Evet varAaa ben orda hayalet bir çizgi görüyoruuum
Doktorunuza danışın hemen bence progestanı oral yoldan almanızı tavsiye edicektir büyük ihtimalKızlar ben çok kötüyüm. Progestron fitil attığım yer tahriş olmuş yara gibi çok acıyo zonk zonk ağlatacak kadar. Önerebileceğiniz bi şey var mı
Kullandığınız fitil beyaz, yuvarlak yumuşak kapsül mü? Eğer oysa ağız yoluyla alınabiliyor. Prospektüse bi bakın yanlışlık olmasın tabi ki.Kızlar ben çok kötüyüm. Progestron fitil attığım yer tahriş olmuş yara gibi çok acıyo zonk zonk ağlatacak kadar. Önerebileceğiniz bi şey var mı
Ya bence gözüküyor hakkında hayırlısı gönlündeki de hemen kabul olsunBen bugun de yaptım
İnşallah canım hemencecik geçecek o evre aSıl bekleyiş sonrası uzun ve güzel haberleirni bekliyoruz senin deMerhaba arkadaşlar, ben de yarın transfere gidiyorum 3. gün embriyosu kısmetse. Heyecan dorukta bir yandan da stres olmamaya çalışıyorum. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
5. Gün embiriyosu dünde çıkmıştı ama bakalım hayırlısıııYa bence gözüküyor hakkında hayırlısı gönlündeki de hemen kabul olsunkaçıncı gün embriyosu idi senin canım
Koyulaşıyor mu çizgi yavrum gün gün5. Gün embiriyosu dünde çıkmıştı ama bakalım hayırlısııı
Dün yaptıgım erken testi onda daha belirgin bugun yaptıgım normal testti hemen cıktı ama yarın yapacagım tekrar bakalım sevınemıyorum cok oncekide cıkmıstı hemen testte ama kımyasal oldu 2bb kalitedeydi bu 5aa pgtli bide bakalım az kaldıKoyulaşıyor mu çizgi yavrum gün gün
Ben şimdi baktım kalitesine 4.gün embriyosu orta kalite şimdi seninki 5.gün olduğu için benden önce görme şansın yüksek oluyor demiDün yaptıgım erken testi onda daha belirgin bugun yaptıgım normal testti hemen cıktı ama yarın yapacagım tekrar bakalım sevınemıyorum cok oncekide cıkmıstı hemen testte ama kımyasal oldu 2bb kalitedeydi bu 5aa pgtli bide bakalım az kaldı
Hayır onl aalakası yok kuzuu seninkide muhtemelen gecmiştir idraraBen şimdi baktım kalitesine 4.gün embriyosu orta kalite şimdi seninki 5.gün olduğu için benden önce görme şansın yüksek oluyor demi
Benim 2bb olan bile 6. Gun net çıkmıştıBen şimdi baktım kalitesine 4.gün embriyosu orta kalite şimdi seninki 5.gün olduğu için benden önce görme şansın yüksek oluyor demi
Ayy valla bilmiyorum canım geçmiş olsunKızlar ben çok kötüyüm. Progestron fitil attığım yer tahriş olmuş yara gibi çok acıyo zonk zonk ağlatacak kadar. Önerebileceğiniz bi şey var mı
Bana kan sulanidrici iğne vermedi ona takıldım.biraz ama sıkıntı olmaz inşallah. Gerisi benimde aynı sayılır. Folik asit (prefolic), progesteron iğne, progestan kapsül, ecopirin, estrofem , climera bantTransfer sonrasi bublari kullaniyorum estrofem gunde 3 kere digerleri bir kere igneleribde aksam 22.00 vuruyom arka arkaya kan sulandirici ignesi hazir halde yarisini vuruyom diger yarisni ertesi günü vuruyom
Aa 4. Günmü atlamışım orayı işkdefa duydum 3 yada 5 olur genelde ama benımkı 5 dunde cıktı yanı senınkı yarın kesın cıkarBen şimdi baktım kalitesine 4.gün embriyosu orta kalite şimdi seninki 5.gün olduğu için benden önce görme şansın yüksek oluyor demi
5.gün eöbırıyosumuBen ocak 4 te transfer oldum test yapsam cikar mi
Bunukullaniyom insallah pozitif olursa3 ay boyunca kullanacam ama göbeğim cok agriyo şiş mor kuxuk kucuk bezeler oluşmuş bunun bir caresi var mi ya
İlki kimyasal oldu diye Buda öyle olacak değil ya. Umarım giderek koyulaşır. En garantisi kalp atışını görmekBenim ilk transferdede hemen cıkmıstı asla koyulasmadı ama hergun yaptım kimyasal olmuş meger en azından stres yapcagına hergun bakarım dedım kafam rahat olur son gune kadar bekleyemem cok sabırsızım
İnşallah canımm hepımızın pozıtif olur inşallahİlki kimyasal oldu diye Buda öyle olacak değil ya. Umarım giderek koyulaşır. En garantisi kalp atışını görmekzira son transferimde boş gebelik yaşayıp acayip bi düş kırıklığı yaşadım. Bu ay tekrar deneyeceğim inşallah olumlu sonuçlanır.
Siz bilirsiniz tabi ki ama daha çook erken. Çıkarsa sevinirsiniz güzel olur ama çıkmazsa moralinizi bozup test gününe kadar negatif düşüneceksiniz belki de bebişi de üzeceksiniz. Kan testinden önce yapmak isterseniz bence 8. Gün falan yapınBen ocak 4 te transfer oldum test yapsam cikar mi
Doktorunu ara. İğne kullansana fitil çok zor oluyor.Kızlar ben çok kötüyüm. Progestron fitil attığım yer tahriş olmuş yara gibi çok acıyo zonk zonk ağlatacak kadar. Önerebileceğiniz bi şey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?