Yaa canim.masallahbuda bendeenn 🖐
Evet ilk idrar olsun cıkmıyor 2. De cunkuuuAy gaza geldim bende test yapıcambugün alayım yarın ilk idrarımla yaparım
2 sındende al benceErken gebelik testi mi alsam normallerden mi
Cok erken dahaa bekle biraz dahaaYaa canim.masallahresmen ben burdayım.diyor. daha benim.3. gnum aşırı sabirsizim bı an önce gelse testlerinde yapsam
O agrı bendede var adet agrıları ve bel agrısıBen de dün geceden beri öyleyim. Sakin pozitif olacam bu sefer dedim stres yok dedim. Adet öncesi yaşadığım bel ağrım başladı modun düştü. Test yapmama konusunda kararlıyım ama içime bi olumsuzluk bir hüzün çöktü. Allah emeklerimize acısın ya çok zor bir süreç. Yeniden nasıl başlarım bilemiyorum.
Ben de 4 Ocak’ta transfer oldum ve bugün çok hafif adet agrısı gibi birşeyler hissediyorum. Yani bu tutmadığı anlamına mı geliyor? Ağrıların normal olduğunu okumuştum?4 ocakta 2 tane dondurulmuş 5aa koydular. 8 ocağa kadar belirtim yoktu.ama bugün belim ağrıyınca adet gibi biraz üzüldüm. Erken test yapmak istemiyorum. Hayırlısı buymuş. İlk transferim bekleyen 8 embriyo daha var ama bu olmadı bence. Haftaya belli olur artık
Canım doktorum bu ağrıların çok normal olduğunu olabilceğini söylemişti sakın ümitsizliğe kapılma hamile kalan tanıdıklarımdan her ay adet döneminde yine aynı ağrışarı çekenleri duyuyorum4 ocakta 2 tane dondurulmuş 5aa koydular. 8 ocağa kadar belirtim yoktu.ama bugün belim ağrıyınca adet gibi biraz üzüldüm. Erken test yapmak istemiyorum. Hayırlısı buymuş. İlk transferim bekleyen 8 embriyo daha var ama bu olmadı bence. Haftaya belli olur artık
Yani adet ağrısı biraz üzdü beni erken test yapmayacağım 15 ocağı beklicem. Pozitifim hala inancım yerinde biraz üzüldüm bel ağrısınaBen de 4 Ocak’ta transfer oldum ve bugün çok hafif adet agrısı gibi birşeyler hissediyorum. Yani bu tutmadığı anlamına mı geliyor? Ağrıların normal olduğunu okumuştum?
İnşallah canım ya ilk transfer 5aa 2 tane koydular bide ümitleniyor insan ister istemezCanım doktorum bu ağrıların çok normal olduğunu olabilceğini söylemişti sakın ümitsizliğe kapılma hamile kalan tanıdıklarımdan her ay adet döneminde yine aynı ağrışarı çekenleri duyuyorum
Tedavinizi nerde yaptırmıştınız acaba? Bana 35 yaş altı olduğum için bir adet embriyo verdiler, size iki tane vermişler...İnşallah canım ya ilk transfer 5aa 2 tane koydular bide ümitleniyor insan ister istemez
Benim de 4 ocak ama tek embriyo. Dondurulmuş başka da kalmadı malesef..4 ocakta 2 tane dondurulmuş 5aa koydular. 8 ocağa kadar belirtim yoktu.ama bugün belim ağrıyınca adet gibi biraz üzüldüm. Erken test yapmak istemiyorum. Hayırlısı buymuş. İlk transferim bekleyen 8 embriyo daha var ama bu olmadı bence. Haftaya belli olur artık
Gayet belliEki Görüntüle 2757445 Kızlar ben anlamadım 2. Çizgi var mı çok hafif belli pozitif mi
Y çok seviniyorum.boyle testler gördüğümde kendim görmüş gbi oluyorum. Bence var canım t çizgisinde belliEki Görüntüle 2757445 Kızlar ben anlamadım 2. Çizgi var mı çok hafif belli pozitif mi
Evet canım çok haklısın benimde ilk transferim çok heycanlı ve gerginimİnşallah canım ya ilk transfer 5aa 2 tane koydular bide ümitleniyor insan ister istemez
Çarşamba test günüm. Yaa hepimiz görelim bu çift çizgileri inşallah bizi bizden başkası anlamaz çok zor işlermiş rabbim herkese nasip etsinY çok seviniyorum.boyle testler gördüğümde kendim görmüş gbi oluyorum. Bence var canım t çizgisinde belli. Bence ilk fırsatta kan testi verince bizede haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?