2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar biz 43 gunluk olduk benım sütüm bitti galiba zaten emmıyordu pompayla sagıyordum ama cok erken degılmıya
Eskiden emmeyen bebeklerin damağına soğan suyu sürerlermiş arkadaşımda sever kpcakarı şeyleriniyapmıştı o fayda gördü tabi bebekten bebeğe değişir

Arkadaşlar selam. Bebeğimiz dünyaya geldi çok K şükür. Her şey yolunda. Tatlı bir kız. Adı Selin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Genel anestezi ile sezaryen oldu, şu an emip uyuyor. Arada sırada da ağlıyor birazdan abisi gelecek, bakalım tepkisi ne olacak

Y
aaaaa süper gözünaydın. Allah bebeklerimizi korusun bahtlarını güzel yapsın

Maşallah canım Rabbim analı babalı büyütsün.Sadece ben kaldım nasıl olucaksa çok merak ediyorum

Eskiden emmeyen bebeklerin damağına soğan suyu sürerlermiş arkadaşımda sever kpcakarı şeyleriniyapmıştı o fayda gördü tabi bebekten bebeğe değişir
900 gr Mama 10 gun anca yetiyor işim zor valla sogan suyu bılemedım sımdı eşim gorurse mahfeder benı

Ayy gözünaydın İlk buluşma videoya al mutlaka

Kızlar sütüm bitti önce 30 a sonra 15 cc e düşmüştü artık hıc gelmıyor bıdamla falan bebegımı emzıremedım hıc bari sahıp veırım dıyordum oda bitti oysakı emzırmeyı cok ıstıyordum 1 ay anca geldı süt sureklı bunun stresını yasıyorum simdi neyapıcam hala emsğn diye memeyi vermeye calısıyorum almıyor

Her bebek bir değil canım. Her bebekte emecek diye bir şeyde yok. Benim üç yeğenimde hiç emmedi maşallah emen çok cocuktanda sağlıklı. Hasta olduklarını bile görmedim. O yüzden üzme kendini. O sağ olsun iyi olsun yeter.

Evet orası öyle ama emzirmeyi cok istiyordum sanırım artık vazgecmelıyım

Canım canını hiç sıkma. Bebek burda tercihini yapıyor. Şimdi mamalarda çok besleyici. Ben 2 ay emmişim annemi. Gayet uzun boyluyum ve sağlıklıyım. emmiyorsa durumu kabullenmen daha iyi olur hepiniz için.

Canım canını hiç sıkma. Bebek burda tercihini yapıyor. Şimdi mamalarda çok besleyici. Ben 2 ay emmişim annemi. Gayet uzun boyluyum ve sağlıklıyım. emmiyorsa durumu kabullenmen daha iyi olur hepiniz için.
Bende 1 hafta emmişim bana cektı galıba cok nadır hasta olurum ben daha cok işin manevi boyutundayım emmedıgı ıcın sankı baska bırının cocuguna bakıyormusum gıbı hıssedıyorum

Bende 1 hafta emmişim bana cektı galıba cok nadır hasta olurum ben daha cok işin manevi boyutundayım emmedıgı ıcın sankı baska bırının cocuguna bakıyormusum gıbı hıssedıyorum
Olur mu annesi. 9 ay kim taşıdı uykusuz gecelerin ve dahada kalacağın uykusuz günler. Hastalanacak basında bekleyeceksin yemeyip yedirip giymeyip giydireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…