Harika bir fırsat. Haberdar et mutlaka ❤Evet canım ilk tüp bebek denemem. Aynı bende öyle resmen can sıkıntısından sürekli aklımda hiç içmedim bir de onun azabını çekemem bu süreçteeşim sağolsun içiyor bazen saldırasım geliyor ona ama yarın anneme gidiyorum orda kimse içmediği için annem beni sigara içtiğimi bilmediği için kafam rahat olacak inşallah
Eğer bana yazdıysan canım bugün yaptım yani transfer günü hariç bugün 8.günKaçıncı gün yaptınız bu testi
doğru yere mi yazdım acaba ?testi kaçıncı gün yaptınız yazdım ama
Benimde baya dolgundu söndü canım sadece kenarları agrıyor dokununca o kadarKızlar göğüslerinizde bir değişiklik var mı? Dün benim oldukça ağrıyordu, bugün pufff hiç bişi yok. Bir günde değişklikten değişikliğe koşuyorum
Sonuç pozitif miEğer bana yazdıysan canım bugün yaptım yani transfer günü hariç bugün 8.gün
İnşallah hepimiz güzel haberleri alalımHarika bir fırsat. Haberdar et mutlaka ❤İnşallah güzel haberlerini alırım. Millet dayanamayıp yapıyor erken idrar testlerinden ama bakalım dayanırım heralde Cuma’ya kadar
Kesinlikle, benim de öyle oluyor
Ben günde 3-4 sigara kaçamadı yapıyorumCanım meraba. Maalesef bende sigara kullanıyorum ve hala bırakamadımdoktorda muhakak bırakmalısın dedi
arkadaşlr bn de adet2. gündeyım bu ay başlıcam dondurulmuş transferde de para ödeniyor m
Yok dıger arkadasa yazacaktınız benım testı soruyorsanız ben 6. Gun başlasım teste cok silik cıktı koyulastı gunden guneKaçıncı gün yaptınız bu testi
doğru yere mi yazdım acaba ?testi kaçıncı gün yaptınız yazdım ama
arkadaşlr bn de adet2. gündeyım bu ay başlıcam dondurulmuş transferde de para ödeniyor mu
Ben Konya'da yaptırdım 3.500 . Tabi bu pandemiden önce. Şimdi zam gelmiştir muhakkakBenimde merak ettiğim bir konu bu dondurulmuş yumurtaların transferi için me kadar istiyorlar kızlar
Hastaneye sorman lazım benım 1650 di meselaBenimde merak ettiğim bir konu bu dondurulmuş yumurtaların transferi için me kadar istiyorlar kızlar
2.500 verdik bz canimBenimde merak ettiğim bir konu bu dondurulmuş yumurtaların transferi için me kadar istiyorlar kızlar
Çok sevindim adiniza, sağlıkla ilerler inş hamileliginiz, darısı başımıza, tabi dinlenmiş rahimde daha sağlıklı olur, teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için.Merhaba canim.
Benim ilk tup bebek deneyimim, dondurulmus 1 adet 5aa transfer oldum. 5.haftanin icindeyim. Taze transfer icin bisey diyemiycem doktorum taze transfer yapmiyr. Sadce sunu soleyebilirim kendinde goreceksin zaten. Vucudumuz o kadar igne ilac aliyor ki... Rahimi dinlendirip dondurulmus transfer olmak daha mantikliKim ilk tutmuyor dediyse de yalan solemis. Bisuru insan var ilk tup bebek deneyiminde dogum yapan. Benimde tuttu insallah devami gelir. Kafani hic bulandirma rahat ol
Umarim her şey gönlünüzce olsun, zor süreçlerBenimde 4.denemem olacak.Artik hiçbir şey hissetmiyorum.Ne heyecan ne de üzüntü.Daha önce yaşadığım hiçbir duygu yok şuan.Sadece hayırlısı neyse o olsun diyorum.Ayin 15 de testim var.Daha oncekilerde hep erkenden idrar testi yapmıştım. Simdi hiç düşünmüyorum. Bekleyip göreceğimBu arada yaş 42,5 ve sebepsiz infertilite.
Kan testi yaptırmadım daha kuzum salı yaptıracağımSonuç pozitif mi
Yok bacı valla ben bahçeciye 12 .000 ödedim iğneler haplar hariç oda6500 ödedik biiizz aman Allahım sizinkileri görünce çok geldi kendi ödediğim
bizim de ilk transfer iğneler hariç 12000 aldılar zaten, o olmayınca dondurulmuşa da 6500 aldılar.Yok bacı valla ben bahçeciye 12 .000 ödedim iğneler haplar hariç oda
Bu dondurulmuş transfermi yoksa tüp bebek miYok bacı valla ben bahçeciye 12 .000 ödedim iğneler haplar hariç oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?