2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar epidural mı spinal mı. Tarih bana spinal tavsiye etti sizler ne düşünüyorsunuz düşündünüz mu yada araştırdınız mı?

Benim doğum inşaallah normal olucak gibi ama benim aklıma da spinal yatıyor.Onda ayılmak daha kolay deniyor araştırdığımda Dr da onu oneriyormus genel de

Kızlar epidural mı spinal mı. Tarih bana spinal tavsiye etti sizler ne düşünüyorsunuz düşündünüz mu yada araştırdınız mı?
Valla benim korkularım çok. Ameliyathane ortamından çok rahatsız oluyorum. Strese giriyorum. Genel anestezi istiyorum dedim doktor spinal yada epidural daha avantajlı dedi. Olabilir çok çok avantajlı da olabilir belki ama ben tercih edemiycem sanırım. İkna edebilirsem doktoru ve anestezi uzmanını uyutun beni diycem. Bakalım ne olacak. Pazartesi günü doğum olacak inşallah bizim. Sizin tarih belli mi?

Benimde pazartesi .38+0 da randevu verdi dr.genel hiç önermiyor dr .ben bu yaşıma kadar ilk kızım doğumu dahil 3 kez genel anestezi almak zorunda kaldım.Kendimde şunu farkettim birkaç ay çok fazla unutkanlik oldu.kac kilo bebeğimiz şu anda sizde 38+3 mu oluyorsunuz pazartesi.

Evet 38+3 olacak inşallah. Geçen hafta 3400 g dı. Biraz daha büyüdüyse 3500 civarı bi şey bekliyorum. Evet genel anesteziyi tavsiye etmiyorlar nedense. Ben kolay uyanıyorum. Bi yan etkisini de görmedim bu zamana kadar o yüzden genel istiyorum. Bi de dediğim gibi korkularımdan dolayı asıl sebep bu aslında. Panik atak gibi bi şey oluyorum. En son uçak yolculuğum baya zor geçti. Hastane de maske falan takamıyorum. Boğuluyorum sanki. Abuk subuk şeyler bakalım doktorlar ne diyecek

Sakinleştirici yapıyorlar canım o endişeleri yaşamıyorsun ama sen bilirsin tabiki

Kızlar Gülce kızım dünyaya geldi. Gece birdensuyum geldi.Hemen arkasından 5 dk bir gelen şiddetli sancılar spinal anestezi ile dünyaya geldi.

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşaallah bende bu günlerde öyle su gelip dra gitmeyi bekliyorum aklımdan hiç çıkmıyor bu düşünce.Son 12 günümüz çünkü

Kızlar Gülce kızım dünyaya geldi. Gece birdensuyum geldi.Hemen arkasından 5 dk bir gelen şiddetli sancılar spinal anestezi ile dünyaya geldi.
Hayırlı olsun arkadaşım sürpriz yaptı desene bir gün önceden darısı başıma yarın saat 9.00 da doğum olacak inşallah. Karışık duygular içindeyim umarım her şey kolay olur hepimiz için

Sakinleştirici yapıyorlar canım o endişeleri yaşamıyorsun ama sen bilirsin tabiki
Sakinleştirici yapmıyoruz dediler. Neyse genel anesteziye ikna ettim. Korktuğum beni strese sokan bi durum çünkü. Kan değerlerim düşük çıktı biraz. Umarım her şey yolunda gider

Hadi bakalım sıra sende cok kolay gecer inşallah

Kızlar biz 43 gunluk olduk benım sütüm bitti galiba zaten emmıyordu pompayla sagıyordum ama cok erken degılmıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…