- 8 Temmuz 2020
- 546
- 614
- 53
- 29
Orası öyle valla hayırlısıyla bize poztifi gorseydik hepsine değerbizim de ilk transfer iğneler hariç 12000 aldılar zaten, o olmayınca dondurulmuşa da 6500 aldılar.
Düşününce kendimi sömürülmüş hissediyorum ama pozitifi gördüğüm gün hepsini unutucam inanıyorum
Dondurulmuş transferBu dondurulmuş transfermi yoksa tüp bebek mi
Çok iyi bi hastane olunca demekki, inşallah hayırlısıyla poztifileri bı gorelimde .Dondurulmuş transfer
Amin İnş herşey gönlünce olurBenim sebepsiz infiterlite diyor doktorlar. Sorun yok diyolar ama malesef olmuyo. 2 defa aşılama yaptık bir defa düşük oldu 2. Negatif oldu. Şimdi tüp bebeğe başladık. Çarşamba günü hayırlısıyla iğnelere başlıyoruz. Rabbim hepimizin kucağını bebeişlerle doldursun
Demekki neymiş, erken test yapıp boşuna kendimizi uzmeyecekmisiz, hayırlı olsun, Allah daim etsinEki Görüntüle 2758052
Kızlar baya belirsiz sizce var gibi mi ?
Salı hamileyimmmm demeni bekliyoruz o zamanKan testi yaptırmadım daha kuzum salı yaptıracağım
Bahçeci’de doktorunuz kim acaba? Ben de Bahçeci’de tedavi gördüm..Dondurulmuş transfer
Sadece transfer ücretii mı bu ?6500 ödedik biiizz aman Allahım sizinkileri görünce çok geldi kendi ödediğim
Evet sadece transfer ücretiSadece transfer ücretii mı bu ?
Aşırı fazla ben tupbebek işlemleri +transfe 6500 verdimEvet sadece transfer ücreti
Tüp bebek 12.000 lira. Sadece transfer 6500 lira. Yeni 3 ayda ilaçlar hariç 18500 lira ödedik ki arada çıkan masrafları söylemiyorum bile. Şimdi yeni yıl zammı da gelmiştir dilerim ki pozitifi görürüm ve bir daha hiiiç öğrenmem fiyatlarıAşırı fazla ben tupbebek işlemleri +transfe 6500 verdim
Ben 3. Deneme oldugu için indirmli fiyatlardan yaptırıyorum bizim tupbebek 6500 ilaclar haric tesa 4500 ama 6500 içinde hepsı yanı transfer olarak 1650 dendı bi dondurulmus embırıyom var ilerde istersem sadece 1650 vercem okadarTüp bebek 12.000 lira. Sadece transfer 6500 lira. Yeni 3 ayda ilaçlar hariç 18500 lira ödedik ki arada çıkan masrafları söylemiyorum bile. Şimdi yeni yıl zammı da gelmiştir dilerim ki pozitifi görürüm ve bir daha hiiiç öğrenmem fiyatları
Aboow bahçeçi de fiyatlar uçmuş. Gerçi en iyisi ora diyolarbizim de ilk transfer iğneler hariç 12000 aldılar zaten, o olmayınca dondurulmuşa da 6500 aldılar.
Düşününce kendimi sömürülmüş hissediyorum ama pozitifi gördüğüm gün hepsini unutucam inanıyorum
Mehmet reşit hoca çok memnun kaldımBahçeci’de doktorunuz kim acaba? Ben de Bahçeci’de tedavi gördüm..
İnşallah hepimizin o haberi vereceğine inanıyorum bu sefer oldu sevincini yaşayacağızSalı hamileyimmmm demeni bekliyoruz o zaman
Şöyle ki doktorda çok önemli ama kesinlikle labarotuvar daha önemli çünkü bizim yumoşlara bakanlar gözlemleyenler onlar cok araştırdım en iyi labarotuvara sahip olduğunu duyunca en çokta onun için gittim diyebilirim tabi sonun da yine nasip diyoruz ama bu konu da o kadar para veriyorsak maddi manevi yoruluyorsak iyi yerler olması degmesi onemliAboow bahçeçi de fiyatlar uçmuş. Gerçi en iyisi ora diyolar
Canım benim bahçeci değil, memorail ateşehirde yaptırıyorum ben ama bildiğim kadarıyla bahçecinin de fiyatları aşağı yukarı böyleAboow bahçeçi de fiyatlar uçmuş. Gerçi en iyisi ora diyolar
Eğer bu ay pozitifi göremezsem sanırım ben de memorial dan mehmet beye geçiş yapıcam. İnstagramda görüyorum arada sempatik birine de benziyor. Dilerim pozitifi görür ve kendisiyle hiiç tanışmam ama olumsuz olurda şimdilik düşüncem kendisinde devam etmek bakalımMehmet reşit hoca çok memnun kaldım
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın innşallahBen bıraktım Pazartesi’nden bu yana hiç içmedim ama zorlanmıyor değilim çünkü eşim içiyor. Yarın annemlere gidiyorum kimse içmediği için 5 günü de orda geçirip süreci bitireceğim Allah’ın izniyle. Allah yardımcımız olsun aşırı zor emeklerimizin karşılığını görelim inşallah. Günde kaç tane içiyorsun sen canım?
Benim de doktorum Dr. MRAMehmet reşit hoca çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?