Evet ya çok gıcık bi durum neyseki az kaldıDoktorlar öyle ya bana geç verdiler pazarlık yaptım resmen çok ısrar edince çarşambaya çekti
Banada çarşamba gününe verdi ama salı günü yaptırıcam sanırımDoktorlar öyle ya bana geç verdiler pazarlık yaptım resmen çok ısrar edince çarşambaya çekti
Bilmiyorum canım doktor 12 ocak dediDoktorlar öyle ya bana geç verdiler pazarlık yaptım resmen çok ısrar edince çarşambaya çekti
Yanlıs yazmıslardır 6. Gunse normal erken testHatta söyle bi gariplik var benim işleyişte kagıtta 4.gün embriyosu diye yazıyor transfere girerken doktor 6.gün embriyosuydu bloktakist dedi sadece iyi mi şansım yüksek mi diye sordum gayet iyi dedi
Evet cnm saol senün durum me umarım güzel haberler verirsinHayırlı Uğurlu olsun bak tutmuş çok sevindim
Sen yarında dene koyulaşacak mı bak bakalım koyulaşırsa inşaAllah bebiş geliyordurAh inşallah kan testine kadar sevinemicem galiba doktor bozdu moralimi çatlatma iğnesi etkisi olabilir diye . 2 ocakta transfer oldu.
İnşaAllah canım tüm olmayanlarla cuma günü benmde test günüm beklemedeyimEvet cnm saol senün durum me umarım güzel haberler verirsin
İlerileri okumadım hemen yazdımEvet kesinleşti benim 5 Ocak da çok heyecanlıyım Allah umduğumuzu bulmayı nasip etsin. Çok yoruldum ki bu işlere Temmuz ayında giriştim Allah hem bizlere hem de senelerdir özlem çekenlere yardım etsin.
Kızlar perşembe günü transfer olmuştum ben az önce çok açık kahve lekelenmem olmuştu sonra bi kaç kez sildim ama gelmedi bu durumu yaşayan var mı bu kadar erken olması normal mi
İyiyim valla hiç bir şey yok şimdilik. Sadece bazen minik minik bir ağrı vurup gidiyor. Sende ne var ne yokİlerileri okumadım hemen yazdımbende 6 Ocakta oldum ne hallerdesin diye merak ettim
Zaten lekelenme görebilirsiniz diye en başında söylüyorlar. Katater takıyorlar ya ondan oluyormuş, kanama olursa problem var demektir endişelenmene gerek yok şuan bence.Kızlar perşembe günü transfer olmuştum ben az önce çok açık kahve lekelenmem olmuştu sonra bi kaç kez sildim ama gelmedi bu durumu yaşayan var mı bu kadar erken olması normal mi
Benim sebepsiz infiterlite diyor doktorlar. Sorun yok diyolar ama malesef olmuyo. 2 defa aşılama yaptık bir defa düşük oldu 2. Negatif oldu. Şimdi tüp bebeğe başladık. Çarşamba günü hayırlısıyla iğnelere başlıyoruz. Rabbim hepimizin kucağını bebeişlerle doldursun40 yaşındayım, 14 senelik evliyim, senin genç yaşta sıkıntı ne
Bende 5 Ocak 1 adet blastKizçeleeeer ben de 5 ocakta transef oldum hiç bir belirtim yok. Bu 2. Denemem ilkinde adet olacakmış gibj ağrılarım vardı ama şimdi hicbirsey yok. Com heyecanlıyım 2 adet blast oldum bakalim ne olacak dularim sizinle. Pozitifler gördüm arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum inşallah rabbim önce rahmimize sonra kucagimiza en son ömrümüze yazsın evlatlarimizi hayirlisyla
Sakin ol üzülme. Transferden sonra hicccc bel agrilarim kesilmedi. Hala devam. 5. Haftanin icindeyim.. Rahat ol korkma canim.Yani adet ağrısı biraz üzdü beni erken test yapmayacağım 15 ocağı beklicem. Pozitifim hala inancım yerinde biraz üzüldüm bel ağrısına
Evet pozitif canim. Hayirli olsunEki Görüntüle 2757445 Kızlar ben anlamadım 2. Çizgi var mı çok hafif belli pozitif mi
Merhaba canim.Merhabalar, umarım kucaginiz sağlıklı bebişlerle dolsun, bu ayim sonlarına doğru tedaviye başlayacağım, ilk denemem olacak, bu yuzden size sorularım olacak, ilk tüp bebek denemesinde genelde tutmuyor diyorlar, bir de taze transfer ivin de öyle diyorlar, doğru mu bu ,sizlerin kaçıncı tüp bebek, bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?