Geliyor merak etme. İlk kolostrumu içsindeYok ilk iş onu attım çantayagöğüslerim gayet sönük süt nasıl gelecek bilmem
Spinal sezeryanNormal doğum mu oldu?
Pompa bitiriyormuymuşKızlar biz 43 gunluk olduk benım sütüm bitti galibazaten emmıyordu pompayla sagıyordum ama cok erken degılmıya
Eskiden emmeyen bebeklerin damağına soğan suyu sürerlermiş arkadaşımda sever kpcakarı şeyleriniKızlar biz 43 gunluk olduk benım sütüm bitti galibazaten emmıyordu pompayla sagıyordum ama cok erken degılmıya
aaaaa süper gözünaydın. Allah bebeklerimizi korusun bahtlarını güzel yapsınArkadaşlar selam. Bebeğimiz dünyaya geldi çok K şükür. Her şey yolunda. Tatlı bir kız. Adı SelinAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Genel anestezi ile sezaryen oldu, şu an emip uyuyor. Arada sırada da ağlıyor birazdan abisi gelecek, bakalım tepkisi ne olacak
900 gr Mama 10 gun anca yetiyor işim zor valla sogan suyu bılemedım sımdı eşim gorurse mahfeder benıEskiden emmeyen bebeklerin damağına soğan suyu sürerlermiş arkadaşımda sever kpcakarı şeyleriniyapmıştı o fayda gördü tabi bebekten bebeğe değişir
Ayy gözünaydınArkadaşlar selam. Bebeğimiz dünyaya geldi çok K şükür. Her şey yolunda. Tatlı bir kız. Adı SelinAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Genel anestezi ile sezaryen oldu, şu an emip uyuyor. Arada sırada da ağlıyor birazdan abisi gelecek, bakalım tepkisi ne olacak
Emdikten sonra tülbentle ağzının içini temizle bakalım.Kızlar pamukçuk belası buldu bizivar mı bilgisi olan
Rahattı ben memnun kaldım hiç anlamadım bileHayırlı olsun canımmNasıldı spınal rahat dimi
Ayaga kalkmakta zorlandınmıRahattı ben memnun kaldım hiç anlamadım bile
Biraz oldu tabi ama öyle aşırı değilAyaga kalkmakta zorlandınmı
Her bebek bir değil canım. Her bebekte emecek diye bir şeyde yok. Benim üç yeğenimde hiç emmedi maşallah emen çok cocuktanda sağlıklı. Hasta olduklarını bile görmedim. O yüzden üzme kendini. O sağ olsun iyi olsun yeter.Kızlar sütüm bittiönce 30 a sonra 15 cc e düşmüştü artık hıc gelmıyor bıdamla falan bebegımı emzıremedım hıc bari sahıp veırım dıyordum oda bitti oysakı emzırmeyı cok ıstıyordum 1 ay anca geldı süt sureklı bunun stresını yasıyorum simdi neyapıcam hala emsğn diye memeyi vermeye calısıyorum almıyor
Evet orası öyle ama emzirmeyi cok istiyordum sanırım artık vazgecmelıyımHer bebek bir değil canım. Her bebekte emecek diye bir şeyde yok. Benim üç yeğenimde hiç emmedi maşallah emen çok cocuktanda sağlıklı. Hasta olduklarını bile görmedim. O yüzden üzme kendini. O sağ olsun iyi olsun yeter.
Canım canını hiç sıkma. Bebek burda tercihini yapıyor. Şimdi mamalarda çok besleyici. Ben 2 ay emmişim annemi. Gayet uzun boyluyum ve sağlıklıyım.Kızlar sütüm bittiönce 30 a sonra 15 cc e düşmüştü artık hıc gelmıyor bıdamla falan bebegımı emzıremedım hıc bari sahıp veırım dıyordum oda bitti oysakı emzırmeyı cok ıstıyordum 1 ay anca geldı süt sureklı bunun stresını yasıyorum simdi neyapıcam hala emsğn diye memeyi vermeye calısıyorum almıyor
Bende 1 hafta emmişim bana cektı galıba cok nadır hasta olurum ben daha cok işin manevi boyutundayım emmedıgı ıcın sankı baska bırının cocuguna bakıyormusum gıbı hıssedıyorumCanım canını hiç sıkma. Bebek burda tercihini yapıyor. Şimdi mamalarda çok besleyici. Ben 2 ay emmişim annemi. Gayet uzun boyluyum ve sağlıklıyım.emmiyorsa durumu kabullenmen daha iyi olur hepiniz için.
Olur mu annesi. 9 ay kim taşıdı uykusuz gecelerin ve dahada kalacağın uykusuz günler. Hastalanacak basında bekleyeceksin yemeyip yedirip giymeyip giydireceksinBende 1 hafta emmişim bana cektı galıba cok nadır hasta olurum ben daha cok işin manevi boyutundayım emmedıgı ıcın sankı baska bırının cocuguna bakıyormusum gıbı hıssedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?