2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

O agrı bendede var adet agrıları ve bel agrısı

4 ocakta 2 tane dondurulmuş 5aa koydular. 8 ocağa kadar belirtim yoktu.ama bugün belim ağrıyınca adet gibi biraz üzüldüm. Erken test yapmak istemiyorum. Hayırlısı buymuş. İlk transferim bekleyen 8 embriyo daha var ama bu olmadı bence. Haftaya belli olur artık

Ben de 4 Ocak’ta transfer oldum ve bugün çok hafif adet agrısı gibi birşeyler hissediyorum. Yani bu tutmadığı anlamına mı geliyor? Ağrıların normal olduğunu okumuştum?

Canım doktorum bu ağrıların çok normal olduğunu olabilceğini söylemişti sakın ümitsizliğe kapılma hamile kalan tanıdıklarımdan her ay adet döneminde yine aynı ağrışarı çekenleri duyuyorum

Ben de 4 Ocak’ta transfer oldum ve bugün çok hafif adet agrısı gibi birşeyler hissediyorum. Yani bu tutmadığı anlamına mı geliyor? Ağrıların normal olduğunu okumuştum?
Yani adet ağrısı biraz üzdü beni erken test yapmayacağım 15 ocağı beklicem. Pozitifim hala inancım yerinde biraz üzüldüm bel ağrısına

İnşallah canım ya ilk transfer 5aa 2 tane koydular bide ümitleniyor insan ister istemez

Benim de 4 ocak ama tek embriyo. Dondurulmuş başka da kalmadı malesef..
Bi tarafım diyor bel ağrısı gebelik belirtisi de olabilir diğer yanım diyor bu adet belirtisi her ay yaşadığın şey.
Hakkımızda hayırlısı. Var daha vaktimiz mümkün olduğunca pozitif kalalım

Y çok seviniyorum.boyle testler gördüğümde kendim görmüş gbi oluyorum. Bence var canım t çizgisinde belli . Bence ilk fırsatta kan testi verince bizede haber et
Çarşamba test günüm. Yaa hepimiz görelim bu çift çizgileri inşallah bizi bizden başkası anlamaz çok zor işlermiş rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…