2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Covid ilaçları çıkarmış olabilir, Benim troid yüksek çıktı, covid hepimizin belası, ben de troid ilacı kullanıyorum, benim arkadaşımın Rahmi de tersti, ama bir kızı oldu, şimdi ikinci için tekrar tedavi görüyor, anlayamadigim yasin genç, hormonların iyi neden acaba bu dereceye geldi yumurtalar, benim de zor işim, hem değerlerim kötü hem yaş 40,inş gönlünce olsun her şey

Covid ilaçları kullanmadım
Ama çevremde yaşıtım olup bebek sahibi olamayan çok insan var ki bu hormonlu ve katkılı yiyecekler kötü yaşam koşulları karşısında sebepli veya sebepsiz kısırlığa da şaşırmamak gerekiyor sanırım artık.

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle.. ıkınmadığınızı söylüyorsunuz, o halde endişelenmeyin. Hem belki de yerleşme kanaması olabilir mi? Kabızlık için ben de kabak çekirdeği, kuru kayısı ve bol su içmeye çalışıyorum. Çay bardağına iki kuru kayısıyı koyun ve üzerine su ekleyin. Sabah aç karna için, gerçekten çok etkili.

Eklentiler

• 1610117002868845296502581621617.webp
    19 KB · Görüntüleme: 40
Benim Doktorum Eğer kabız kalırsan günde 2 kere Bu şuruptan iç demişti Tadı bal gibi Bence için ben de Kabız oldum o kadar dikkat etmeme rağmen 2 gündür içiyorum ve çok rahatım

Benim Doktorum Eğer kabız kalırsan günde 2 kere Bu şuruptan iç demişti Tadı bal gibi Bence için ben de Kabız oldum o kadar dikkat etmeme rağmen 2 gündür içiyorum ve çok rahatım
Merhaba kizlar bende 6 ocakta transfe oldm bekliyorum hiç belirti yok bende zorlanıyorum kabız oldum yine oncekindede kabız olmuştum .bu sefer araştırdım duphalac aldım. Hemen faydasijj göremedim ben canimmya. Sen Nasıl kullaniyorsun direk mi iciyorsun suyla mi karıştırıyorsun. Birde ne kadar ölçüde içiyorsun..ishal olmaktansa korkunca en fazla 15 CC içtim

Bnm de 6 Ocak Çarşamba. Kasik ağrısı oluyor arada. Sende de öyle mi

Bnm de 6 Ocak Çarşamba. Kasik ağrısı oluyor arada. Sende de öyle mi
Benim hic belirtim yok canım , sadece göğüsler şiş oda ilaçtan zaten.. erken tabi daha belirtiler için bile . İyi düşünmeye çalışıyorum , gebelik testi sipariş ettim. 7 yada 8. Gün gelecek . Ozman yaoacam sen test yapacakmış in gününü mu bekleyeceksin

Bu sefer test yapmayı düşünmüyorum açıkçası. Kan veririm belki 8 . Günde

Dolu dolu iki tatli kaşığı iciyourum bir iki saate etkisini gösteriyo direk iciyorum ben de 4 ocakta transfer oldum iki gündür agrim yok sadece igne yerlerim agriyo sanki bu sureci yasamamisim gibi hissediyoruk buraya girince aklima geliyo bir de aksam o igneleri vurulunca

Böylesi daha iyi aslında aklımıza gelmemesi. Gecenkinde sürekli dusunup durmuştum ben .olacakmi olmayacakmi diye. Dedgin gbi sadece eburaya girince aklıma geliyor yada gün içinde nadir. Örgü falan oruyorum vakit geciyor. Birde aç karnina mi iciyorsun çok sordum ama kusuruma bakma canim oksapar da mı vuruyorsun . doktor bana yazmadi ecopirin kullanıyorum sadece

Kızlar ben çok kötüyüm. Progestron fitil attığım yer tahriş olmuş yara gibi çok acıyo zonk zonk ağlatacak kadar. Önerebileceğiniz bi şey var mı

Tok karnina iciyorum yokya sor istedigunu

Transfer sonrasi bublari kullaniyorum estrofem gunde 3 kere digerleri bir kere igneleribde aksam 22.00 vuruyom arka arkaya kan sulandirici ignesi hazir halde yarisini vuruyom diger yarisni ertesi günü vuruyom

Test yapacaktım ben kızlar eşim izin vermedi 6. Gün olduğu için bende salı kan testi yaptıracağım 10.gün oluyor zaten belli de olur o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…