2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Stres yapma gelir sütğn benımkı hic emmiyo sagıyorum habıre artık yoruldum valla

Yaa eşimi almadılar doguma benımm memorialdemı dogurcan sende
Evet. Benim doktorum eşimi zorla sokacak gibi görünüyor. Eşim çok komik “ benim burun ameliyatıma sen girdin mi? Herkes kendi ameliyatını kendi olsun “ diyor. Korkuyorum ben giremem demiyor da. O beni daha fazla strese sokabilir valla hiç güvenmiyorum ilk doğumda benden heyecanlıydı.

Valla normal olsa alcaklardı ama sezeryana almadılar esımı. Sınır oldum suan aman gectı gıttı ben fenalardayım ya napcam bilmiyorum akıl verın hala eve gecemedım annemdeyım bebek benı aşırı zorluyo gece uyumuyo hic sureklı maama yap gaz cıkar aşırı yordu benı annem yardımcı olmasa halim yaman neyapıcamı bılmıyorum eve gecsem gece uykusuzluga dayanamam gıbı gelıyor karıştım kaldım

Yaaaa kızlar ben biraz paranoya oldum. Kusarken ben göremeden bilmeden yutar diye reflü yatağında yatırıyorum gündüzleri gecelerinde beşiğinin içine koyuyorum. Sürekli üzerinde olmasının bir sorunu olur mu fikri olan var mı

Ben kullanmıyorum kusmuyor benımkı fazla ama sanmıyorum bi sıkıntı olacagını

Ne sorunu olacak canım olmaz bence bende alacağım o yataktan.bende geceleri hiç uyuyamazdım kusar diye bu sefer alacağım o yataktan

Bence sen evine geç. Annen yardıma gelsin gündüz. Sen bilirsin ama çocuk olunca annesinin evine kapak atanlardan olma. Evinde kendi düzenini kur. Çocuk uuyunca sende dinlen vs. Ama yemek yapıp etrafı toparlayacak ta birileri lazım tabi başlarda. Eğer yakınsa annen sana gelsin. Yada bi kaç hafta daha kal ama sonra muhakkak evine geç. Bence yani

Bence olmaz canım. Biraz eğimli olması gerekiyor zaten yatağın.

Ne sorunu olacak canım olmaz bence bende alacağım o yataktan.bende geceleri hiç uyuyamazdım kusar diye bu sefer alacağım o yataktan
Evet kafam rahat ediyor yarın çocuk doktorunada soracağım. Bir kaç kez yanındayken denk geldi kusması ondan korkar oldum

Bu hafta gecıcem ama gunduz uyuyamıyorum nekadar uykum olsada zorlanıcam ama yapcak bısey yok artık

Kızlar benım bebe hem süt hem mama içiyor mama daha fazla tabı su vermem gerekıyormu sizce ?

Bir çay kaşığı verdim ben zamanla ağzının ici bembeyaz pamukcuk oluyordu o su ağzını temizliyor mamadan ve anne sütünden kalan kalıntıları alıyordu. Bir sorun yaşamadım iyide oldu çünkü pamukcuk olunca ağzını temizlenmesi sıkıntılı imiş.

Mama verdıgım ıcın soruyılar vermıyormusun diye bende verılmez dıye biliyorum
Ben mama vermedim hiç. Suyu da 6. Ayda verdim. Pamukçuk olmadı hiç çok şükür. Komşum hem mama hem anne sütü veriyordu. Oda su vermedi 6 aya kadar. Bi sıkıntı olmadı onda da. Verilmiyor diye biliyorum. Bi çay kaşığından da bi şey olmaz gibi geliyor. Su verilmemesi hala kafama yatmıyor benim ama vermemiştim.

Vermıyim en ıyısı süütten alıyordur

Bebekler suyu tüketirse sütü almazlarmış. Birde vitamin mineralle ilgili sebep vardı hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…