2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bende oyle dusunuyorum gecermı acaba ya cok kotu bıde sey sorucam mama hazırlamindıkdan sonra kac saat dısarda durabılır ?
Arkadaşım gece yatmadan hazırlayıp yalıtımlı çantaya koyuyordu. O şekilde bi 3 saat falan duruyordu mama sanırım. Ben mama vermediğim için bilmiyorum. Gece mamalarını babası hazırlasın bi arkadaşım sütünü sağıp koyuyordu eşi ısıtıp veriyordu bebeğe arkadaşımı hiç uyandırmıyordu. Acayip özendiğim bi durum. Annelikte beni en zorlayan şey uykusuzluk olmuştu. Sabaha kadar emen bi çocuğum vardı. Bunda o hatayı yapmıycam inşallah

Bende keske emse dyorum yataktan kalkıp mama hazırlamak okadar zorki saatte 1

Bende keske emse dyorum yataktan kalkıp mama hazırlamak okadar zorki saatte 1
İlerleyen zamanda rahat edersin. Gözlemlediğim kadarıyla mamayla beslenen bebekler anne kokusuna alışmadığı için gece uykuları ilerleyen aylarda daha derin oluyor. Deliksiz uyuyolar 7 ay 8 ayda. Onada çok özeniyodum. Benim oğlan emmeyi çok severdi gerçi belki ondan bilmiyorum ama sabaha kadar 7 8 kere emmek istiyordu sonra işi keyfe dönüştürmüştü. Çok zorlanmıştım. Zombi gibi dolanıyordum.

Hahah yani sonuc olarak isteklerını cok guzel yaptırıyor bu sıpalar buyuyene kadar cekecez yapcak bısey yok

Beybilere su veren var mı?
Ben ilk çocuğumda vermemiştim. Bunda da vermem yüksek ihtimal. Çocuk doktorları ne diyor bu konuda çok merak ediyorum. Katı gıdayla başlayın diyorlar genelde. Sütün çoğu suymuş gerek yokmuş falan ama. Bak bahsederken bile susadım.

Arada çay kaşığı veriyorum yaaa

Su konusunda hiç bir fikrim yok ben ne yaparım bilmiyorum.Bugun kontrole gittik bu hafta kilo almamış yavru.Cati muayenesi yaptı normal doğuma uygun dedi inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…