2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar korse takanınız var mı ya ben takmadım korkuyorum da

Ben dün kontrole gittim arkadaşlar bizim kız istifini hiiiiccc bozmuyor gelesi yok.40 haftalık olduk hayırlısı bakalım

Bende 1 hafta emmişim bana cektı galıba cok nadır hasta olurum ben daha cok işin manevi boyutundayım emmedıgı ıcın sankı baska bırının cocuguna bakıyormusum gıbı hıssedıyorum
Hımm. Anladım. Şu an hala hormonların etlisindesin tabi. Tepkileri arttıkça o his geçecektir. Biraz zaman lazım.

Süt arttırmak isteyen kardeşlerim var ise şiddetle tavsiye ediyorum solgar brewer's yeast + su = süt

Kızlar benım bebem bazen sinirlenince yada durup dururken bianda aglamaya baslıyor morarıyo bıanda gidiyo cocuk nefes almıyo zor kendıne getorıyorum bu neden oluyo bileniniz varmı cunku asırı korkuyorum bu durumdan

Kızlar benım bebem bazen sinirlenince yada durup dururken bianda aglamaya baslıyor morarıyo bıanda gidiyo cocuk nefes almıyo zor kendıne getorıyorum bu neden oluyo bileniniz varmı cunku asırı korkuyorum bu durumdan
Gaz şikayetiyle aynı gibi anlattıklarım ama nefes alamama diyince korkttum götürsen bir doktora

Gaz şikayetiyle aynı gibi anlattıklarım ama nefes alamama diyince korkttum götürsen bir doktora
Bazen çilini yapamıyor muhtemelen ondan yapıyo bide huy ettı sıpa aşırı sinirli internette baktımda normalmiş ama yınede goturecegım

Evet. Oğlumda morarırdı ağlarken. Ben yüzüne üflüyodum kendine gelsin diye. Nefessiz kalıyor insan korkuyor. Kan değerleri normalse korkma hiç bence

Dogum yapan arkadaşlar covid aşısını ne zaman olmayı planlıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…