Geçmedi canım hala katlanıyorum yara gectı bu sefer mantar. Aman dikkat et pamukçuk olmasınBenim göğüs uçları çok fena yara olduçok acıyor zamanla geçeceğine daha kötü oluyor siz de oldu mu nasıl geçti.Mustela krem kullandım bı başka krem daha kullandım geçmiyor
Kesinlikle hayatımı kurtardıGümüş göğüs kalkanı kullandım. Memnun kaldım. Sen de al.
Bizde öyleydik maşallah kuzuya güzel almışBebeğimiz 1 ayda ne kadar kilo aldı arkadaslar.3200 doğdu bugün 1 ay aşımız olurken 4500 olmuş dediler. Iyi değilmi
Ayy en lanet mantarı olmuşsun antıbıyotıksız asla gecmıyo ve eşininde kullanması gerekıyo banada olmustuBendede yeşil renk bi akıntı başladı bugün ve kaşıntı da var. Mantar mı oldum acaba?
Hadi yaa. Bi doktora görüneyim o zamanAyy en lanet mantarı olmuşsun antıbıyotıksız asla gecmıyo ve eşininde kullanması gerekıyo banada olmustu
Maşallah çok güzel kilo almış. Daha ne olsunBizde öyleydik maşallah kuzuya güzel almış
Kesın git aksatmaHadi yaa. Bi doktora görüneyim o zaman
Benımkıde 5.400 suan iyimi ? Kac olması gerekıyor bılmıyorum hıcMaşallah çok güzel kilo almış. Daha ne olsun
Biz çok çektik canım bizimki direk mantar gibi bir şey olmustu. Öyle pişik kremleri işe yaramadı. Cildiyeciye göster canım yada çocuk doktoruna. Zeytinyağı sürüyorum şimdiArkadaşlar kizimin poposunda kızarıklık çok fazla pisik kremi olarak mustela kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz.
Mustela kullanıyorum pişik olmadı hicArkadaşlar kizimin poposunda kızarıklık çok fazla pisik kremi olarak mustela kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz.
Süt alerjisinden şüphelenildi canım bir şeye alerjisi olunca öyle olurmus ama küçüklerde olmaz şimdi. Çok doktor gezdim bunun içinKızım günde yani 24 saat içinde neredeyse 10 kez kaka yapıyor ve sıvı ve tazikli geliyor kaka.bence o yapıyor bu kırmızılığı benimkide pişik değil aslında kızarıklık.
Evet oglumda oyleBizim pişik değilde makat hep kırmızı sizde var mı öyle problem
Benımkıde oyle olmustu ishaldı yanı sureklımı oyle benımkı 3 gun surdu zaten karnı agrıyodu hasta gıbıydıKızım günde yani 24 saat içinde neredeyse 10 kez kaka yapıyor ve sıvı ve tazikli geliyor kaka.bence o yapıyor bu kırmızılığı benimkide pişik değil aslında kızarıklık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?