2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Gerçekten şu çektiklerimize diliyorum ki değer. Rabbim bu yolda emek verenlerin yüzüne baksın, emeklerini boşa çıkarmasın inşAllah Herkesin evladı en kıymetli mutlaka ama tüp bebekler daha gelmeden çook kıymetli. Dilerim güzel haberler alırız hep birlikte

Yok yok yapmayacam haklisiniz morel bozuklugu yasamak istemiyorum okadar bekledik bir kac gun daha bekliyelim insallah hepimizin sonucu güzel olur

Test yapmak için yanıp tutuşuyorum bi yandan da deli gibi korkuyorum. Kalp ritmimi değiştiriyor negatif olması düşüncesi. Başlarda o kadar pozitiftimki doktor hep güzel şeyler dedi. Son günlere yaklaştıkça korku sarmaya başladı psikolojim alt üst durup durup ağlama geliyo bana

Ohooo bende progestan, duphaston, corasprin, proluton, oksapar, folik asit, b-d vitamin feritin karnım doyuyo gün boyu bunları kullandıkça

diğer kullandıklarımı yazmamıştım Proluton iğne, prolutex, d vitamini, multivitamin, folikasit, coraspin, prednol da kullanmıştım doktorum bıraktırdı.

Canım bende aynı senin gibiyim hem aşırı merak ediyorum hem korkuyorum ama dün gece bi cesaret geldi çok merak ettim.bende öyle çok belirgin bi belirti yok göğüslerim çok hafif ağrıyo dünden beride ara ara adet olcakmış gibi ağrım oluyo umarım yaptığım test yanıltmaz beni

Ben de dün geceden beri öyleyim. Sakin pozitif olacam bu sefer dedim stres yok dedim. Adet öncesi yaşadığım bel ağrım başladı modun düştü. Test yapmama konusunda kararlıyım ama içime bi olumsuzluk bir hüzün çöktü. Allah emeklerimize acısın ya çok zor bir süreç. Yeniden nasıl başlarım bilemiyorum.

Heh aynen geride 2 orta kalite yumurtam var. Nasıl toparlarda başlarım bilmiyorum. 1 saat pozitifsem 1 saat negatifim. Son günlerde başka bişi düşünemez oldum

Yok kuzum yanıltmaz bu testlerin hata payı çok az artık çok sevindim senin adına darısı başımıza

Yok kuzum yanıltmaz bu testlerin hata payı çok az artık çok sevindim senin adına darısı başımıza
Bende de aynı belirtiler var doktorum progestronın yan etkisi onlar dedi hamilelik belirtisi mi diye sevinmiştim. Ay yapsam mı bende ya evin altında ki eczane de açık bugün. 4. Gün embriyosuydu benim. Aynı gün transfer olmıştık seninle sanırım seninki kaçıncı gün embriyosuydu?

Ah bide 2 yumurta kondu bana

Bende belirtileri ilaçların yan etkisi diye düşünüyorum çünkü prolutex iğneye transferden bir hafta önce başladım ve hala devam ediyorum progestan fitile estrofem ve coraspine devam ediyorum bunların yan etkilerininde olabilveğini düşünüyorum ekstra bi belirti hissetmiyorum çünkü.benimki 5.gün embriyosuydu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…