Evet pamukçuk olmasınlar diyeBence o kadardan bi şey olmaz. Ağzını temizler. Belki bende veririm. Annemler bize hep verirlermiş.
Canım.bir çay kaşığı ver bi şey olmaz iyi olurEvet pamukçuk olmasınlar diye
Valla benim korkularım çok. Ameliyathane ortamından çok rahatsız oluyorum. Strese giriyorum. Genel anestezi istiyorum dedim doktor spinal yada epidural daha avantajlı dedi. Olabilir çok çok avantajlı da olabilir belki ama ben tercih edemiycem sanırım. İkna edebilirsem doktoru ve anestezi uzmanını uyutun beni diycem. Bakalım ne olacak. Pazartesi günü doğum olacak inşallah bizim. Sizin tarih belli mi?Kızlar epidural mı spinal mı. Tarih bana spinal tavsiye etti sizler ne düşünüyorsunuz düşündünüz mu yada araştırdınız mı?
Benimde pazartesi .38+0 da randevu verdi dr.genel hiç önermiyor dr .ben bu yaşıma kadar ilk kızım doğumu dahil 3 kez genel anestezi almak zorunda kaldım.Kendimde şunu farkettim birkaç ay çok fazla unutkanlik oldu.kac kilo bebeğimiz şu anda sizde 38+3 mu oluyorsunuz pazartesi.Valla benim korkularım çok. Ameliyathane ortamından çok rahatsız oluyorum. Strese giriyorum. Genel anestezi istiyorum dedim doktor spinal yada epidural daha avantajlı dedi. Olabilir çok çok avantajlı da olabilir belki ama ben tercih edemiycem sanırım. İkna edebilirsem doktoru ve anestezi uzmanını uyutun beni diycem. Bakalım ne olacak. Pazartesi günü doğum olacak inşallah bizim. Sizin tarih belli mi?
Evet 38+3 olacak inşallah. Geçen hafta 3400 g dı. Biraz daha büyüdüyse 3500 civarı bi şey bekliyorum. Evet genel anesteziyi tavsiye etmiyorlar nedense. Ben kolay uyanıyorum. Bi yan etkisini de görmedim bu zamana kadar o yüzden genel istiyorum. Bi de dediğim gibi korkularımdan dolayı asıl sebep bu aslında. Panik atak gibi bi şey oluyorum. En son uçak yolculuğum baya zor geçti. Hastane de maske falan takamıyorum. Boğuluyorum sanki. Abuk subuk şeylerBenimde pazartesi .38+0 da randevu verdi dr.genel hiç önermiyor dr .ben bu yaşıma kadar ilk kızım doğumu dahil 3 kez genel anestezi almak zorunda kaldım.Kendimde şunu farkettim birkaç ay çok fazla unutkanlik oldu.kac kilo bebeğimiz şu anda sizde 38+3 mu oluyorsunuz pazartesi.
Net spınal canımKızlar epidural mı spinal mı. Tarih bana spinal tavsiye etti sizler ne düşünüyorsunuz düşündünüz mu yada araştırdınız mı?
Sakinleştirici yapıyorlar canım o endişeleri yaşamıyorsun ama sen bilirsin tabikiEvet 38+3 olacak inşallah. Geçen hafta 3400 g dı. Biraz daha büyüdüyse 3500 civarı bi şey bekliyorum. Evet genel anesteziyi tavsiye etmiyorlar nedense. Ben kolay uyanıyorum. Bi yan etkisini de görmedim bu zamana kadar o yüzden genel istiyorum. Bi de dediğim gibi korkularımdan dolayı asıl sebep bu aslında. Panik atak gibi bi şey oluyorum. En son uçak yolculuğum baya zor geçti. Hastane de maske falan takamıyorum. Boğuluyorum sanki. Abuk subuk şeylerbakalım doktorlar ne diyecek
Kızlar Gülce kızım dünyaya geldi. Gece birdensuyum geldi.Hemen arkasından 5 dk bir gelen şiddetli sancılar spinal anestezi ile dünyaya geldi.
Kızlar Gülce kızım dünyaya geldi. Gece birdensuyum geldi.Hemen arkasından 5 dk bir gelen şiddetli sancılar spinal anestezi ile dünyaya geldi.
Hayırlı olsun arkadaşımKızlar Gülce kızım dünyaya geldi. Gece birdensuyum geldi.Hemen arkasından 5 dk bir gelen şiddetli sancılar spinal anestezi ile dünyaya geldi.
Sakinleştirici yapmıyoruz dediler. Neyse genel anesteziye ikna ettim. Korktuğum beni strese sokan bi durum çünkü. Kan değerlerim düşük çıktı biraz. Umarım her şey yolunda giderSakinleştirici yapıyorlar canım o endişeleri yaşamıyorsun ama sen bilirsin tabiki
Gümüş kalkanını unutmaHayırlı olsun arkadaşımsürpriz yaptı desene bir gün önceden darısı başıma yarın saat 9.00 da doğum olacak inşallah. Karışık duygular içindeyim umarım her şey kolay olur hepimiz için
Normal doğum mu oldu?Kızlar Gülce kızım dünyaya geldi. Gece birdensuyum geldi.Hemen arkasından 5 dk bir gelen şiddetli sancılar spinal anestezi ile dünyaya geldi.
Yok ilk iş onu attım çantayaGümüş kalkanını unutma
Hayırlı olsun canımmKızlar Gülce kızım dünyaya geldi. Gece birdensuyum geldi.Hemen arkasından 5 dk bir gelen şiddetli sancılar spinal anestezi ile dünyaya geldi.
Hadi bakalım sıra sende cok kolay gecer inşallahHayırlı olsun arkadaşımsürpriz yaptı desene bir gün önceden darısı başıma yarın saat 9.00 da doğum olacak inşallah. Karışık duygular içindeyim umarım her şey kolay olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?