Canım korkma. Ben yarım ventolini yarım serum fizyolojikle karıştırıp verdim. Bir de başka bi ilaç vardı onu verdim günde iki kez. Rsv virüsü testi yaptılar benimkine. Sende yaptır pozitifse hastaneye yatması gerekiyormuş değilse evde tedavi. Birde dakikada kaç nefes alıyor onu say 60 sınırmış. 60 tan fazlaysa acil yatması gerekirmiş. Bizden sonra bi bebek rsv pozitif yatmış. Yoğun bakımdayken entübe olmuş Allah korusun.Kızlar benım bebeye ventolın yazdı doktor 1.0 2cc suya yazmıs makıneyle ver dedı bende anlamadım o 1.0 ı bı eczacıya sorum bı ampul dedı ampuldede 2,5 yazıyo verdıkten aonra kafama takıldı bakıyım dedım cok fazla verdım galıba napcam sımdı korkuyorum
Ben kesiyorum 2 kez kestim.Kızlar bebeğin tırnaklarını ne zaman kestiniz
Bugun yatıracagım ama 1 kişi alıyolar devlette nasıl basedıcem bılmıyorum sen nereye yatrfın ?Canım korkma. Ben yarım ventolini yarım serum fizyolojikle karıştırıp verdim. Bir de başka bi ilaç vardı onu verdim günde iki kez. Rsv virüsü testi yaptılar benimkine. Sende yaptır pozitifse hastaneye yatması gerekiyormuş değilse evde tedavi. Birde dakikada kaç nefes alıyor onu say 60 sınırmış. 60 tan fazlaysa acil yatması gerekirmiş. Bizden sonra bi bebek rsv pozitif yatmış. Yoğun bakımdayken entübe olmuş Allah korusun.
10 gunden sonra süreklı kesıyorum uzadıkca eldıven kullanmıyoruz bız cunku yuzunu cızmesın dıye her uzadıgındaKızlar bebeğin tırnaklarını ne zaman kestiniz
Ben memorial e yatırdım. Genellikle uyudu benimki. Serum taktılar antibiyotik tedavisi yaptılar. 3 gece kaldık. Son gece zor geçti ama iyileşti çok şükür. Biraz zorlanırsın evet ama çocuğun sağlığı daha önemli bi kaç günde iyileşir inşallah.Bugun yatıracagım ama 1 kişi alıyolar devlette nasıl basedıcem bılmıyorum sen nereye yatrfın ?
Ücret ne verdın bende memoriale ıstıyorum ama sadece muaynesı 500 düBen memorial e yatırdım. Genellikle uyudu benimki. Serum taktılar antibiyotik tedavisi yaptılar. 3 gece kaldık. Son gece zor geçti ama iyileşti çok şükür. Biraz zorlanırsın evet ama çocuğun sağlığı daha önemli bi kaç günde iyileşir inşallah.
Bizim çok uzundu 5 gün sonraKızlar bebeğin tırnaklarını ne zaman kestiniz
Canım n’aptınız? Bebek nasıl?Hastanedeyız yogunbakıma alınabılır bronsit olmus ve cıgerlerı kotu durumda kan degerlerıde oyle
Eşimin iş yeri karşıladı büyük bi kısmını. Biz 1500 TL ödedik.Ücret ne verdın bende memoriale ıstıyorum ama sadece muaynesı 500 dü
Hemen toparlanır merak etme. Allah şifasını versin inşallah.Hastanedeyız yogunbakıma alınabılır bronsit olmus ve cıgerlerı kotu durumda kan degerlerıde oyle
Doktor biliyor mu emzirdiğini?Kızlar boğaz ve kulak ağrımdan dolayı aile hekimi augumentin verdi. 40 günlük daha bebek .kullanıp kullanmamak arasında kaldım.daha kötü olursa halsiz kalacağım.
EvetDoktor biliyor mu emzirdiğini?
Aynı hala bı duzelme goremıyorum malesefCanım n’aptınız? Bebek nasıl?
Hastanede misiniz? Bebeği yoğun bakıma aldılar mı? Ne diyorlar?Aynı hala bı duzelme goremıyorum malesef
Hastanedeyız almadılar hava verıyorlar cok huysuz mahfettı bızıHastanede misiniz? Bebeği yoğun bakıma aldılar mı? Ne diyorlar?
Çok geçmiş olsun canım. İyi haberler ver inşallah. Miniğinde Allahım şifasını versin inşallahHastanedeyız almadılar hava verıyorlar cok huysuz mahfettı bızı
Sizin 3 gunde nasıl iyilestii benımkı 3 gundur burfa hıc gelısme yok agzı burnu hortumlarlaÇok geçmiş olsun canım. İyi haberler ver inşallah. Miniğinde Allahım şifasını versin inşallah
Benimki bir iki öksürünce götürdük biz. Rsv pozitif çıkınca her gün getireceksiniz dediler. 3 gün her gün kontrole götürdük. Ciğere indiği anda hastaneye aldılar. Çok ilerlememişti sanırım. Çok ilaç verdiler antibiyotik vs.Sizin 3 gunde nasıl iyilestii benımkı 3 gundur burfa hıc gelısme yok agzı burnu hortumlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?