Ya bugün de test yaptım çift çizgi.çatlatma iğnesini olalı 14 gün oldu geçmiştir etkisi dimiEvet pozitif canim. Hayirli olsun6.gun boyleydi 7.gun beta 20,75 cikti. Katlanarak gtti keseyide gordum bakalim devami gelr insallah
Az kalmış bekliyorum güzel haberini rabbim nasip etsinİnşaAllah canım tüm olmayanlarla cuma günü benmde test günüm beklemedeyim
He senin catlatma ignesi var. Kac gun oldu transfer olaliYa bugün de test yaptım çift çizgi.çatlatma iğnesini olalı 14 gün oldu geçmiştir etkisi dimi
Aaa benim 7 Ocak transfer ama 16 Ocak gel kan ver dedi doktorum erken mi dedi acabaBende 5 Ocak 1 adet blastbana 17 Ocak test dedi doktor ama Cuma günü 10.gün oluyor kan versem mi diyorum, size test günü ne dedi doktor? Ayrıca bende de adet gibi bir ağrı yok.
Transfer olalı 9. Gün bugün. Taze transfer benim kiHe senin catlatma ignesi var. Kac gun oldu transfer olali
İnşallah çift çizgiye görmüşsün yarın hemen kan testine canım bence hamile olabilirsinTransfer olalı 9. Gün bugün. Taze transfer benim ki
Gördüm de içimde şüphe sevinemiyorum doktor çarşamba ddi yarın bidaha test yaparım.çatlatma iğnenin etkisi de geçmiştir sanırım 10 günde geçiyo diyorlarİnşallah çift çizgiye görmüşsün yarın hemen kan testine canım bence hamile olabilirsin
Erken gebelik testi de yapsana canımEki Görüntüle 2758052
Kızlar baya belirsiz sizce var gibi mi ?
Salıyı beklemek baya zor olacak ama o kadar bekledik dayanırız elbetAy evet var
O şimdi aklıma geldi eşimi göndereceğim bakalım bugün akşama doğru onu da yapayım nasıl olacakErken gebelik testi de yapsana canım
Ben dondurulms sandim. Test gunun ne zaman canim. Test gununde yap surekli strese grip durma kuzumTransfer olalı 9. Gün bugün. Taze transfer benim ki
ÇarşambaBen dondurulms sandim. Test gunun ne zaman canim. Test gununde yap surekli strese grip durma kuzum
Bendede ilk iki gün çok ağrı oldu. Ama şimdi rahatım ağrı yok göğüste bir şey yok bakalım olmayınca da belirti üzülüyor insanİyiyim valla hiç bir şey yok şimdilik. Sadece bazen minik minik bir ağrı vurup gidiyor. Sende ne var ne yok
Bende 5 Ocak 1 adet blastbana 17 Ocak test dedi doktor ama Cuma günü 10.gün oluyor kan versem mi diyorum, size test günü ne dedi doktor? Ayrıca bende de adet gibi bir ağrı yok
Ben de kan vermeyi düşünüyorum yarin ama çokta korkuyorum. İdrar da çıkmaz galiba de mi onu yapıp kendimi üzmek istemiyorum. Sizin problem ne tam olarak benim eşimden kaynakli
Var canım var hayırlı olsunEki Görüntüle 2758052
Kızlar baya belirsiz sizce var gibi mi ?
İnşallah canım inşallah ❤ hepimiz güzel haberleri alacağız haftaya inşallahVar canım var hayırlı olsun
Yalnız dün bişey yok dedim dün gece sol tarafım hep güm güm attı ağrı vurduBendede ilk iki gün çok ağrı oldu. Ama şimdi rahatım ağrı yok göğüste bir şey yok bakalım olmayınca da belirti üzülüyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?