Çok sevindim canım. Hayırlı uğurlu olsunBebeğimiz geldi arkadaşlar.Cok şükür sağlığımız iyi.Once normal doğumu denedim ama olmadı sezaryena döndük.Bugun de hastanede kalicaz yarın cikicaz inşaallah.Kalbinde ki ufurumde geçmiş hiç bir sıkıntı yok dedi çocuk dru
Hayırlı olsun canımmBebeğimiz geldi arkadaşlar.Cok şükür sağlığımız iyi.Once normal doğumu denedim ama olmadı sezaryena döndük.Bugun de hastanede kalicaz yarın cikicaz inşaallah.Kalbinde ki ufurumde geçmiş hiç bir sıkıntı yok dedi çocuk dru
Hayırlı uğurlu olsun canım. ALLAH analı babalı büyütsün inşallahBebeğimiz geldi arkadaşlar.Cok şükür sağlığımız iyi.Once normal doğumu denedim ama olmadı sezaryena döndük.Bugun de hastanede kalicaz yarın cikicaz inşaallah.Kalbinde ki ufurumde geçmiş hiç bir sıkıntı yok dedi çocuk dru
Benımde oyleMerhabalar. Kızım gündüz akşama kadar uyuyor gece sabaha kadar bakınıyoruz. Uykusuzluk çok zor.inşallah 40 çıktıktan sonra düzene girer
Böyle olursa zorBenımde oyle2 aylık oldu neredeyse hala aynı
Ne zaman belli oluyor kolik olup olmadığı? Bende merak ediyorum kolik olma ihtimali bar mı diye? Şu an rahat ama sonraki zamanlarda mı ortaya çıkıyor acaba? Size de kolay gelsin kolik bebeğin çok zor olduğunu duymuştum.Benim bebiş kolikmiş sıçtık valla
Benim bebiş kolikmiş sıçtık valla
2.aya gecerken başlıyormuş genelde bızde oyle oldu zor valla tuvalete gitmeye zamanım yok sen düşünNe zaman belli oluyor kolik olup olmadığı? Bende merak ediyorum kolik olma ihtimali bar mı diye? Şu an rahat ama sonraki zamanlarda mı ortaya çıkıyor acaba? Size de kolay gelsin kolik bebeğin çok zor olduğunu duymuştum.
Bibs aldım ben. Bide onu dene istersen. Benimkide çok emmiyor. Belki 5 dakika. Bugün 16 günlük 2 gündür sürekli emmek istiyor. Sütün hepsini bitiriyor. Dün doymuyor mu acaba mama mı versem diye düşündüm. Ama çişi kakası iyi baya yetmiş aslında.Kızlar bebeğim emzik emsin istiyorum. Avent ve chicco denedik hiç etmiyor değil ama tam sevmedi var mi önerebileceğiniz emzik markası. Sürekli emme hissi için iyi oluyor.
Bibs için önerebileceğin modeli var mı kaucuk olan var onu mu kullanıyorsunuz .damaklı damaksizBibs aldım ben. Bide onu dene istersen. Benimkide çok emmiyor. Belki 5 dakika. Bugün 16 günlük 2 gündür sürekli emmek istiyor. Sütün hepsini bitiriyor. Dün doymuyor mu acaba mama mı versem diye düşündüm. Ama çişi kakası iyi baya yetmiş aslında.
Kauçuk olan damaksız modelini kullanıyorum. Yumuşak zaten kendi şekil verir diye düşündümBibs için önerebileceğin modeli var mı kaucuk olan var onu mu kullanıyorsunuz .damaklı damaksiz
Daha dün arkadaşımla konuştuk. Sab simpleksi çok düzenli kullandığını çok gaz problemi olmadığını söyledi. Bende bir haftadır bio gaia kullanıyorum. Umarım işe yarar.Kızımın gaz sancılari dün itibariyle başladı ağlamaktan sesi kısıldı.sab simplex yazmıştı dr ama çok vermiyordum.cunku 8.4 günde 32 damla bana çok gelmişti vereceğim artık. Bebeklere rezene çayı var internette kullanan var mı yada tavsiyeniz.ilk kızım kolikti çok çekmiştik yine aynı şeyi bunyem zor kaldıracak.
Kesınlıkle bıbs bebegım baska emzık kabul etmıyor emzıgıne aşık resmenKızlar bebeğim emzik emsin istiyorum. Avent ve chicco denedik hiç etmiyor değil ama tam sevmedi var mi önerebileceğiniz emzik markası. Sürekli emme hissi için iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?