2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Ne yapmaya karar verdin arkadaşım? Nerde yapacaksın doğumu?
Ne yapmaya karar verdimbugün kontrolüm vardı kordon çözüldüğü için 37. Haftada sezeryan olma planını 38.haftaya erteledik. 4 ekim tarihinde bir aksilik olmazsa sehir dışında olacağım.Ama öncesinde acil bir durumda ikamet ettiğim yerde olurum neresinn iyi ve hayırlı olacaginiAllah bilir nasip artık.Bu arada grip oldum onla ugrsiyorum umarım covit falan değilimdir.

Kordonun çözülmesi çok iyi olmuş. Kafan rahatlamıştır biraz. Benimde 4 Ekimde olacak kısmetse hayırlarla kolaylıkla olsun inşallah

Nst ye 4 haftadır giriyorum hiç sancı çıkmıyor
Zamanı olabilir. Akışına bırak bakalım yürüyebiliyorsan yürü. Zamanı var zaten daha senin. Hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallah. Çatı muayenesi muhakkak yaptır ama. Çok önemli. Bazı doktorlar yapmıyor. Normal doğumda sıkıntılar çıkıyor sonra.

Haftaya muayene edicem dedi bakalım hayırlısı.Son tarihimiz 15 Ekim o zamana kadar yürüyüşle merdiven inip cikicam Allah'ın izniyle bugün başladım.

Kızlar sezeryan dan sonra sırt agrıları olur dıye duymustum benım alırı sırt agrım var sizdede oldumu ya gecmıyorda mahfettı benı dogurdugumdan beri agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…