HaklısınOlur mu annesi. 9 ay kim taşıdı uykusuz gecelerin ve dahada kalacağın uykusuz günler. Hastalanacak basında bekleyeceksin yemeyip yedirip giymeyip giydireceksin
Ben 10 gun sonra takmaya basladımKızlar korse takanınız var mı ya ben takmadım korkuyorum da
Nasıl bir korse insan hareket edemiyor kiBen 10 gun sonra takmaya basladım
Hımm. Anladım. Şu an hala hormonların etlisindesin tabi. Tepkileri arttıkça o his geçecektir. Biraz zaman lazım.Bende 1 hafta emmişim bana cektı galıba cok nadır hasta olurum ben daha cok işin manevi boyutundayım emmedıgı ıcın sankı baska bırının cocuguna bakıyormusum gıbı hıssedıyorum
Bende bugün bi korse taktım ama etek korsem vardı onu.Nasıl bir korse insan hareket edemiyor ki
Spor taytlarım var yüksek bel ölümüne sıkıyor suan beni onu giyiyorumBende bugün bi korse taktım ama etek korsem vardı onu.diğeri nefes aldırmıyor. Sıkı bi şekilde sarsan da olur. Şalla falan.
Süt çok olunca bende mastit oluyor. Hiç cesaretim yok o tarz şeyler kullanmaya. Şimdilik te yetiyor çok şükürSüt arttırmak isteyen kardeşlerim var ise şiddetle tavsiye ediyorum solgar brewer's yeast + su = süt
Ayarlanabılır korse taktım once bıkacgune en dar sekıle alıp taktım ama yınede gobegım var simdi tayt korse kullanıyırumNasıl bir korse insan hareket edemiyor ki
Çevremde kullanmayanda çok dümdüzler hiç göbek kalmamışAyarlanabılır korse taktım once bıkacgune en dar sekıle alıp taktım ama yınede gobegım var simdi tayt korse kullanıyırum
Benımde kullanmama ragmen bırazcık gobegım var hamılelık oncesındede vardı ama ben eskı kıloma gerı dondum cok sukurÇevremde kullanmayanda çok dümdüzler hiç göbek kalmamış
Gaz şikayetiyle aynı gibi anlattıklarım ama nefes alamama diyince korkttum götürsen bir doktoraKızlar benım bebem bazen sinirlenince yada durup dururken bianda aglamaya baslıyor morarıyo bıanda gidiyo cocuk nefes almıyo zor kendıne getorıyorum bu neden oluyo bileniniz varmı cunku asırı korkuyorum bu durumdan
Bazen çilini yapamıyor muhtemelen ondan yapıyo bide huy ettı sıpa aşırı sinirliGaz şikayetiyle aynı gibi anlattıklarım ama nefes alamama diyince korkttum götürsen bir doktora
Evet. Oğlumda morarırdı ağlarken. Ben yüzüne üflüyodum kendine gelsin diye. Nefessiz kalıyor insan korkuyor. Kan değerleri normalse korkma hiç benceKızlar benım bebem bazen sinirlenince yada durup dururken bianda aglamaya baslıyor morarıyo bıanda gidiyo cocuk nefes almıyo zor kendıne getorıyorum bu neden oluyo bileniniz varmı cunku asırı korkuyorum bu durumdan
Sünnetini yaptırmanı tavsiye ederim. Bir an önceBazen çilini yapamıyor muhtemelen ondan yapıyo bide huy ettı sıpa aşırı sinirliinternette baktımda normalmiş ama yınede goturecegım
23.gün oldum canımDogum yapan arkadaşlar covid aşısını ne zaman olmayı planlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?