Benımkı kolıkKızımın gaz sancılari dün itibariyle başladı ağlamaktan sesi kısıldı.sab simplex yazmıştı dr ama çok vermiyordum.cunku 8.4 günde 32 damla bana çok gelmişti vereceğim artık. Bebeklere rezene çayı var internette kullanan var mı yada tavsiyeniz.ilk kızım kolikti çok çekmiştik yine aynı şeyi bunyem zor kaldıracak.
Kauçuk olan damaksız modelini kullanıyorum. Yumuşak zaten kendi şekil verir diye düşündüm
Kac damla kullanıyorsunuz BiogaiaBenımkı kolık Eki Görüntüle 2937322 baya ise yarıyor
4 damla aksam verıyorum ben gunduzu bı sekılde atlatıyor gece cok gaz oluyorKac damla kullanıyorsunuz Biogaia
Evet benim kullandığımda bu. Dün gece emdi bizimkide. Bazen alıyor bazen almıyor bizimki. Keşke emseEki Görüntüle 2937325 bizimki bu oglum hunharca emınce iil emzıgı şişirdi bibs en fazla 1 aylık kullanılıyor zaten
Herkezın bi derdııı varEvet benim kullandığımda bu. Dün gece emdi bizimkide. Bazen alıyor bazen almıyor bizimki. Keşke emse
Havucu normal mi yedınız yoksa salata tarzımı ?Ben bugün havuçla hurma yedim çok güzel sütüm geldi çok şükürresmen ağzım kulaklarımda.Sut çok olunca emzirmesi de kolay oluyormuş.Bi de şu göğüs ucundaki yaralar geçerse gel keyfim gel.Bu ara da şunu farkettim geçen sene bugün tedavi için ilk ilacımı almaya başlamıştım şimdi yanımda hickiriyor
Canım emzir bol bol ve su iç. Yeşillik ye. Bide malt içecekleri var onları deneyebilirsin.Havucu normal mi yedınız yoksa salata tarzımı ?
Normal yedim cnm hastanede de demişlerdi havuç ye dereotu ye diyeHavucu normal mi yedınız yoksa salata tarzımı ?
Malt denedım ise yaranadı emmıyokıCanım emzir bol bol ve su iç. Yeşillik ye. Bide malt içecekleri var onları deneyebilirsin.
Öyle yapıyorum diyorumkı yogun bakım surecı yuzundenmı boyle oldu acaba bebegı dogurdum ama yanımda 5 dk durdu alıp gıttıler eve dondum 10 gun yine yoktuValla ne diyeceğimi bilemedim canım üzüldüm senin adına.Uzun uzun kucağına alsan,daha fazla birlikte vakit geçirmeye çalışsan.bilemedimki
Canım hiç üzülme. Kendine biraz zaman ver. Tepki vermeye başladığı zaman ilişkiniz değişir. Bazen yokmuş gibi hissetmen de doğal. Ama onu görmek istemiyorsan reddediyorsan. Kucağındayken bi bunalma sıkıntı falan oluyorsa o zaman destek almanı tavsiye ederim. Çok yoğun duygular hissedicem diye zorlama hiç. Zamanla o sevdirir kendini annesiİyi geceler kızlar busefer bambaşka bı konuda yardıma ıhtıyacım var bebegım 2 aylık oldu onu tabıkı cok sevıyorum ama kendımı anneymısım gıbı hıssedemıyorum lohusa donemınde oluyormus boyle seyler bende oyledır heralde diyordum ama hala devam edıyor yada piskolojık bılmıyorum kendıme cok kızıyorum ama elımde olan bısey degıl cok karmasık bı durumdayım diyorumkı bunca yıl bekledım agladım hergece bı bebegım olsun dıye ama sımdı sankı anne degılmısım gıbı hısssedıyorum cok sacma degılmı baska nasıl anlatılır hic bilmiyorum evde uyudugu zaman sankı yokmus gibi aglayınca farkına varıyormusum gıbı oluyorburum benı cok uzuyo aizdede oldumu boyle bısey yoksa sorun sadece bendemi
Onunda etkisi olabilir. Üzme kendini. Bol bol kokla. Miniş yanaklarını öp.Öyle yapıyorum diyorumkı yogun bakım surecı yuzundenmı boyle oldu acaba bebegı dogurdum ama yanımda 5 dk durdu alıp gıttıler eve dondum 10 gun yine yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?