2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bencede cok erken olur 7. Günü bekle bence

Merhaba, ben kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum ve sanırım sizin kullandığınız ecopirin de aynı işlevi görüyor? Kan sulandırıcı illa iğne formunda olması gerekmiyor, tablet olarak kullanıyorum ben. Yani içimiz rahat olsun, doktorunuza güvenin

Kullandığınız fitil beyaz, yuvarlak yumuşak kapsül mü? Eğer oysa ağız yoluyla alınabiliyor. Prospektüse bi bakın yanlışlık olmasın tabi ki.
Evet evet ama doktor hap olarak içersen baş dönmesi bulantı uyku etkisi çok olıyo fitil olarak kullan demişti. Aslında aşılama da da kullandık bunu ama o zamanlar bi taneydi şimdi günde 3 tane ah değse şu çektiklerime

Ben hem corasprim hem de gün aşırı oksapar iğne kullanıyorum kan sulandırıcı olarak

Çok geçmiş olsun. Sabaha kadar iyileşir umarım.. ben hap olarak kullanıyorum ve hiç bir yan etkisini görmedim, hatta tablet daha rahat. Tabii herkesin bünyesi farklı ve doktorunuz daha iyisini bilir. İnşAllah çektiklerimize değer, gerçekten kasın olmak çoook zor...

Teşekkür ederim.insallah hayırlı sonuçlar alırız

Çok teşekkür ederim evet her şeyi biz çekiyoruz

Ben test yaptım 6. Gün diyerek ama negatif çıktı kızlar bakalım pazartesi kana da baktırayım hayırlısı artık

Ay benimki de 4.gün embriyosu 2 Ocak da transfer oldum. Bende mi test yapsam acaba ya 1 hafta olmuş
İdrarda belli olur mu olmaz mı bilmiyorım ki umut kırmak istemiyorum inşallah vardır diye bekleyeceğim bende test gününe kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…