2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar ben çok kötüyüm. Progestron fitil attığım yer tahriş olmuş yara gibi çok acıyo zonk zonk ağlatacak kadar. Önerebileceğiniz bi şey var mı
Doktorunuza danışın hemen bence progestanı oral yoldan almanızı tavsiye edicektir büyük ihtimal

Kızlar ben çok kötüyüm. Progestron fitil attığım yer tahriş olmuş yara gibi çok acıyo zonk zonk ağlatacak kadar. Önerebileceğiniz bi şey var mı
Kullandığınız fitil beyaz, yuvarlak yumuşak kapsül mü? Eğer oysa ağız yoluyla alınabiliyor. Prospektüse bi bakın yanlışlık olmasın tabi ki.

Merhaba arkadaşlar, ben de yarın transfere gidiyorum 3. gün embriyosu kısmetse. Heyecan dorukta bir yandan da stres olmamaya çalışıyorum. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
İnşallah canım hemencecik geçecek o evre aSıl bekleyiş sonrası uzun ve güzel haberleirni bekliyoruz senin de

Koyulaşıyor mu çizgi yavrum gün gün
Dün yaptıgım erken testi onda daha belirgin bugun yaptıgım normal testti hemen cıktı ama yarın yapacagım tekrar bakalım sevınemıyorum cok oncekide cıkmıstı hemen testte ama kımyasal oldu 2bb kalitedeydi bu 5aa pgtli bide bakalım az kaldı

Ben şimdi baktım kalitesine 4.gün embriyosu orta kalite şimdi seninki 5.gün olduğu için benden önce görme şansın yüksek oluyor demi

Ayy valla bilmiyorum canım geçmiş olsun zeytin yağıyla yumuşatıp köy istersen zeytin yağı sonuçta bişey olmaz.
Transfer sonrasi bublari kullaniyorum estrofem gunde 3 kere digerleri bir kere igneleribde aksam 22.00 vuruyom arka arkaya kan sulandirici ignesi hazir halde yarisini vuruyom diger yarisni ertesi günü vuruyom
Bana kan sulanidrici iğne vermedi ona takıldım.biraz ama sıkıntı olmaz inşallah. Gerisi benimde aynı sayılır. Folik asit (prefolic), progesteron iğne, progestan kapsül, ecopirin, estrofem , climera bant

Ben ocak 4 te transfer oldum test yapsam cikar mi

Ben şimdi baktım kalitesine 4.gün embriyosu orta kalite şimdi seninki 5.gün olduğu için benden önce görme şansın yüksek oluyor demi
Aa 4. Günmü atlamışım orayı işkdefa duydum 3 yada 5 olur genelde ama benımkı 5 dunde cıktı yanı senınkı yarın kesın cıkar

Bunukullaniyom insallah pozitif olursa3 ay boyunca kullanacam ama göbeğim cok agriyo şiş mor kuxuk kucuk bezeler oluşmuş bunun bir caresi var mi ya
Benim ilk transferdede hemen cıkmıstı asla koyulasmadı ama hergun yaptım kimyasal olmuş meger en azından stres yapcagına hergun bakarım dedım kafam rahat olur son gune kadar bekleyemem cok sabırsızım
İlki kimyasal oldu diye Buda öyle olacak değil ya. Umarım giderek koyulaşır. En garantisi kalp atışını görmek zira son transferimde boş gebelik yaşayıp acayip bi düş kırıklığı yaşadım. Bu ay tekrar deneyeceğim inşallah olumlu sonuçlanır.

İnşallah canımm hepımızın pozıtif olur inşallah

Ben ocak 4 te transfer oldum test yapsam cikar mi
Siz bilirsiniz tabi ki ama daha çook erken. Çıkarsa sevinirsiniz güzel olur ama çıkmazsa moralinizi bozup test gününe kadar negatif düşüneceksiniz belki de bebişi de üzeceksiniz. Kan testinden önce yapmak isterseniz bence 8. Gün falan yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…