2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bence bu belirti işini kafanıza çok takmayın. Ben iki transfer yaşadım ve ikinci transferin sonucu pozitifti ama maalesef değerler yükselmedi. Onca ilaçtan sonra hiç tecrübe etmediğiniz değişimler oluyor vücudunuzda. İlk transferde o kadar yattım ve o kadar dikkat ettim ki bir faydası olmadığını anladım. Yaz tatilime denk gelmişti ve yemek yapmak dışında hiçbir iş yapmadım. İkinci transferimde üç gün sonra işe gittim, yine de dikkatliydim tabii. Bu ay yine transferim var ve yine sadece ağır iş yapmamaya dikkat edeceğim. Ne kadar çok yatarsak o kadar çok takıyoruz kafamıza, rutini bozmamak lazım. Üçüncü transferim olunca sanki daha rahatım, lütfen pozitif bakın bu sürece. İki kere yumurta toplama süreci yaşadım, onca iğne ve ilaç ama unuttum gitti. Ha bu arada evde yaptığım test negatif çıkmasına rağmen bir gün sonraki kan testim pozitif çıkmıştı. Bu konuda da sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

Hatta söyle bi gariplik var benim işleyişte kagıtta 4.gün embriyosu diye yazıyor transfere girerken doktor 6.gün embriyosuydu bloktakist dedi sadece iyi mi şansım yüksek mi diye sordum gayet iyi dedi

Bu arada şunu da ekleyeyim ki rahim anamolim var. Umudunuz da sabrınız da tükenme seviyesine gelebilir. Çok fazla şey dinledik ve okuduk. Benim ailem dışında paylaştığım tek yer burası çünkü ne kadar çok insana anlatırsam o kadar çok nasihat dinleyeceğim ve sonuç negatif olduğunda o kadar çok kişiye anlatacağım. Sadece bana iyi gelen şeyleri okuyup izleyeceğim, pandemiden dolayı da zaten en yakınlarımla görüşeceğim. Doktorum yürüyüş ve meditasyon önerdi. Ama transfer öncesi için de aynı şeyler geçerli.

Ah inşallah kan testine kadar sevinemicem galiba doktor bozdu moralimi çatlatma iğnesi etkisi olabilir diye . 2 ocakta transfer oldu.
Sen yarında dene koyulaşacak mı bak bakalım koyulaşırsa inşaAllah bebiş geliyordur

Kızlar perşembe günü transfer olmuştum ben az önce çok açık kahve lekelenmem olmuştu sonra bi kaç kez sildim ama gelmedi bu durumu yaşayan var mı bu kadar erken olması normal mi

Evet kesinleşti benim 5 Ocak da çok heyecanlıyım Allah umduğumuzu bulmayı nasip etsin. Çok yoruldum ki bu işlere Temmuz ayında giriştim Allah hem bizlere hem de senelerdir özlem çekenlere yardım etsin.
İlerileri okumadım hemen yazdımbende 6 Ocakta oldum ne hallerdesin diye merak ettim

Kızlar perşembe günü transfer olmuştum ben az önce çok açık kahve lekelenmem olmuştu sonra bi kaç kez sildim ama gelmedi bu durumu yaşayan var mı bu kadar erken olması normal mi

Hemşirelerin dediğine göre, transferden sonra çki günlerde dahi lekelenme ve ağrı olabilirmiş, normal olduğunu söylemişlerdi. Devamı da gelmemiş zaten, hiiiç endişelenmeyin..

Zaten lekelenme görebilirsiniz diye en başında söylüyorlar. Katater takıyorlar ya ondan oluyormuş, kanama olursa problem var demektir endişelenmene gerek yok şuan bence.

40 yaşındayım, 14 senelik evliyim, senin genç yaşta sıkıntı ne
Benim sebepsiz infiterlite diyor doktorlar. Sorun yok diyolar ama malesef olmuyo. 2 defa aşılama yaptık bir defa düşük oldu 2. Negatif oldu. Şimdi tüp bebeğe başladık. Çarşamba günü hayırlısıyla iğnelere başlıyoruz. Rabbim hepimizin kucağını bebeişlerle doldursun

Bende 5 Ocak 1 adet blast bana 17 Ocak test dedi doktor ama Cuma günü 10.gün oluyor kan versem mi diyorum, size test günü ne dedi doktor? Ayrıca bende de adet gibi bir ağrı yok.

Yani adet ağrısı biraz üzdü beni erken test yapmayacağım 15 ocağı beklicem. Pozitifim hala inancım yerinde biraz üzüldüm bel ağrısına
Sakin ol üzülme. Transferden sonra hicccc bel agrilarim kesilmedi. Hala devam. 5. Haftanin icindeyim.. Rahat ol korkma canim.

Merhaba canim.
Benim ilk tup bebek deneyimim, dondurulmus 1 adet 5aa transfer oldum. 5.haftanin icindeyim. Taze transfer icin bisey diyemiycem doktorum taze transfer yapmiyr. Sadce sunu soleyebilirim kendinde goreceksin zaten. Vucudumuz o kadar igne ilac aliyor ki... Rahimi dinlendirip dondurulmus transfer olmak daha mantikli Kim ilk tutmuyor dediyse de yalan solemis. Bisuru insan var ilk tup bebek deneyiminde dogum yapan. Benimde tuttu insallah devami gelir. Kafani hic bulandirma rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…