2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Benimde 4.denemem olacak.Artik hiçbir şey hissetmiyorum.Ne heyecan ne de üzüntü.Daha önce yaşadığım hiçbir duygu yok şuan.Sadece hayırlısı neyse o olsun diyorum.Ayin 15 de testim var.Daha oncekilerde hep erkenden idrar testi yapmıştım. Simdi hiç düşünmüyorum. Bekleyip göreceğim Bu arada yaş 42,5 ve sebepsiz infertilite.

Bende 5 Ocak 1 adet blast bana 17 Ocak test dedi doktor ama Cuma günü 10.gün oluyor kan versem mi diyorum, size test günü ne dedi doktor? Ayrıca bende de adet gibi bir ağrı yok.
Aaa benim 7 Ocak transfer ama 16 Ocak gel kan ver dedi doktorum erken mi dedi acaba

İyiyim valla hiç bir şey yok şimdilik. Sadece bazen minik minik bir ağrı vurup gidiyor. Sende ne var ne yok
Bendede ilk iki gün çok ağrı oldu. Ama şimdi rahatım ağrı yok göğüste bir şey yok bakalım olmayınca da belirti üzülüyor insan

Bendede ilk iki gün çok ağrı oldu. Ama şimdi rahatım ağrı yok göğüste bir şey yok bakalım olmayınca da belirti üzülüyor insan
Yalnız dün bişey yok dedim dün gece sol tarafım hep güm güm attı ağrı vurdu Şuan daha iyi gibi. Ya bir de kabızlık var bende ve transferden 1 gün sonda hafif ıkındım umarım bir sorun teşkil etmez. Bu arada günde 1 tane kahve içerdim transferden beri içmiyorum dikkat ediyorum hatta yanına sigara da yakardım arada o da yok tabi. Yalnız arada içtiğim şeyi şimdi kendime yasaklayınca resmen stres oldum ve tiryaki gibi aklım hep ona gitti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…