Sonunda düştüama bu sefer ben idrar yolu enfeksiyonundan acillik oldum
Ne yapmaya karar verdin arkadaşım? Nerde yapacaksın doğumu?Geçmiş olsun canım
Vardı doktoruma 3 defa söyledim normal dedi acilde tahlilde lökosit 500 çıktı normal değer 0-10hadi gözün aydın niye acillik oldun ya!! Farketmedin mi? Yanma falan bi şey yok muydu? Çok geçmiş olsun
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım
Antibiyotik mi kullanıcan şimdi? Napıcan?Vardı doktoruma 3 defa söyledim normal dedi acilde tahlilde lökosit 500 çıktı normal değer 0-10
Evet sorum yedim agrı kesıcı monurol + augmentinAntibiyotik mi kullanıcan şimdi? Napıcan?
Ne yapmaya karar verdimNe yapmaya karar verdin arkadaşım? Nerde yapacaksın doğumu?
Kordonun çözülmesi çok iyi olmuş. Kafan rahatlamıştır biraz. Benimde 4 Ekimde olacak kısmetseNe yapmaya karar verdimbugün kontrolüm vardı kordon çözüldüğü için 37. Haftada sezeryan olma planını 38.haftaya erteledik. 4 ekim tarihinde bir aksilik olmazsa sehir dışında olacağım.Ama öncesinde acil bir durumda ikamet ettiğim yerde olurum neresinn iyi ve hayırlı olacaginiAllah bilir nasip artık.Bu arada grip oldum onla ugrsiyorum umarım covit falan değilimdir.
Kaç haftalık olacaksın cnm 4 ekimdeKordonun çözülmesi çok iyi olmuş. Kafan rahatlamıştır biraz. Benimde 4 Ekimde olacak kısmetsehayırlarla kolaylıkla olsun inşallah
38+3 gibi bişey sanırım. Sen?Kaç haftalık olacaksın cnm 4 ekimde
Tam 3838+3 gibi bişey sanırım. Sen?
Nst ye 4 haftadır giriyorum hiç sancı çıkmıyorAllah gönlüne göre versin inşallah. Nst ye girdin mi? Kasılma falan var mı?
Zamanı olabilir. Akışına bırak bakalım yürüyebiliyorsan yürü. Zamanı var zaten daha senin. Hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallah. Çatı muayenesi muhakkak yaptır ama. Çok önemli. Bazı doktorlar yapmıyor. Normal doğumda sıkıntılar çıkıyor sonra.Nst ye 4 haftadır giriyorum hiç sancı çıkmıyor
Haftaya muayene edicem dedi bakalım hayırlısı.Son tarihimiz 15 Ekim o zamana kadar yürüyüşle merdiven inip cikicam Allah'ın izniyle bugün başladım.Zamanı olabilir. Akışına bırak bakalım yürüyebiliyorsan yürü. Zamanı var zaten daha senin. Hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallah. Çatı muayenesi muhakkak yaptır ama. Çok önemli. Bazı doktorlar yapmıyor. Normal doğumda sıkıntılar çıkıyor sonra.
Sen nasıl oldun beybi nasıl toparlanmıştır artıkAllah yardımcınız olsun
Cpk iyyiz tesekkurlerSen nasıl oldun beybi nasıl toparlanmıştır artık
Bende oyle dusunuyorum gecermı acaba ya cok kotu bıde sey sorucam mama hazırlamindıkdan sonra kac saat dısarda durabılır ?Bende olmamıştı. Spinalden dolayı olmuş olabilir mi? Çok bilgim yok ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?