2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

2. Gün bel ağrım oldu biraz göğüs şişkinliği çok fazla oldu bende 7 ve 8. Günümde ise batma ve kramp oldu kasıklarımda ama şiddetli değildi. İlk 3 gün yattım ev işi yemek falan hiç yapmadım ama normalde çok hareketli bir insanım sonrasında ev içinde yürüdüm sürekli. Bir de beslenmeme fazlası ile dikkat ettim. Umarım emeklerimiz boşa çıkmasın herkesin gönlünden geçen olsun

Kızlar benim bugün 7. Günüm idrar testiyaptım negatif çıktı 2. Denememdi. Elimden gelen herşeyi yaptım 5. Gün AA ydi.iki adet blast transef edilmişti yine olması. Benim embriyom hep 5AA oldu ama iksisinde olmadı. Neden olmuyor nasil bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz.

Hiç test yapmadınız mı? Ben de yapmam diyordum ama dayanamadım. İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Gerçekten zor bir süreç.

Teşekkür ederim. Çok açıklayıcı yazmışsın. Insaallah değerin kat kat artar. benim daha 1. Günüm. Tutunsa kesin hissederim ben yavrumu diyorum, ondan bu belirti merakım

Ama 7. gün erken değil mi daha idrara karışmamış olabilir lütfen umutsuzluğa kapılma bence 10. Gün tekrarla testi ya da garanti olsun dersen kan testi yap.

Yok yokkı başka bi çare olsa inan hepımız koşardık ama tek çare olana kadar tupbebek tedavısı yaptırmak cok üzgünüm

Olmaz inşallah avokadonun üzerine bol miktarda zeytinyağ döküp tüketebilirsiniz, kayısı, kefir, bol bol su tüket

Olmaz inşallah avokadonun üzerine bol miktarda zeytinyağ döküp tüketebilirsiniz, kayısı, kefir, bol bol su tüketin
Şu söyledikleriniz hepsini yaptim. Yoğurda zeytinyağı karıştırıp yedim. Şurup içtim. Insaallah ise yarar. Saolun

Teşekkür ederim. Çok açıklayıcı yazmışsın. Insaallah değerin kat kat artar. benim daha 1. Günüm. Tutunsa kesin hissederim ben yavrumu diyorum, ondan bu belirti merakım
Hissedersin emin ol ben ilk günden beri olacağına inanıyorum inşallah senin de güzel sonuçların olur.

Ama 7. gün erken değil mi daha idrara karışmamış olabilir lütfen umutsuzluğa kapılma bence 10. Gün tekrarla testi ya da garanti olsun dersen kan testi yap.
Yarın kan testi vereceğim. Maşallah arkadaşların ne güzel 5.6.7. günler ne güzel çift çizgi görülmüş olsa çıkardı diye düşünüyorum

Hiç test yapmadınız mı? Ben de yapmam diyordum ama dayanamadım. İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Gerçekten zor bir süreç.
banamı sordunuz dün idrar testi yaptım 9. günümdü bişe çıkmadı

merhaba, canım 7 .günde çıkmaması normal bende dün yaptım 9. günümdü çıkmadı kan testi garanti olan idrar testi geç çıkıyo genelde üzülme

Yarın kan testi vereceğim. Maşallah arkadaşların ne güzel 5.6.7. günler ne güzel çift çizgi görülmüş olsa çıkardı diye düşünüyorum
Hayır böyle düşünme lütfen 10. Gün idrarda çıkmayan 12. Günde kanda çıkan var umutsuz olma kötüye beynimiz zaten hazır sen umudunu yitirme ve biraz daha sabret lütfen. hissettiklerini anlayabiliyorum umudunu yitirme nolur.

Sıfırdan başlayacağım herşeye nasıl olacak hiç bilmiyorum
Hepsını unutup yenıden başlıyacagız yapıcak hıcbısey yok ama senın daha erken kan vermeden bukadar ümitsizlige kapılma bak benim 8 cıktıgı halde yine bi umut yarını beklıyorum

Hepsını unutup yenıden başlıyacagız yapıcak hıcbısey yok ama senın daha erken kan vermeden bukadar ümitsizlige kapılma bak benim 8 cıktıgı halde yine bi umut yarını beklıyorum
Canım inşallah seninki katlanarak devam eder 05 in üstünde her zaman ümit vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…