EveeetEki Görüntüle 2757445 Kızlar ben anlamadım 2. Çizgi var mı çok hafif belli pozitif mi
Doktoruma dedim kızdı çatlatma iğnesinin etkisi olabilir dedi ama 2 hafta oldu çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir benceEki Görüntüle 2757480 Erken gebelik testi de yaptım bunda daha belirgin sanki
Yok canım benimki 2. İdrar sabah kalkınca da baya su içmiştimKızlar testleri ilk idrarla mi yaptınız hep
Canım cok farkedıyor bence sende ilk idrarla bi dene aksama kadar bişey içmeden beklesen bile cıkmıyor ilk idrar olmalıKızlar testleri ilk idrarla mi yaptınız hep
Bende şimdi koyu kahve sarı akıntı gelmiş neden olur ki acaba yaşayan var mı adet e 7 gün var dahaCanım cok farkedıyor bence sende ilk idrarla bi dene aksama kadar bişey içmeden beklesen bile cıkmıyor ilk idrar olmalı
Yerleşme kanaması olabilir mi?Bende şimdi koyu kahve sarı akıntı gelmiş neden olur ki acaba yaşayan var mı adet e 7 gün var daha
Crinone kullanıyorsan ondan olabılır canımBende şimdi koyu kahve sarı akıntı gelmiş neden olur ki acaba yaşayan var mı adet e 7 gün var daha
Yerleşma kanaması kanama gibi olur 1 2 damlaYerleşme kanaması olabilir mi?
Yok canım ben alttan hiç bir jel kullanmıyorum doktor vermediCrinone kullanıyorsan ondan olabılır canım
İnşallah canım bi garip oldum dün negatif olunca bugün öyle görünce bi ümit bağladım tekrarYerleşme kanaması olabilir mi?
Kahve ve saeı karışımda çok afedersiniz tekrar tekrar girdim çıktım sildim gelmediYerleşma kanaması kanama gibi olur 1 2 damla
Aynı gün bende de oluyor ateş basıyorBnm de 6 Ocak Çarşamba. Kasik ağrısı oluyor arada. Sende de öyle mi
Anladım hiç takma akıntıymış negatifmişş Gününü bekle bak bende pozitif ama hala umut bağlamıyorumYok canım ben alttan hiç bir jel kullanmıyorum doktor vermedi
Amin kuzum inşallah güzel haberlere ihtiyacımız varAnladım hiç takma akıntıymış negatifmişş Gününü bekle bak bende pozitif ama hala umut bağlamıyorumhakkımızda hayırlısı olsun
Evet kesinlikleAmin kuzum inşallah güzel haberlere ihtiyacımız var
Hayırlı Uğurlu olsun bak tutmuş çok sevindimBen de aynı.doktor en iyisi diye gittim şimdi soru sormaya çekiniyorum ama yinede soravgım pazartesi salı transferim olacak taze transfer aklıma takıldı ama.%5 %10 domdurulmuş transfer şansı dahs çokmuş bunu sorsam çok niliyosun sen der mi içinden
Tranafer tarihin ne zamandı inşaAllah geliyor bir bebiş hayırlısıylaEki Görüntüle 2757480 Erken gebelik testi de yaptım bunda daha belirgin sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?