2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bendede yeşil renk bi akıntı başladı bugün ve kaşıntı da var. Mantar mı oldum acaba?

Benim göğüs uçları çok fena yara olduçok acıyor zamanla geçeceğine daha kötü oluyor siz de oldu mu nasıl geçti.Mustela krem kullandım bı başka krem daha kullandım geçmiyor
Geçmedi canım hala katlanıyorum yara gectı bu sefer mantar. Aman dikkat et pamukçuk olmasın

Bebeğimiz 1 ayda ne kadar kilo aldı arkadaslar.3200 doğdu bugün 1 ay aşımız olurken 4500 olmuş dediler. Iyi değilmi

Arkadaşlar kizimin poposunda kızarıklık çok fazla pisik kremi olarak mustela kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz.

Arkadaşlar kizimin poposunda kızarıklık çok fazla pisik kremi olarak mustela kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz.
Biz çok çektik canım bizimki direk mantar gibi bir şey olmustu. Öyle pişik kremleri işe yaramadı. Cildiyeciye göster canım yada çocuk doktoruna. Zeytinyağı sürüyorum şimdi

Bizim pişik değilde makat hep kırmızı sizde var mı öyle problem

Kızım günde yani 24 saat içinde neredeyse 10 kez kaka yapıyor ve sıvı ve tazikli geliyor kaka.bence o yapıyor bu kırmızılığı benimkide pişik değil aslında kızarıklık.

Kızım günde yani 24 saat içinde neredeyse 10 kez kaka yapıyor ve sıvı ve tazikli geliyor kaka.bence o yapıyor bu kırmızılığı benimkide pişik değil aslında kızarıklık.
Süt alerjisinden şüphelenildi canım bir şeye alerjisi olunca öyle olurmus ama küçüklerde olmaz şimdi. Çok doktor gezdim bunun için

Benımkıde oyle olmustu ishaldı yanı sureklımı oyle benımkı 3 gun surdu zaten karnı agrıyodu hasta gıbıydı

Bizde bugün 20 günlük kontrole gittik herşey güzel ama kilosu düşük çıktı.En az 30 gram almalı dedi bizimki günlük 25 gram alıyormuş sütüm yetmiyor hele de sabaha karşı çok azaliyor.Uyuyamiyorum da doğru dürüst.Galiba günde 1-2 defa mama vericez hiç istemiyorum vermek.Bizimkinin kakası da hep sıvı hele bu gece bildiğin bezin içine su dökülmüş gibiydi ondan da kilo alamiyor olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…