Hiçbir belirti yok ama 1 hafta kasıklarımda agrı varsı bugun yok ara ara gelıyo akıntıda yok sadece cok cabuk acıkıyorum bu ya belırtıı yada piskolojıkPozitifi gören arkadaşlarım spesifik bir belirtiniz var mı? Göğüs ağrısı, akıntıda artış gibi?
Sizinle mutlu oluyorum ama kendim bugün inanılmaz bir karamsarlığa düştüm. Dilerim biz de güzel haberler alırız
Hayırlı olsun, sizin ilk tüp denemenizmiydiAh bide 2 yumurta kondu bana
Ah inşallah kan testine kadar sevinemicem galiba doktor bozdu moralimi çatlatma iğnesi etkisi olabilir diye . 2 ocakta transfer oldu.Tranafer tarihin ne zamandı inşaAllah geliyor bir bebiş hayırlısıyla
Ah kuzum baştan düşünme böyle. Moral çok önemli bu süreçte.Benimde ilk denemem 2 de başarısız aşılamam varMerhabalar, umarım kucaginiz sağlıklı bebişlerle dolsun, bu ayim sonlarına doğru tedaviye başlayacağım, ilk denemem olacak, bu yuzden size sorularım olacak, ilk tüp bebek denemesinde genelde tutmuyor diyorlar, bir de taze transfer ivin de öyle diyorlar, doğru mu bu ,sizlerin kaçıncı tüp bebek, bilgilendirirseniz sevinirim
Öyle bişey yok tutan cok var amaa dındurulmus daha iyi bence cunku vucut dinlenmiş oluyoMerhabalar, umarım kucaginiz sağlıklı bebişlerle dolsun, bu ayim sonlarına doğru tedaviye başlayacağım, ilk denemem olacak, bu yuzden size sorularım olacak, ilk tüp bebek denemesinde genelde tutmuyor diyorlar, bir de taze transfer ivin de öyle diyorlar, doğru mu bu ,sizlerin kaçıncı tüp bebek, bilgilendirirseniz sevinirim
6. Gün biraz erken 9. Günü bekleyin bence idrara inmesi içinBen test yaptım 6. Gün diyerek ama negatif çıktı kızlar bakalım pazartesi kana da baktırayım hayırlısı artık
Beklemedeyim artık canım bakalım6. Gün biraz erken 9. Günü bekleyin bence idrara inmesi için
İnş güzel haberler alırsın, yaşınız kaçAh kuzum baştan düşünme böyle. Moral çok önemli bu süreçte.Benimde ilk denemem 2 de başarısız aşılamam var
Sakın olumsuz düşünmeyin, ah neler gördü benim bu gözlerim. Aşılama diye başlayıp fazla yumurta oluşunca tüp bebek tedavisine dönen, apar topar transfer olup hamile kalan var.Merhabalar, umarım kucaginiz sağlıklı bebişlerle dolsun, bu ayim sonlarına doğru tedaviye başlayacağım, ilk denemem olacak, bu yuzden size sorularım olacak, ilk tüp bebek denemesinde genelde tutmuyor diyorlar, bir de taze transfer ivin de öyle diyorlar, doğru mu bu ,sizlerin kaçıncı tüp bebek, bilgilendirirseniz sevinirim
Merhabalar, umarım kucaginiz sağlıklı bebişlerle dolsun, bu ayim sonlarına doğru tedaviye başlayacağım, ilk denemem olacak, bu yuzden size sorularım olacak, ilk tüp bebek denemesinde genelde tutmuyor diyorlar, bir de taze transfer ivin de öyle diyorlar, doğru mu bu ,sizlerin kaçıncı tüp bebek, bilgilendirirseniz sevinirim
Canım meraba bende bu ayın sonunda transferler olucak benimde ilk tüp bebek denemem. Ben 24 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Sen kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin.?Merhabalar, umarım kucaginiz sağlıklı bebişlerle dolsun, bu ayim sonlarına doğru tedaviye başlayacağım, ilk denemem olacak, bu yuzden size sorularım olacak, ilk tüp bebek denemesinde genelde tutmuyor diyorlar, bir de taze transfer ivin de öyle diyorlar, doğru mu bu ,sizlerin kaçıncı tüp bebek, bilgilendirirseniz sevinirim
Senın test gunun nezaman ?Beklemedeyim artık canım bakalım
Salı canımSenın test gunun nezaman ?
Neden bukadar erken vermiş sana benım 5. Gun embiriyosu ama 12. Gun yanı persembe test ıstedıSalı canım
Doktorlar öyle ya bana geç verdiler pazarlık yaptım resmen çok ısrar edince çarşambaya çektiNeden bukadar erken vermiş sana benım 5. Gun embiriyosu ama 12. Gun yanı persembe test ıstedı
40 yaşındayım, 14 senelik evliyim, senin genç yaşta sıkıntı neCanım meraba bende bu ayın sonunda transferler olucak benimde ilk tüp bebek denemem. Ben 24 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Sen kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin.?
Teşekkür ediyorum güzel dileklerin içinSakın olumsuz düşünmeyin, ah neler gördü benim bu gözlerim. Aşılama diye başlayıp fazla yumurta oluşunca tüp bebek tedavisine dönen, apar topar transfer olup hamile kalan var.
Ne olursa olsun rabbim ol desin yeter ki.
Doktorunuza güvenin sizin için en doğrusuna karar verecektir. Şansınız bol olsun
O kadar iyi anlıyorum ki o karamsarlığı. Yüreğini ferah tut her şey nasip kısmet. Ben de uyku var. Bide gereksiz ağlama. Belirti sayılır mı bilmemPozitifi gören arkadaşlarım spesifik bir belirtiniz var mı? Göğüs ağrısı, akıntıda artış gibi?
Sizinle mutlu oluyorum ama kendim bugün inanılmaz bir karamsarlığa düştüm. Dilerim biz de güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?