- 19 Ekim 2020
- 134
- 117
- 18
- 37
Kaçıncı gün embriyosu?Aaa benim 7 Ocak transfer ama 16 Ocak gel kan ver dedi doktorum erken mi dedi acaba
16 Ocak test günü dedi ama ben en geç Perşembe kan vermeyi düşünüyorumBende 5 Ocak 1 adet blastbana 17 Ocak test dedi doktor ama Cuma günü 10.gün oluyor kan versem mi diyorum, size test günü ne dedi doktor? Ayrıca bende de adet gibi bir ağrı yok.
Kabak çekirdeği ye bol bol hem tutunmaya hem kabızlığa iyi geliyorYalnız dün bişey yok dedim dün gece sol tarafım hep güm güm attı ağrı vurduŞuan daha iyi gibi. Ya bir de kabızlık var bende ve transferden 1 gün sonda hafif ıkındım umarım bir sorun teşkil etmez. Bu arada günde 1 tane kahve içerdim transferden beri içmiyorum dikkat ediyorum hatta yanına sigara da yakardım arada o da yok tabi. Yalnız arada içtiğim şeyi şimdi kendime yasaklayınca resmen stres oldum ve tiryaki gibi aklım hep ona gitti .
Aaa tamam çok da severim.Kabak çekirdeği ye bol bol hem tutunmaya hem kabızlığa iyi geliyor
Ben de çok kasıyorum dediğin gibi yakiyor kasilmayan var mı bilmiyorum. İnşallah etkilenmiyordur emaneti Rabbime canım biz gönlümüzu ferah tutalimKızlar, proluton iğne çok yağlı ve insanı ister istemez kasıyor. Peki bu durumda embriyo tutunduysa bile bu iğneyi vurulurken kasılırsam embriyoya birşey olur mu? Çok korkuyorum ama bu iğneyi de haftada bir olmam gerekiyor
ÇarşambaBen dondurulms sandim. Test gunun ne zaman canim. Test gununde yap surekli strese grip durma kuzum
Of sorma felç inmiş gibi kalçama bacağıma cuma vuruldum hala acıyo bişi olmaz sanırımKızlar, proluton iğne çok yağlı ve insanı ister istemez kasıyor. Peki bu durumda embriyo tutunduysa bile bu iğneyi vurulurken kasılırsam embriyoya birşey olur mu? Çok korkuyorum ama bu iğneyi de haftada bir olmam gerekiyor
Ben de çok kasıyorum dediğin gibi yakiyor kasilmayan var mı bilmiyorum. İnşallah etkilenmiyordur emaneti Rabbime canım biz gönlümüzu ferah tutalim
Kesinlikle, benim de öyle oluyor ve etkisi de uzun sürüyor ama mecburuz daÇarşamba
Of sorma felç inmiş gibi kalçama bacağıma cuma vuruldum hala acıyo bişi olmaz sanırım
Canım meraba. Maalesef bende sigara kullanıyorum ve hala bırakamadımYalnız dün bişey yok dedim dün gece sol tarafım hep güm güm attı ağrı vurduŞuan daha iyi gibi. Ya bir de kabızlık var bende ve transferden 1 gün sonda hafif ıkındım umarım bir sorun teşkil etmez. Bu arada günde 1 tane kahve içerdim transferden beri içmiyorum dikkat ediyorum hatta yanına sigara da yakardım arada o da yok tabi. Yalnız arada içtiğim şeyi şimdi kendime yasaklayınca resmen stres oldum ve tiryaki gibi aklım hep ona gitti .
Bende sigara kullanıyorum tabi transferden sonra hiç içmedim. Yumurta toplamada da içmemiştim. Ama evet canım istemesinden ziyade sıkılıyorumYalnız dün bişey yok dedim dün gece sol tarafım hep güm güm attı ağrı vurduŞuan daha iyi gibi. Ya bir de kabızlık var bende ve transferden 1 gün sonda hafif ıkındım umarım bir sorun teşkil etmez. Bu arada günde 1 tane kahve içerdim transferden beri içmiyorum dikkat ediyorum hatta yanına sigara da yakardım arada o da yok tabi. Yalnız arada içtiğim şeyi şimdi kendime yasaklayınca resmen stres oldum ve tiryaki gibi aklım hep ona gitti .
YesssEki Görüntüle 2758052
Kızlar baya belirsiz sizce var gibi mi ?
2 ocakta toplandılar 7 ocakta transfer yapıldı 5. Gün galibaKaçıncı gün embriyosu?
Amin İnşaAllah haber vereceğim muhakkakAz kalmış bekliyorum güzel haberini rabbim nasip etsin
Ben bıraktım Pazartesi’nden bu yana hiç içmedim ama zorlanmıyor değilim çünkü eşim içiyor. Yarın annemlere gidiyorum kimse içmediği için 5 günü de orda geçirip süreci bitireceğim Allah’ın izniyle. Allah yardımcımız olsun aşırı zor emeklerimizin karşılığını görelim inşallah. Günde kaç tane içiyorsun sen canım?Canım meraba. Maalesef bende sigara kullanıyorum ve hala bırakamadımdoktorda muhakak bırakmalısın dedi
Bazı doktorlar 5. Gün embriyosu için test gününü 8. Güne de veriyorlarmış galiba veya 10.2 ocakta toplandılar 7 ocakta transfer yapıldı 5. Gün galiba
Evet canım ilk tüp bebek denemem. Aynı bende öyle resmen can sıkıntısından sürekli aklımda hiç içmedim bir de onun azabını çekemem bu süreçteBende sigara kullanıyorum tabi transferden sonra hiç içmedim. Yumurta toplamada da içmemiştim. Ama evet canım istemesinden ziyade sıkılıyorumsıkıntıdan içmek istiyorum ama içmem tabiki. Hadi inşallah güzel haberlerimizi alırız. Senin ilk denemen mi?
Hayır hiç bir değişiklik yok bende. Sadece iğneden dolayı bacağıma bir ağrı vuruyor bazen de sol tarafıma ağrı vurup geçiyor. Ama onun dışında hiç bir şey yok.Kızlar göğüslerinizde bir değişiklik var mı? Dün benim oldukça ağrıyordu, bugün pufff hiç bişi yok. Bir günde değişklikten değişikliğe koşuyorum
Kaçıncı gün yaptınız bu testi
doğru yere mi yazdım acaba ?Amin İnşaAllah haber vereceğim muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?