2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Canım korkma. Ben yarım ventolini yarım serum fizyolojikle karıştırıp verdim. Bir de başka bi ilaç vardı onu verdim günde iki kez. Rsv virüsü testi yaptılar benimkine. Sende yaptır pozitifse hastaneye yatması gerekiyormuş değilse evde tedavi. Birde dakikada kaç nefes alıyor onu say 60 sınırmış. 60 tan fazlaysa acil yatması gerekirmiş. Bizden sonra bi bebek rsv pozitif yatmış. Yoğun bakımdayken entübe olmuş Allah korusun.

Bugun yatıracagım ama 1 kişi alıyolar devlette nasıl basedıcem bılmıyorum sen nereye yatrfın ?

Bugun yatıracagım ama 1 kişi alıyolar devlette nasıl basedıcem bılmıyorum sen nereye yatrfın ?
Ben memorial e yatırdım. Genellikle uyudu benimki. Serum taktılar antibiyotik tedavisi yaptılar. 3 gece kaldık. Son gece zor geçti ama iyileşti çok şükür. Biraz zorlanırsın evet ama çocuğun sağlığı daha önemli bi kaç günde iyileşir inşallah.

Ücret ne verdın bende memoriale ıstıyorum ama sadece muaynesı 500 dü

Hastanedeyız yogunbakıma alınabılır bronsit olmus ve cıgerlerı kotu durumda kan degerlerıde oyle

Kızlar boğaz ve kulak ağrımdan dolayı aile hekimi augumentin verdi. 40 günlük daha bebek .kullanıp kullanmamak arasında kaldım.daha kötü olursa halsiz kalacağım.

Sizin 3 gunde nasıl iyilestii benımkı 3 gundur burfa hıc gelısme yok agzı burnu hortumlarla
Benimki bir iki öksürünce götürdük biz. Rsv pozitif çıkınca her gün getireceksiniz dediler. 3 gün her gün kontrole götürdük. Ciğere indiği anda hastaneye aldılar. Çok ilerlememişti sanırım. Çok ilaç verdiler antibiyotik vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…