Genel hiç istemiyor dr ne bileyim bende çok heyecanlanırım bayılırım diye korkuyorumBen genel anestezi tercih edicem. Ameliyathaneye girince tansiyonum çıkıyor. Çok heyecan yapıyorum. Oğlumun doğum fotoları vardı onlara bile bakamamıştım. O yüzden bebeğin doğduğu anı görmesem daha iyi olur.
Sakınleştirici yapıyolar zaten mal gibi oluyosunGenel hiç istemiyor dr ne bileyim bende çok heyecanlanırım bayılırım diye korkuyorum
Yaa!! Bak bundan bahsetmemiştinizSakınleştirici yapıyolar zaten mal gibi oluyosunkorkma hiç
Yok valla o sancılar bana herseyı unutturdu biranonce agrım gecsın dıye bekledım masadaYaa!! Bak bundan bahsetmemiştinizsakinleştiriciden dolayı heyecanlanmadınız o zaman öyle bi durumda bende düşünebilirim. Benim derdim ameliyathaneye girince gerilmem ve heyecanlanmam
Benim kalbim kalp dısında her yerde atıyordu anestezi doktoru beni sakinleştiriyorduYaa!! Bak bundan bahsetmemiştinizsakinleştiriciden dolayı heyecanlanmadınız o zaman öyle bi durumda bende düşünebilirim. Benim derdim ameliyathaneye girince gerilmem ve heyecanlanmam
Sana sakinleştirici yapmadılar mı?Benim kalbim kalp dısında her yerde atıyordu anestezi doktoru beni sakinleştiriyordu
Yok hayır o yüzden midemin üstünde tonlarca ağırlık var gibi nefes alıyordumSana sakinleştirici yapmadılar mı?
Canım benim doktorum emzirirken biontechi pek tavsiye etmedi. Ben 2 doz sinovac yaptırdım. Tetanoz aşısı daha fazla yan etki yaptı öyle söyleyeyim. Çocuk doktorlarına da sorulabilir dedi aklında bulunsun.Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Doğum sonrası biontech aşısı olmak istiyorum ama aşının yan etkisini yaşayan oldumu. Ameliyatlı halde çekemem diye korkuyorum
2 gun once yaptırdım canım kolum agrıdı 1 gun baska bısey olmadı cok sukurKızlar bir şey danışmak istiyorum. Doğum sonrası biontech aşısı olmak istiyorum ama aşının yan etkisini yaşayan oldumu. Ameliyatlı halde çekemem diye korkuyorum
Bende istiyorum ama gereksiiz pahalı ya letgodan falan almayı dusunuyormBen de kameralı telsiz almayı düşünüyorum. Çok pahalı olmayan aynı zamanda kullanışlı bişey olsun istiyorum. Biraz baktım kafam karıştı çok çeşit var. Sizin tavsiye edeceğiniz bi şey var mı?
Canım biraz kendini iyi hissedince ol hemen aşını. Yan etki bence kişiden kişiye göre değişiyor. O yuzden kestirmek zor.Ama cevremde olan cogu kişiyi kol ağrısı dışında pek etkilemedi.Bende 2 sinovac oldum 3. Doz vakti geldi doğuma 2 hafta kaldi bir dr hemen biontech ol bebeğe geçsin antikor dedi diğeri 2 hafta kendinin koru doğumdan hemen sonra ol dedi. Ama insanda korkuyor.Kizim okulda...Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Doğum sonrası biontech aşısı olmak istiyorum ama aşının yan etkisini yaşayan oldumu. Ameliyatlı halde çekemem diye korkuyorum
Doğru diyorsun yaaCanım biraz kendini iyi hissedince ol hemen aşını. Yan etki bence kişiden kişiye göre değişiyor. O yuzden kestirmek zor.Ama cevremde olan cogu kişiyi kol ağrısı dışında pek etkilemedi.Bende 2 sinovac oldum 3. Doz vakti geldi doğuma 2 hafta kaldi bir dr hemen biontech ol bebeğe geçsin antikor dedi diğeri 2 hafta kendinin koru doğumdan hemen sonra ol dedi. Ama insanda korkuyor.Kizim okulda...
Nasıl gidiyor annelik ? Bebişin nasıl sen toparladınmı ?Doğru diyorsun yaabana da sağlık ocağında hemşire 40ın cıkınca yap dedi. Bakalım karar vercem artık
İyiyiz çok şükür seni sormalı asılNasıl gidiyor annelik ? Bebişin nasıl sen toparladınmı ?
Kendini çok yorma bol su iç. Süt yavaş yavaş artacak bol bol emzir. Emmeyi seviyor mu? Nasıl?İyiyiz çok şükür seni sormalı asılalışıyoruz birbirimize göbek bağı düşmediği için kucağıma almaya bile korkuyorum ya o düşse rahatlayacağım artık. Emzirmeye çalışıyorum süt bir var bir yok garip
Yaa eşimi almadılar doguma benımm memorialdemı dogurcan sendeArkadaşlar selam. Bugün kontrole gittik. Doktor 4 Ekim e gün verdi. Saat 9 a ve genel anestezi olmasın dedi. Spinal ya da epidural dedi. Sakinleştirici yi sordum. Yok vermiyoruz dedi. Güzel bi deneyim olacağından bahsetti. Eşimde yanımda olmalıymış ama eşimin hiç cesareti yokya o bayılacak ya ben yada ikimiz birden Allahım kolaylıklar versin bol dua edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?