2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar biz isim bulamadık.Kizimin adı Defne.Kizim Asya olsun istiyor. Esim Gülce ismini sevdi bende olabilir diye bakıyorum.Duru da seçenekler arasında. Bulamadık. Önerilerinizi bekliyorum
İki arkadaşımın kızının adı Gülce biri 5 yaşında biri 22 ikisindede güzel duran bir isim bence. Onlarda olmasaydı ben düşünürdüm. Asya eltimin kızının adı oldukça kullanışlı bir isim. Çok fazla kişide var. Duru da öyle çok güzel kolay ama çok fazla kişide var. Ben oyumu Gülceden yana kullanıyorum. Biz Selin koyucaz ama benimde aklım Leyla ya kayıyor. Onuda son zamanlarda çok fazla kişiden duydum. Çok olunca soğuyorum ben nedense ben aslında Zülal Nihan falan seviyorum. Onlarıda eşim istemedi.

Kızlar lohusalık nasıl geçiyor. Maşallah siz rahat geçiriyorsunuz galiba. Duygusal iniş çıkış yok mu yaa!! Böyle birine sinir olma durumu falan Aman kolay geçsin hepimizinki inşallah

Kızlar lohusalık nasıl geçiyor. Maşallah siz rahat geçiriyorsunuz galiba. Duygusal iniş çıkış yok mu yaa!! Böyle birine sinir olma durumu falan Aman kolay geçsin hepimizinki inşallah
Mütiş geçiyor sabah 6:19 dan bildiriyorum sinir oldugum tek kısı mışıl mışıl uyuyan kocam

Bende iyi beybinin ilk günkü baygınlığı geçince nasıl olacak bilmiyorum

Erkekler öyle cnm gece ateslenirdi kızım bazenona güvenip biraz uyurdum bir bakmışım o da uyumuş Dayanamıyordu
Evet benımkıde yardım edıyor ama guvenemıyorum bu gece mesela ben cocugun gazını cıkarırken bebek aglıyordu bıanda uyanıp kucağında bebek varmıs gıbı gazını cıkarmaya calısyo oda kafayı yedı

çok iyiymiş. Gaz için bişeyler kullanıyo musunuz? En önemlisi gaz yapan şeyler yememek emzirenler için. Bide ben bebeğe biogaia diye bişey kullanmıştım. İlaç değil bakteri kültürüydü sanırsam. Faydasını görmüştüm. Benzer şeylerde var. İhtiyaç varsa araştırın.

Hıcbısey kullanmıyorum valla mama gaz yapıyo ama aptamil kullanıyoduk gaz yapmayan mama varmı ? Fikirlere açığım doymuyor benımkı gece 3-4 biberon gidiyor valla batıracak bizi haliyle gazda oluyo cıkarıyo aslında ama sıkıştırıyo kendını süreklı

Golden goat diye bi mama kullanıyordu bi arkadaşım. Araştır. Gerek olursa ben onu kullanmayı düşünüyorum. Keçi sütlü gaz yaptırmıyormuş çok.

Kızlar bugün kontrolüm vardı .eylül 28 kararlaştırdık. 37+1 olacak. Bebek aşağıya indikçe kordon kasar dedi.ayın 24 tedbir amaclı ciğer geliştirici yapalım dedi.Bunun bir zararı olmaz inşallah.3 kg. Olmuş doğuma kadar 3.500 olur dedi.Ayrica epidural veya spinal ile ilgili bildiğinizi benle paylaşırmısınız. Genel olmasın dedi dr bunlar daha konforlu dedi

Hayırlı olsun canım. Allah kolaylıklar versin. Benim bilgim yok ama kızlar spinal yaptırdı. Memnun da kaldılar diye biliyorum

Ben sipinal oldum canım çok da memnun kaldım kişiyr gore degısır ama yınede. Kalkmam falan kolay oldu duş almamda öyle sürekli yürüdüm agrım olsada cabuk toparladım dogumdan 1 gun sonra dısarı cıktım yani sen düşün

Bugün kıyafetlerini yıkadım bebeğin.Yarın ütüleyip kaldırıcam. Benim bi kaç eksiğim var onlarıda alıp hastane çantamı hazırlarım artık. Tatlı bir heyecan ve tedirginlikler var. Her şey hepimiz için çok kolay olur inşallah

Insallah cnm bende çok tedirgin gergin duygusal hersey birbirine karıştı .Kolay gelsin sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…