Doktorum 20 gün sonra demişti.Dogum yapan arkadaşlar covid aşısını ne zaman olmayı planlıyorsunuz
Carsamba olacaktı ama kan degerlerı dusuk cıktıSünnetini yaptırmanı tavsiye ederim. Bir an önce
Bugun 2. Oldum dogumdan 15 gun sonra falan yaptırdımDogum yapan arkadaşlar covid aşısını ne zaman olmayı planlıyorsunuz
Bende spinalin etkisi olmadı ama ben dikişlerden ve hateketsizlikten zor toparlandımKızlar 10 gün oldu doğum yapalı ama.tamamen toparlayamadım kendimi baş agrım yok ama bel ağrısı ve hafif baş dönmesi. Spinal ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Siz spinalin etkisini tam olarak ne zaman attınız.ve acayip bir uyku hali.
Sırt agrısı bıraktı bende baskada bısey yok valla herkeze bısey bırakıyo galıbaKızlar 10 gün oldu doğum yapalı ama.tamamen toparlayamadım kendimi baş agrım yok ama bel ağrısı ve hafif baş dönmesi. Spinal ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Siz spinalin etkisini tam olarak ne zaman attınız.ve acayip bir uyku hali.
Üfürüm olabilen bir durum sanirim büyüdükçe duzelir inşallah.Kızlar bebemde üfürüm cıktıve kalbınde 2 tane 7cm acıklık varmış
İnşallahÜfürüm olabilen bir durum sanirim büyüdükçe duzelir inşallah.
Aaaa çok geçmiş olsun. Bu zamana kadar nasıl çıkmamış ortaya hayret. Önemli bi şey mi peki? Tedavisi varmışmış?Kızlar bebemde üfürüm cıktıve kalbınde 2 tane 7cm acıklık varmış
Çok pardon sende var sandımAaaa çok geçmiş olsun. Bu zamana kadar nasıl çıkmamış ortaya hayret. Önemli bi şey mi peki? Tedavisi varmışmış?
Sezaryende olsa 6 ay sonra düşünebiliyorsun canım. Hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar bugün kontrole gittim yarın sabah 7 de hastanede olucaz inşaallah.Once suni sancı vericek olmadı sezaryen doğum olucak hayırlısıyla.Cati muayenesi yaptı suni sanciyi tutar dedi inşaallah çok istiyorum normal doğumu 2. çocuğu çok uzatmadan istiyoruz o yüzden normal doğum da ısrar ediyorum bu kadar yoksa çok yoruldum 40+2 olduk
Bakalım ınsallah kapanır daha once ortaya cıkması lazımdı aslında ama soylemedı doktorlar bıseyÇok pardon sende var sandımbebeklerde geçiyor bildiğim kadarıyla. Kuzenimin kızında bir çok delik vardı kalbinde. tamamı kapandı iyi şu anda gayet.
Hadi bakalımm dogurda gel artıkArkadaşlar bugün kontrole gittim yarın sabah 7 de hastanede olucaz inşaallah.Once suni sancı vericek olmadı sezaryen doğum olucak hayırlısıyla.Cati muayenesi yaptı suni sanciyi tutar dedi inşaallah çok istiyorum normal doğumu 2. çocuğu çok uzatmadan istiyoruz o yüzden normal doğum da ısrar ediyorum bu kadar yoksa çok yoruldum 40+2 olduk
Tebrik ederim canım. İnşallah normal doğum yaparsın. Tez vakitte bebeğini kucağına alırsınArkadaşlar bugün kontrole gittim yarın sabah 7 de hastanede olucaz inşaallah.Once suni sancı vericek olmadı sezaryen doğum olucak hayırlısıyla.Cati muayenesi yaptı suni sanciyi tutar dedi inşaallah çok istiyorum normal doğumu 2. çocuğu çok uzatmadan istiyoruz o yüzden normal doğum da ısrar ediyorum bu kadar yoksa çok yoruldum 40+2 olduk
Canım naptın merak ettim. Bebek geldi mi?Biz 21. hafta da detaylı ultrasona girdiğimiz de soylediler kalbinde üfurum olduğunu benim de tek aklıma takılan şey bu ne oldu acaba kapandı mı kapanmadı mi diye ilk sorucagim şey bu inşaallah kapanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?