2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Genel hiç istemiyor dr ne bileyim bende çok heyecanlanırım bayılırım diye korkuyorum

Sakınleştirici yapıyolar zaten mal gibi oluyosun korkma hiç
Yaa!! Bak bundan bahsetmemiştiniz sakinleştiriciden dolayı heyecanlanmadınız o zaman öyle bi durumda bende düşünebilirim. Benim derdim ameliyathaneye girince gerilmem ve heyecanlanmam

Yaa!! Bak bundan bahsetmemiştiniz sakinleştiriciden dolayı heyecanlanmadınız o zaman öyle bi durumda bende düşünebilirim. Benim derdim ameliyathaneye girince gerilmem ve heyecanlanmam
Yok valla o sancılar bana herseyı unutturdu biranonce agrım gecsın dıye bekledım masada Dıkısleer atılırken uyumuşum zaten bence bayılttırma kendını boşuna

Benim kalbim kalp dısında her yerde atıyordu anestezi doktoru beni sakinleştiriyordu

Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Doğum sonrası biontech aşısı olmak istiyorum ama aşının yan etkisini yaşayan oldumu. Ameliyatlı halde çekemem diye korkuyorum

Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Doğum sonrası biontech aşısı olmak istiyorum ama aşının yan etkisini yaşayan oldumu. Ameliyatlı halde çekemem diye korkuyorum
Canım benim doktorum emzirirken biontechi pek tavsiye etmedi. Ben 2 doz sinovac yaptırdım. Tetanoz aşısı daha fazla yan etki yaptı öyle söyleyeyim. Çocuk doktorlarına da sorulabilir dedi aklında bulunsun.

Ben de kameralı telsiz almayı düşünüyorum. Çok pahalı olmayan aynı zamanda kullanışlı bişey olsun istiyorum. Biraz baktım kafam karıştı çok çeşit var. Sizin tavsiye edeceğiniz bi şey var mı?

2 gun once yaptırdım canım kolum agrıdı 1 gun baska bısey olmadı cok sukur

Bende istiyorum ama gereksiiz pahalı ya letgodan falan almayı dusunuyorm

Canım biraz kendini iyi hissedince ol hemen aşını. Yan etki bence kişiden kişiye göre değişiyor. O yuzden kestirmek zor.Ama cevremde olan cogu kişiyi kol ağrısı dışında pek etkilemedi.Bende 2 sinovac oldum 3. Doz vakti geldi doğuma 2 hafta kaldi bir dr hemen biontech ol bebeğe geçsin antikor dedi diğeri 2 hafta kendinin koru doğumdan hemen sonra ol dedi. Ama insanda korkuyor.Kizim okulda...

Doğru diyorsun yaabana da sağlık ocağında hemşire 40ın cıkınca yap dedi. Bakalım karar vercem artık

Nasıl gidiyor annelik ? Bebişin nasıl sen toparladınmı ?
İyiyiz çok şükür seni sormalı asıl alışıyoruz birbirimize göbek bağı düşmediği için kucağıma almaya bile korkuyorum ya o düşse rahatlayacağım artık. Emzirmeye çalışıyorum süt bir var bir yok garip

Arkadaşlar selam. Bugün kontrole gittik. Doktor 4 Ekim e gün verdi. Saat 9 a ve genel anestezi olmasın dedi. Spinal ya da epidural dedi. Sakinleştirici yi sordum. Yok vermiyoruz dedi. Güzel bi deneyim olacağından bahsetti. Eşimde yanımda olmalıymış ama eşimin hiç cesareti yok ya o bayılacak ya ben yada ikimiz birden Allahım kolaylıklar versin bol dua edicem.

Kendini çok yorma bol su iç. Süt yavaş yavaş artacak bol bol emzir. Emmeyi seviyor mu? Nasıl?

Yaa eşimi almadılar doguma benımm memorialdemı dogurcan sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…