2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Canım gerekiyorsa mama ver. Sütün artınca vermezsin. Mamalarda çok vitaminli gayet besleyici. Hem biraz uyursun dinlenince de artar sür verimin.

Pişik kremi olarak oğlumda hep sudocrem kullandım. Her alt değiştirme de sürüyordum bir kere bile pişik olmadı. Ama duydum ki içeriği çok temiz değilmiş. Şu an kızıma sadece asitliği 0.1 olan zeytinyağı kullanıyorum her alt değiştirmede. Şimdilik sıkıntı yok. Ancak çok kırmızıysa vs alerjik olabilir. Bebekler küçük olduğu için de alerji testleri yapılmıyor yada tam sonuç vermiyor. Emziriyorsanız eğer yediklerinizden takip edeceksiniz. O zaman anlaşılır. Biraz zor bi iş tabi.

Bebeğim emzik almadı almasını çok istiyorum almazdı şimdiden sonra sizce.yada ne yapacağım. Avent chicco bibs tüm markalar aldik .başka tavsiyeniz Var mi

Canım biberonla vermemeye calıs memeyı tamamen bırakır kasık var ondan al oyle ver

En az 30 gram olduğuna eminmisin bir bebek en fazla ayda bir kilo alır Buda 900gram eder günde 30alırsa seninki 750 gram almıs bugün doktorumuz 700 gram almasını isteriz dedi. Doktorun obez seviyor galiba verme boşuna mama günah

Valla ben de anlamadım 3240 gram doğdu 3 haftada 375 gram almış dedi.

Valla ben de anlamadım 3240 gram doğdu 3 haftada 375 gram almış dedi.
3 haftada 375 g az evet. O zaman 25 g etmiyor günde. Ama stres yapacak bi durum yok. Mama desteği verilebilir bir süre. Emmeye istekli mi peki? İstekliyse bol bol emzir kendinde vitaminli şeyler ye. Fırsat buldukça dinlen. Genel sağlık durumu iyiyse çok dert etme.

dpktor bir değişik hesaplamış. Kilo almaktan korkma alınırda verilirde kilo almamak için beslenmeyene uyuz oluyorum bu dönemde. Valla öyle sadece suyla olmuyor. Ben bir ara süt diyeti yaptım peynir yoğurt hiçbirşey tüketenedim resmen azalmıştı sütüm. Ama herkes bir değil tabi bazılarına su da yarıyor ama denemekte fayda var. Boş rezene iç anne çayı var humana onu iç günde iki kere bol helva ye ceviz ye.

Kızlar merhaba benım bebiko 2. Ayı gectı uygulamada artık gece uyandırmayın 2 saatte 1 bebek uyanınca besleyın dıyo benımkı bazen 3-4 saat uyuyo gece sızın düşğnceleriniz ne acaba sadece mama alıyo bılıyorsunuz

Canım bence uyuyorsa kesinlikle uyandırma. Uyanınca mamasını ver.

Bende oyle dıyorum kaynanam uyandır dıyo neyse artık uyandırmıycam cok fena hasta oldu tıkandı nefes falan antbiyotık verdı doktor ama işe yaramadı pek
Hayır canım dinleme kimseyi uyandırma. Hatta benimki uyandığında belki uyur diye sallıyorum beşiği

Doktor yatış yapalım dedı cok tıkanmıs benım evde makınem var hava vermek ıcın dedım red ettım ıyılesırmı sızce ? Yatırsam 1 hafta tekbasıma baş edemem bırını daha alsalardı yatırcaktım

Kızlar benım bebeye ventolın yazdı doktor 1.0 2cc suya yazmıs makıneyle ver dedı bende anlamadım o 1.0 ı bı eczacıya sorum bı ampul dedı ampuldede 2,5 yazıyo verdıkten aonra kafama takıldı bakıyım dedım cok fazla verdım galıba napcam sımdı korkuyorum

Canım hemen yatır. Bizde yattık 10 gün önce. Farklı ilaçlar veriliyor. Yoğun bakıma alacaklardı Selini. Geç kalsaydık Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…