2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar 10 gün oldu doğum yapalı ama.tamamen toparlayamadım kendimi baş agrım yok ama bel ağrısı ve hafif baş dönmesi. Spinal ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Siz spinalin etkisini tam olarak ne zaman attınız.ve acayip bir uyku hali.

Bende spinalin etkisi olmadı ama ben dikişlerden ve hateketsizlikten zor toparlandım

Sırt agrısı bıraktı bende baskada bısey yok valla herkeze bısey bırakıyo galıba

Kızlar bebemde üfürüm cıktı ve kalbınde 2 tane 7cm acıklık varmış

Aaaa çok geçmiş olsun. Bu zamana kadar nasıl çıkmamış ortaya hayret. Önemli bi şey mi peki? Tedavisi varmışmış?
Çok pardon sende var sandım bebeklerde geçiyor bildiğim kadarıyla. Kuzenimin kızında bir çok delik vardı kalbinde. tamamı kapandı iyi şu anda gayet.

Arkadaşlar bugün kontrole gittim yarın sabah 7 de hastanede olucaz inşaallah.Once suni sancı vericek olmadı sezaryen doğum olucak hayırlısıyla.Cati muayenesi yaptı suni sanciyi tutar dedi inşaallah çok istiyorum normal doğumu 2. çocuğu çok uzatmadan istiyoruz o yüzden normal doğum da ısrar ediyorum bu kadar yoksa çok yoruldum 40+2 olduk

Biz 21. hafta da detaylı ultrasona girdiğimiz de soylediler kalbinde üfurum olduğunu benim de tek aklıma takılan şey bu ne oldu acaba kapandı mı kapanmadı mi diye ilk sorucagim şey bu inşaallah kapanmıştır

Sezaryende olsa 6 ay sonra düşünebiliyorsun canım. Hayırlısı olsun inşallah

Çok pardon sende var sandım bebeklerde geçiyor bildiğim kadarıyla. Kuzenimin kızında bir çok delik vardı kalbinde. tamamı kapandı iyi şu anda gayet.
Bakalım ınsallah kapanır daha once ortaya cıkması lazımdı aslında ama soylemedı doktorlar bısey

Hadi bakalımm dogurda gel artık Hayırlısıyla

Tebrik ederim canım. İnşallah normal doğum yaparsın. Tez vakitte bebeğini kucağına alırsın

Biz 21. hafta da detaylı ultrasona girdiğimiz de soylediler kalbinde üfurum olduğunu benim de tek aklıma takılan şey bu ne oldu acaba kapandı mı kapanmadı mi diye ilk sorucagim şey bu inşaallah kapanmıştır
Canım naptın merak ettim. Bebek geldi mi?

Bebeğimiz geldi arkadaşlar.Cok şükür sağlığımız iyi.Once normal doğumu denedim ama olmadı sezaryena döndük.Bugun de hastanede kalicaz yarın cikicaz inşaallah.Kalbinde ki ufurumde geçmiş hiç bir sıkıntı yok dedi çocuk dru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…