Canım gerekiyorsa mama ver. Sütün artınca vermezsin. Mamalarda çok vitaminli gayet besleyici. Hem biraz uyursun dinlenince de artar sür verimin.Bizde bugün 20 günlük kontrole gittik herşey güzel ama kilosu düşük çıktı.En az 30 gram almalı dedi bizimki günlük 25 gram alıyormuşsütüm yetmiyor hele de sabaha karşı çok azaliyor.Uyuyamiyorum da doğru dürüst.Galiba günde 1-2 defa mama vericez hiç istemiyorum vermek.Bizimkinin kakası da hep sıvı hele bu gece bildiğin bezin içine su dökülmüş gibiydi ondan da kilo alamiyor olabilir mi acaba
Tsh değeriSizin bebeklerin tahmin değerine bakıldı mı ilk doğduklarında kızlar?
Topuk kanında bakılıyor tsh sanırım.ama dönüş yapılmadı sorun yok sanırım diye düşündümTsh değeri
Canım biberonla vermemeye calıs memeyı tamamen bırakır kasık var ondan al oyle verBizde bugün 20 günlük kontrole gittik herşey güzel ama kilosu düşük çıktı.En az 30 gram almalı dedi bizimki günlük 25 gram alıyormuşsütüm yetmiyor hele de sabaha karşı çok azaliyor.Uyuyamiyorum da doğru dürüst.Galiba günde 1-2 defa mama vericez hiç istemiyorum vermek.Bizimkinin kakası da hep sıvı hele bu gece bildiğin bezin içine su dökülmüş gibiydi ondan da kilo alamiyor olabilir mi acaba
Siringayla veriyorduk başta yine öyle veririzCanım biberonla vermemeye calıs memeyı tamamen bırakır kasık var ondan al oyle ver
En az 30 gram olduğuna eminmisin bir bebek en fazla ayda bir kilo alır Buda 900gram eder günde 30alırsa seninki 750 gram almıs bugün doktorumuz 700 gram almasını isteriz dedi. Doktorun obez seviyor galiba verme boşuna mama günahBizde bugün 20 günlük kontrole gittik herşey güzel ama kilosu düşük çıktı.En az 30 gram almalı dedi bizimki günlük 25 gram alıyormuşsütüm yetmiyor hele de sabaha karşı çok azaliyor.Uyuyamiyorum da doğru dürüst.Galiba günde 1-2 defa mama vericez hiç istemiyorum vermek.Bizimkinin kakası da hep sıvı hele bu gece bildiğin bezin içine su dökülmüş gibiydi ondan da kilo alamiyor olabilir mi acaba
Valla ben de anlamadım 3240 gram doğdu 3 haftada 375 gram almış dedi.En az 30 gram olduğuna eminmisin bir bebek en fazla ayda bir kilo alır Buda 900gram eder günde 30alırsa seninki 750 gram almıs bugün doktorumuz 700 gram almasını isteriz dedi. Doktorun obez seviyor galiba verme boşuna mama günah
3 haftada 375 g az evet. O zaman 25 g etmiyor günde. Ama stres yapacak bi durum yok. Mama desteği verilebilir bir süre. Emmeye istekli mi peki? İstekliyse bol bol emzir kendinde vitaminli şeyler ye. Fırsat buldukça dinlen. Genel sağlık durumu iyiyse çok dert etme.Valla ben de anlamadım 3240 gram doğdu 3 haftada 375 gram almış dedi.
Canım bence uyuyorsa kesinlikle uyandırma. Uyanınca mamasını ver.Kızlar merhaba benım bebiko 2. Ayı gectı uygulamada artık gece uyandırmayın 2 saatte 1 bebek uyanınca besleyın dıyo benımkı bazen 3-4 saat uyuyo gece sızın düşğnceleriniz ne acaba sadece mama alıyo bılıyorsunuz
Bende oyle dıyorum kaynanam uyandır dıyo neyse artık uyandırmıycam cok fena hasta oldu tıkandı nefes falan antbiyotık verdı doktor ama işe yaramadı pekCanım bence uyuyorsa kesinlikle uyandırma. Uyanınca mamasını ver.
Hayır canım dinleme kimseyi uyandırma. Hatta benimki uyandığında belki uyur diye sallıyorum beşiğiBende oyle dıyorum kaynanam uyandır dıyo neyse artık uyandırmıycam cok fena hasta oldu tıkandı nefes falan antbiyotık verdı doktor ama işe yaramadı pek
Canım hemen yatır. Bizde yattık 10 gün önce. Farklı ilaçlar veriliyor. Yoğun bakıma alacaklardı Selini. Geç kalsaydık Allah korusun.Doktor yatış yapalım dedı cok tıkanmısbenım evde makınem var hava vermek ıcın dedım red ettım ıyılesırmı sızce ? Yatırsam 1 hafta tekbasıma baş edemem bırını daha alsalardı yatırcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?