Bi fikrim yok doğrusu. Şu an tabi en kötü ihtimalleri düşünüyorsun. Bu kezde planlı yap ve acil durum planı oluştur. Acil bi durumda bulunduğun şehirde bi doktor ve hastane bul. Yolda diyelim suyun geldi vs 1,5 saatlik yolda hemen bi şey olmaz. Ararsınız suyun geldiğini söylersiniz acil müdahale ederler. Ama çok küçük bir ihtimal bence.Arkadaşlar merhaba..Size bir şey danışacağım. Ilk kizimda planlı sezeryan olduğu için bu konuda fikrim yok.doğumu şehir dışında bir hastanede yapmayı planlıyorum. Diyelimki suyum geldi 1.5 saatlik yola çıkıp hastane gitmemiz bebeği riske atar mı.dr sordum suyun geldikten sonra dayanılmaz bagbirrın yoksa gel dedi. Aksi takdirde yaşadığım şehirde takip eden dr gideceğim.
Canım iki şehirlerde dr var ama yaşadığım şehirdeki dr 12 günlük yıllık izne ayrılıyormuş cuma günü tamda bana denk gelmiş. Diğer drlar bakar ama o yüzden antalyadaki dr gitme isteğim arttı .Ilk gebeligimde 38.5 ta sezeryan olmuştum.su falan gelmemişti tıpış tıpış gitmiştim inşallah bunda da böyle olur.Bi fikrim yok doğrusu. Şu an tabi en kötü ihtimalleri düşünüyorsun. Bu kezde planlı yap ve acil durum planı oluştur. Acil bi durumda bulunduğun şehirde bi doktor ve hastane bul. Yolda diyelim suyun geldi vs 1,5 saatlik yolda hemen bi şey olmaz. Ararsınız suyun geldiğini söylersiniz acil müdahale ederler. Ama çok küçük bir ihtimal bence.
Doktorun izni ne zaman bitiyor? Belki o zamana kadar bekler bebek. Nst de kasılma falan çıkıyor mu?Canım iki şehirlerde dr var ama yaşadığım şehirdeki dr 12 günlük yıllık izne ayrılıyormuş cuma günü tamda bana denk gelmiş. Diğer drlar bakar ama o yüzden antalyadaki dr gitme isteğim arttı .Ilk gebeligimde 38.5 ta sezeryan olmuştum.su falan gelmemişti tıpış tıpış gitmiştim inşallah bunda da böyle olur.
Senin yerinde olsam doktorun izninin bitmesini beklerdim. Ucu ucuna yetişiyorsa. Benimde doktorum izinde şu an. 4 ekime gün verdi. Hiç aklıma gelmiyor benim suyum gelirse falan diye. Öyle bi durumda acil hastaneye giderim hangi doktor varsa artık kısmet. Her şeyi planlayandayız rahat ol sen arkadaşım.Kordon dolanması için diğer doktorlara kontrole gidersin. İçini ferah tut.Yok çıkmıyor. Benim bebeğe sürekli kordon dolanıyor çözülüyor ilk bebegimdede oldu o yüzden süreci sonuna kadar uzatmak istemiyorm dr da kabul ederse 38.5 Gibi bebeğime kavuşmak istiyorum.su anda 37 içindeyim.iste ucu ucuna gelecek acil bir durum olmazsa.
Ben hiç duymadım cnm bu kadar sureni benim mayıs ayında yegenim oldu 4 gün de düştü.En uzun 10 gün sureni gördüm ama düşer bı kaç güneBizim göbek bağımız 13 gün oldu düşmedi ya basına gelen duyan oldumu
Kurudu mu? Benim oğlumun 10 11 günde düşmüştü. Çocuk doktorunun numarası varsa ara sor yada bi kontrole götür bence.Bizim göbek bağımız 13 gün oldu düşmedi ya basına gelen duyan oldumu
Bende hala kullanıyorum 15 gün kullanacağımDoğum yapan arkadaşlar araniz da pıhtılaşma iğnesi yaptıran var mı ne zaman bıraktınız.Ben hâlâ kullanıyorum fitili de bu hafta birakicam inşaallah
Doktor biliyorsa endişe etme. Bende endişelenmiştim geç düşünce ama olabiliyor demek ki.Doktoru biliyor bazen 15 16 günü buluyormuş. Niye düşmez ki anlamadım
Sonunda düştüDoktor biliyorsa endişe etme. Bende endişelenmiştim geç düşünce ama olabiliyor demek ki.seni şu an çok iyi anlıyorum.
HarikaaaaaBiraz önce kontrolden geldik biz.Sezaryan mi normal mi diye sordu ben normali çok istiyorum dedim tmm dedi.Yani bı gün söyledi bana doğumla ilgili yürüyüş yap merdiven in çık dedi.3160 gram olmuş yavrum.Boyle işte bizde durumlar.
Geçmiş olsun canımSonunda düştüama bu sefer ben idrar yolu enfeksiyonundan acillik oldum
Allah gönlüne göre versin inşallah. Nst ye girdin mi? Kasılma falan var mı?Biraz önce kontrolden geldik biz.Sezaryan mi normal mi diye sordu ben normali çok istiyorum dedim tmm dedi.Yani bı gün söyledi bana doğumla ilgili yürüyüş yap merdiven in çık dedi.3160 gram olmuş yavrum.Boyle işte bizde durumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?