı ye dedi. Bu sorun tekrarlanmamalı" dedi.
Şu an aşırı mutsuzum....
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle.. ıkınmadığınızı söylüyorsunuz, o halde endişelenmeyin. Hem belki de yerleşme kanaması olabilir mi? Kabızlık için ben de kabak çekirdeği, kuru kayısı ve bol su içmeye çalışıyorum. Çay bardağına iki kuru kayısıyı koyun ve üzerine su ekleyin. Sabah aç karna için, gerçekten çok etkili.
Merhaba kizlar bende 6 ocakta transfe oldm bekliyorum hiç belirti yokBenim Doktorum Eğer kabız kalırsan günde 2 kere Bu şuruptan iç demişti Tadı bal gibi Bence için ben de Kabız oldum o kadar dikkat etmeme rağmen 2 gündür içiyorum ve çok rahatım
Bnm de 6 Ocak Çarşamba. Kasik ağrısı oluyor arada. Sende de öyle miMerhaba kizlar bende 6 ocakta transfe oldm bekliyorum hiç belirti yokbende zorlanıyorum kabız oldum yine oncekindede kabız olmuştum .bu sefer araştırdım duphalac aldım. Hemen faydasijj göremedim ben canimmya. Sen Nasıl kullaniyorsun direk mi iciyorsun suyla mi karıştırıyorsun. Birde ne kadar ölçüde içiyorsun..ishal olmaktansa korkunca en fazla 15 CC içtim
Benim hic belirtim yok canım , sadece göğüsler şiş oda ilaçtan zaten.. erken tabi daha belirtiler için bile . İyi düşünmeye çalışıyorum , gebelik testi sipariş ettim. 7 yada 8. Gün gelecek . Ozman yaoacam sen test yapacakmış in gününü mu bekleyeceksinBnm de 6 Ocak Çarşamba. Kasik ağrısı oluyor arada. Sende de öyle mi
Bu sefer test yapmayı düşünmüyorum açıkçası. Kan veririm belki 8 . GündeBenim hic belirtim yok canım , sadece göğüsler şiş oda ilaçtan zaten.. erken tabi daha belirtiler için bile . İyi düşünmeye çalışıyorum , gebelik testi sipariş ettim. 7 yada 8. Gün gelecek . Ozman yaoacam sen test yapacakmış in gününü mu bekleyeceksin
Dolu dolu iki tatli kaşığı iciyourum bir iki saate etkisini gösteriyo direk iciyorum ben de 4 ocakta transfer oldum iki gündür agrim yok sadece igne yerlerim agriyo sanki bu sureci yasamamisim gibi hissediyoruk buraya girince aklima geliyo bir de aksam o igneleri vuruluncaMerhaba kizlar bende 6 ocakta transfe oldm bekliyorum hiç belirti yokbende zorlanıyorum kabız oldum yine oncekindede kabız olmuştum .bu sefer araştırdım duphalac aldım. Hemen faydasijj göremedim ben canimmya. Sen Nasıl kullaniyorsun direk mi iciyorsun suyla mi karıştırıyorsun. Birde ne kadar ölçüde içiyorsun..ishal olmaktansa korkunca en fazla 15 CC içtim
Böylesi daha iyi aslında aklımıza gelmemesi. Gecenkinde sürekli dusunup durmuştum ben .olacakmi olmayacakmi diye. Dedgin gbi sadece eburaya girince aklıma geliyor yada gün içinde nadir. Örgü falan oruyorum vakit geciyor. Birde aç karnina mi iciyorsun çok sordum ama kusuruma bakma canimDolu dolu iki tatli kaşığı iciyourum bir iki saate etkisini gösteriyo direk iciyorum ben de 4 ocakta transfer oldum iki gündür agrim yok sadece igne yerlerim agriyo sanki bu sureci yasamamisim gibi hissediyoruk buraya girince aklima geliyo bir de aksam o igneleri uruluncaca
Tok karnina iciyorum yokya sor istedigunuBöylesi daha iyi aslında aklımıza gelmemesi. Gecenkinde sürekli dusunup durmuştum ben .olacakmi olmayacakmi diye. Dedgin gbi sadece eburaya girince aklıma geliyor yada gün içinde nadir. Örgü falan oruyorum vakit geciyor. Birde aç karnina mi iciyorsun çok sordum ama kusuruma bakma canimoksapar da mı vuruyorsun . doktor bana yazmadi ecopirin kullanıyorum sadece
Tok karnina iciyorum yokya sor istedigunu
Ben bugun de yaptımTest yapacaktım ben kızlar eşim izin vermedi 6. Gün olduğu için bende salı kan testi yaptıracağım 10.gün oluyor zaten belli de olur o zman
Aaa ben orda hayalet bir çizgi görüyoruuumBen bugun de yaptım
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah burdan güzeel haberler verirsinizTest yapacaktım ben kızlar eşim izin vermedi 6. Gün olduğu için bende salı kan testi yaptıracağım 10.gün oluyor zaten belli de olur o zman
Güzell haberler alırız ünşallahEsraaa aynı gün olmuşuz transferi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?