2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Pozitifi gören arkadaşlarım spesifik bir belirtiniz var mı? Göğüs ağrısı, akıntıda artış gibi?
Sizinle mutlu oluyorum ama kendim bugün inanılmaz bir karamsarlığa düştüm. Dilerim biz de güzel haberler alırız

Hiçbir belirti yok ama 1 hafta kasıklarımda agrı varsı bugun yok ara ara gelıyo akıntıda yok sadece cok cabuk acıkıyorum bu ya belırtıı yada piskolojık

Merhabalar, umarım kucaginiz sağlıklı bebişlerle dolsun, bu ayim sonlarına doğru tedaviye başlayacağım, ilk denemem olacak, bu yuzden size sorularım olacak, ilk tüp bebek denemesinde genelde tutmuyor diyorlar, bir de taze transfer ivin de öyle diyorlar, doğru mu bu ,sizlerin kaçıncı tüp bebek, bilgilendirirseniz sevinirim

Ah kuzum baştan düşünme böyle. Moral çok önemli bu süreçte.Benimde ilk denemem 2 de başarısız aşılamam var

Öyle bişey yok tutan cok var amaa dındurulmus daha iyi bence cunku vucut dinlenmiş oluyo

Sakın olumsuz düşünmeyin, ah neler gördü benim bu gözlerim. Aşılama diye başlayıp fazla yumurta oluşunca tüp bebek tedavisine dönen, apar topar transfer olup hamile kalan var.
Ne olursa olsun rabbim ol desin yeter ki.
Doktorunuza güvenin sizin için en doğrusuna karar verecektir. Şansınız bol olsun

Canım meraba bende bu ayın sonunda transferler olucak benimde ilk tüp bebek denemem. Ben 24 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Sen kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin.?

Canım meraba bende bu ayın sonunda transferler olucak benimde ilk tüp bebek denemem. Ben 24 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Sen kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin.?
40 yaşındayım, 14 senelik evliyim, senin genç yaşta sıkıntı ne

Teşekkür ediyorum güzel dileklerin için

O kadar iyi anlıyorum ki o karamsarlığı. Yüreğini ferah tut her şey nasip kısmet. Ben de uyku var. Bide gereksiz ağlama. Belirti sayılır mı bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…