2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Yok onu gormeden yapamam sadece cok yogun hıssedemıyorum dedıgın gıbı zamanla olacak bencede

Kızlar ben adet oldum 1 hafta once yarın bıtmesı lazım ama hala devam edıyo nekadar sürer bilginiz varmı ?

Kızlar ben adet oldum 1 hafta once yarın bıtmesı lazım ama hala devam edıyo nekadar sürer bilginiz varmı ?
Maşallah. İlk doğumumda 10. Ayda olmuştum. Senin bünyede aceleci senin gibi desene. normal süresince sürüyor sanırım. Normalde kaç gün oluyorsan o kadar yani.

Maşallah. İlk doğumumda 10. Ayda olmuştum. Senin bünyede aceleci senin gibi desene. normal süresince sürüyor sanırım. Normalde kaç gün oluyorsan o kadar yani.
Emmedıgi icin sütüm gitti muhtemelen ondan dolayı hemen oldum

Kızlar herkes iyi galiba. Her beybinin kendine ait dertleri var bizde alerjimiz neye var diye test edip duruyoruz süt için beslenmek önemli değil su için yeter diyorlardı ama yalanmış bu ara kefire başlayacağım düzenli olarak hem bağışıklığı güçlenir beybinin hemde süt arttırıyormuş sizlerde isterseniz deneyin

Bende 2 gündür kefir içiyorum. Benim beybinin yanaklarında döküntüler var. Normal dedi doktor. Bazen gazı oluyor ama genel hali sakin. İnşallah böyle devam eder. D vitamini ve bio gaia kullanıyorum sadece onun için.

Biogia pişik yapmadı mı bizde öyle yaptı bıraktık

Bende onları kullanıyorum damla gercekten aşırı rahatlattı bebısı ama buseferde çiş yapmaklta xorlanıyo sünnetı de halledersek faha rahatlıycaz inşallah emzirme konusunda pes ettım artık aynı bana cekmıs aşırı inatcı

3ayı atlatmışsın kız seninkinde gaz kalmaz

Benimki çok huysuz yaa aralıksız 3 saat ağlıyor hiç uyumuyor gece sürekli meme de durmak istiyor artık kollarım uyuşuyor tutmaktan

Herşey normal gibi öyle aman aman bı gazı yok kabızlığı yok bilemedim gitti

Yok yapmadı çok şükür. Ben sürekli zeytin yağı kullanıyorum alt temizliğinde ondan yapmamış olabilir mi?
Olabilir. Biz hassasız galiba biogia sık kaka yaptırıyordu kaka asitli saniyesinde değişsem bile kızartıyordu

Benim göğüs uçları çok fena yara olduçok acıyor zamanla geçeceğine daha kötü oluyor siz de oldu mu nasıl geçti.Mustela krem kullandım bı başka krem daha kullandım geçmiyor

Benim göğüs uçları çok fena yara olduçok acıyor zamanla geçeceğine daha kötü oluyor siz de oldu mu nasıl geçti.Mustela krem kullandım bı başka krem daha kullandım geçmiyor
Gümüş göğüs kalkanı kullandım. Memnun kaldım. Sen de al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…