2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Çok sevindim canım. Hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüsün minik

Hayırlı olsun canımm

Merhabalar. Kızım gündüz akşama kadar uyuyor gece sabaha kadar bakınıyoruz. Uykusuzluk çok zor.inşallah 40 çıktıktan sonra düzene girer

Hayırlı uğurlu olsun canım. ALLAH analı babalı büyütsün inşallah

Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Bugun 1 gibi taburcu olduk evdeyiz artık çok şükür herşey yolunda.Benim kız da gündüz gıkı çıkmıyor gece uyumuyor ama olsundubu na sukur

Herkese teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Bugun 1 gibi taburcu olduk evdeyiz çok şükür herşey iyi gidiyor şimdilik.Benim kızda gündüz gıkı çıkmıyor gece uyumuyor ama olsundu

Tesadüf mü bilmem. Benimki de gündüz daha güzel uyuyor. Gece de çok sıkıntılı değil ama. Gün boyunca gözünü açamıyor. Akşam 7 gibi uyanıyor. Bugün acayip bi titreme tuttu beni. Göğüslerim çok sızladı. Duşa girdim biraz rahatladım ama terliyorum Bi yandan bi yandan donuyorum. Umarım bir an önce geçer.

Benim bebiş kolikmiş sıçtık valla
Ne zaman belli oluyor kolik olup olmadığı? Bende merak ediyorum kolik olma ihtimali bar mı diye? Şu an rahat ama sonraki zamanlarda mı ortaya çıkıyor acaba? Size de kolay gelsin kolik bebeğin çok zor olduğunu duymuştum.

2.aya gecerken başlıyormuş genelde bızde oyle oldu zor valla tuvalete gitmeye zamanım yok sen düşün basıyor çıglıgı

Kızlar bebeğim emzik emsin istiyorum. Avent ve chicco denedik hiç etmiyor değil ama tam sevmedi var mi önerebileceğiniz emzik markası. Sürekli emme hissi için iyi oluyor.

Kızlar bebeğim emzik emsin istiyorum. Avent ve chicco denedik hiç etmiyor değil ama tam sevmedi var mi önerebileceğiniz emzik markası. Sürekli emme hissi için iyi oluyor.
Bibs aldım ben. Bide onu dene istersen. Benimkide çok emmiyor. Belki 5 dakika. Bugün 16 günlük 2 gündür sürekli emmek istiyor. Sütün hepsini bitiriyor. Dün doymuyor mu acaba mama mı versem diye düşündüm. Ama çişi kakası iyi baya yetmiş aslında.

Bibs için önerebileceğin modeli var mı kaucuk olan var onu mu kullanıyorsunuz .damaklı damaksiz

Kızımın gaz sancılari dün itibariyle başladı ağlamaktan sesi kısıldı.sab simplex yazmıştı dr ama çok vermiyordum.cunku 8.4 günde 32 damla bana çok gelmişti vereceğim artık. Bebeklere rezene çayı var internette kullanan var mı yada tavsiyeniz.ilk kızım kolikti çok çekmiştik yine aynı şeyi bunyem zor kaldıracak.

Daha dün arkadaşımla konuştuk. Sab simpleksi çok düzenli kullandığını çok gaz problemi olmadığını söyledi. Bende bir haftadır bio gaia kullanıyorum. Umarım işe yarar.

Kesınlıkle bıbs bebegım baska emzık kabul etmıyor emzıgıne aşık resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…