Gerçekten şu çektiklerimize diliyorum ki değer. Rabbim bu yolda emek verenlerin yüzüne baksın, emeklerini boşa çıkarmasın inşAllahEvet evet ama doktor hap olarak içersen baş dönmesi bulantı uyku etkisi çok olıyo fitil olarak kullan demişti. Aslında aşılama da da kullandık bunu ama o zamanlar bi taneydi şimdi günde 3 taneah değse şu çektiklerime
Bende dayanamayıp azönce yaptımBen bugun de yaptım
Tamam cok teşekkür ederimÇıkmaz daha çok erken. En az 6 7 gün geçsin.
Yok yok yapmayacam haklisiniz morel bozuklugu yasamak istemiyorum okadar bekledik bir kac gun daha bekliyelim insallah hepimizin sonucu güzel olurSiz bilirsiniz tabi ki ama daha çook erken. Çıkarsa sevinirsiniz güzel olur ama çıkmazsa moralinizi bozup test gününe kadar negatif düşüneceksiniz belki de bebişi de üzeceksiniz. Kan testinden önce yapmak isterseniz bence 8. Gün falan yapın
Aaaay çift çizgiBende dayanamayıp azönce yaptım
Canım belirtiler var mı peki böyle ağrı göğüs şişkinliği gibiBende dayanamayıp azönce yaptım
Ohooo bende progestan, duphaston, corasprin, proluton, oksapar, folik asit, b-d vitamin feritin karnım doyuyo gün boyu bunları kullandıkça
Canım bende aynı senin gibiyim hem aşırı merak ediyorum hem korkuyorum ama dün gece bi cesaret geldi çok merak ettim.bende öyle çok belirgin bi belirti yok göğüslerim çok hafif ağrıyo dünden beride ara ara adet olcakmış gibi ağrım oluyo umarım yaptığım test yanıltmaz beniTest yapmak için yanıp tutuşuyorum bi yandan da deli gibi korkuyorum. Kalp ritmimi değiştiriyor negatif olması düşüncesi. Başlarda o kadar pozitiftimki doktor hep güzel şeyler dedi. Son günlere yaklaştıkça korku sarmaya başladıpsikolojim alt üst durup durup ağlama geliyo bana
Ben de dün geceden beri öyleyim. Sakin pozitif olacam bu sefer dedim stres yok dedim. Adet öncesi yaşadığım bel ağrım başladı modun düştü. Test yapmama konusunda kararlıyım ama içime bi olumsuzluk bir hüzün çöktü. Allah emeklerimize acısın ya çok zor bir süreç. Yeniden nasıl başlarım bilemiyorum.Test yapmak için yanıp tutuşuyorum bi yandan da deli gibi korkuyorum. Kalp ritmimi değiştiriyor negatif olması düşüncesi. Başlarda o kadar pozitiftimki doktor hep güzel şeyler dedi. Son günlere yaklaştıkça korku sarmaya başladıpsikolojim alt üst durup durup ağlama geliyo bana
Oh tek değilimdiğer kullandıklarımı yazmamıştımProluton iğne, prolutex, d vitamini, multivitamin, folikasit, coraspin, prednol da kullanmıştım doktorum bıraktırdı.
Heh aynen geride 2 orta kalite yumurtam var. Nasıl toparlarda başlarım bilmiyorum. 1 saat pozitifsem 1 saat negatifim. Son günlerde başka bişi düşünemez oldumBen de dün geceden beri öyleyim. Sakin pozitif olacam bu sefer dedim stres yok dedim. Adet öncesi yaşadığım bel ağrım başladı modun düştü. Test yapmama konusunda kararlıyım ama içime bi olumsuzluk bir hüzün çöktü. Allah emeklerimize acısın ya çok zor bir süreç. Yeniden nasıl başlarım bilemiyorum.
Yok kuzum yanıltmaz bu testlerin hata payı çok az artık çok sevindim senin adınaCanım bende aynı senin gibiyim hem aşırı merak ediyorum hem korkuyorum ama dün gece bi cesaret geldi çok merak ettim.bende öyle çok belirgin bi belirti yok göğüslerim çok hafif ağrıyo dünden beride ara ara adet olcakmış gibi ağrım oluyo umarım yaptığım test yanıltmaz beni
Bende de aynı belirtiler var doktorum progestronın yan etkisi onlar dedi hamilelik belirtisi mi diye sevinmiştim. Ay yapsam mı bende ya evin altında ki eczane de açık bugün. 4. Gün embriyosuydu benim. Aynı gün transfer olmıştık seninle sanırım seninki kaçıncı gün embriyosuydu?Yok kuzum yanıltmaz bu testlerin hata payı çok az artık çok sevindim senin adınadarısı başımıza
Ah bide 2 yumurta kondu banaBende de aynı belirtiler var doktorum progestronın yan etkisi onlar dedi hamilelik belirtisi mi diye sevinmiştim. Ay yapsam mı bende ya evin altında ki eczane de açık bugün. 4. Gün embriyosuydu benim. Aynı gün transfer olmıştık seninle sanırım seninki kaçıncı gün embriyosuydu?
Aminn canım hepimiz burda birbirimize güzel haberi veririz inşallahYok kuzum yanıltmaz bu testlerin hata payı çok az artık çok sevindim senin adınadarısı başımıza
Bende belirtileri ilaçların yan etkisi diye düşünüyorum çünkü prolutex iğneye transferden bir hafta önce başladım ve hala devam ediyorum progestan fitile estrofem ve coraspine devam ediyorum bunların yan etkilerininde olabilveğini düşünüyorum ekstra bi belirti hissetmiyorum çünkü.benimki 5.gün embriyosuydu canımBende de aynı belirtiler var doktorum progestronın yan etkisi onlar dedi hamilelik belirtisi mi diye sevinmiştim. Ay yapsam mı bende ya evin altında ki eczane de açık bugün. 4. Gün embriyosuydu benim. Aynı gün transfer olmıştık seninle sanırım seninki kaçıncı gün embriyosuydu?
buda bendeenn 🖐Bende dayanamayıp azönce yaptım
Ay gaza geldim bende test yapıcambuda bendeenn 🖐
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?