Çok geçmiş olsun canım.Bizim bebekte abisinden virüs kaptı. Hastanedeyiz iki gündür. Düne göre iyi. Ama bu kezde abisi bana küsmüş.
Yok onu gormeden yapamam sadece cok yogun hıssedemıyorum dedıgın gıbı zamanla olacak bencedeCanım hiç üzülme. Kendine biraz zaman ver. Tepki vermeye başladığı zaman ilişkiniz değişir. Bazen yokmuş gibi hissetmen de doğal. Ama onu görmek istemiyorsan reddediyorsan. Kucağındayken bi bunalma sıkıntı falan oluyorsa o zaman destek almanı tavsiye ederim. Çok yoğun duygular hissedicem diye zorlama hiç. Zamanla o sevdirir kendini annesi
Gecmıs olsun benımkıde hastaBizim bebekte abisinden virüs kaptı. Hastanedeyiz iki gündür. Düne göre iyi. Ama bu kezde abisi bana küsmüş.
Maşallah. İlk doğumumda 10. Ayda olmuştum. Senin bünyede aceleci senin gibi desene.Kızlar ben adet oldum 1 hafta once yarın bıtmesı lazım ama hala devam edıyo nekadar sürer bilginiz varmı ?
Yok hala devam edıyo 8. Gun bugunMaşallah. İlk doğumumda 10. Ayda olmuştum. Senin bünyede aceleci senin gibi desene.normal süresince sürüyor sanırım. Normalde kaç gün oluyorsan o kadar yani.
Emmedıgi icin sütüm gitti muhtemelen ondan dolayı hemen oldumMaşallah. İlk doğumumda 10. Ayda olmuştum. Senin bünyede aceleci senin gibi desene.normal süresince sürüyor sanırım. Normalde kaç gün oluyorsan o kadar yani.
Bende 2 gündür kefir içiyorum. Benim beybinin yanaklarında döküntüler var. Normal dedi doktor. Bazen gazı oluyor ama genel hali sakin. İnşallah böyle devam eder. D vitamini ve bio gaia kullanıyorum sadece onun için.Kızlar herkes iyi galiba. Her beybinin kendine ait dertleri var bizde alerjimiz neye var diye test edip duruyoruzsüt için beslenmek önemli değil su için yeter diyorlardı ama yalanmış bu ara kefire başlayacağım düzenli olarak hem bağışıklığı güçlenir beybinin hemde süt arttırıyormuş sizlerde isterseniz deneyin
Biogia pişik yapmadı mı bizde öyle yaptı bıraktıkBende 2 gündür kefir içiyorum. Benim beybinin yanaklarında döküntüler var. Normal dedi doktor. Bazen gazı oluyor ama genel hali sakin. İnşallah böyle devam eder. D vitamini ve bio gaia kullanıyorum sadece onun için.
Bende onları kullanıyorum damla gercekten aşırı rahatlattı bebısı ama buseferde çiş yapmaklta xorlanıyo sünnetı de halledersek faha rahatlıycaz inşallah emzirme konusunda pes ettım artık aynı bana cekmıs aşırı inatcıBende 2 gündür kefir içiyorum. Benim beybinin yanaklarında döküntüler var. Normal dedi doktor. Bazen gazı oluyor ama genel hali sakin. İnşallah böyle devam eder. D vitamini ve bio gaia kullanıyorum sadece onun için.
3ayı atlatmışsın kız seninkinde gaz kalmazBende onları kullanıyorum damla gercekten aşırı rahatlattı bebısı ama buseferde çiş yapmaklta xorlanıyo sünnetı de halledersek faha rahatlıycaz inşallah emzirme konusunda pes ettım artık aynı bana cekmıs aşırı inatcı
Yok yapmadı çok şükür. Ben sürekli zeytin yağı kullanıyorum alt temizliğinde ondan yapmamış olabilir mi?Biogia pişik yapmadı mı bizde öyle yaptı bıraktık
Olabilir. Biz hassasız galiba biogia sık kaka yaptırıyordu kaka asitli saniyesinde değişsem bile kızartıyorduYok yapmadı çok şükür. Ben sürekli zeytin yağı kullanıyorum alt temizliğinde ondan yapmamış olabilir mi?
3ayı atlatmışsın kız seninkinde gaz kalmaz
Gümüş göğüs kalkanı kullandım. Memnun kaldım. Sen de al.Benim göğüs uçları çok fena yara olduçok acıyor zamanla geçeceğine daha kötü oluyor siz de oldu mu nasıl geçti.Mustela krem kullandım bı başka krem daha kullandım geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?