İnşallah yarın tekrarlıycam testiYa bak görünüyor hala. Dün 8 demiştin ama Insaallah artmıştır.
Olmaz inşallah avokadonun üzerine bol miktarda zeytinyağ döküp tüketebilirsiniz, kayısı, kefir, bol bol su tüketinKayışı yedim. Çok da dikkat ettim aslında. Insaallah bisey olmaz
Insallah canim cok endiselendim benim icin dua ederseniz cok sevinirimGenelde adet günlerinde bu şekilde agrisi, sivilcesi olanlar var. Ama Insaallah bu ağrılar adet değil tutunma belirtileridir
hayırlı olsun maşallah sonucunuz çok güzel bende 2 ocakta transfer oldum perşembe test günüm bakalım
Teşekkür ederim. Çok açıklayıcı yazmışsın. Insaallah değerin kat kat artar.2. Gün bel ağrım oldu biraz göğüs şişkinliği çok fazla oldu bende 7 ve 8. Günümde ise batma ve kramp oldu kasıklarımda ama şiddetli değildi. İlk 3 gün yattım ev işi yemek falan hiç yapmadım ama normalde çok hareketli bir insanım sonrasında ev içinde yürüdüm sürekli. Bir de beslenmeme fazlası ile dikkat ettim. Umarım emeklerimiz boşa çıkmasın herkesin gönlünden geçen olsun
Ama 7. gün erken değil mi daha idrara karışmamış olabilir lütfen umutsuzluğa kapılma bence 10. Gün tekrarla testi ya da garanti olsun dersen kan testi yap.Kızlar benim bugün 7. Günüm idrar testiyaptım negatif çıktı 2. Denememdi. Elimden gelen herşeyi yaptım 5. Gün AA ydi.iki adet blast transef edilmişti yine olması. Benim embriyom hep 5AA oldu ama iksisinde olmadı. Neden olmuyor nasil bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz.
Yok yokkı başka bi çare olsa inan hepımız koşardık ama tek çare olana kadar tupbebek tedavısı yaptırmak cok üzgünümKızlar benim bugün 7. Günüm idrar testiyaptım negatif çıktı 2. Denememdi. Elimden gelen herşeyi yaptım 5. Gün AA ydi.iki adet blast transef edilmişti yine olması. Benim embriyom hep 5AA oldu ama iksisinde olmadı. Neden olmuyor nasil bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz.
Olmaz inşallah avokadonun üzerine bol miktarda zeytinyağ döküp tüketebilirsiniz, kayısı, kefir, bol bol su tüket
Şu söyledikleriniz hepsini yaptim. Yoğurda zeytinyağı karıştırıp yedim. Şurup içtim. Insaallah ise yarar. SaolunOlmaz inşallah avokadonun üzerine bol miktarda zeytinyağ döküp tüketebilirsiniz, kayısı, kefir, bol bol su tüketin
Hissedersin emin olTeşekkür ederim. Çok açıklayıcı yazmışsın. Insaallah değerin kat kat artar.benim daha 1. Günüm. Tutunsa kesin hissederim ben yavrumu diyorum, ondan bu belirti merakım
Yarın kan testi vereceğim. Maşallah arkadaşların ne güzel 5.6.7. günler ne güzel çift çizgi görülmüş olsa çıkardı diye düşünüyorumAma 7. gün erken değil mi daha idrara karışmamış olabilir lütfen umutsuzluğa kapılma bence 10. Gün tekrarla testi ya da garanti olsun dersen kan testi yap.
Sıfırdan başlayacağım herşeye nasıl olacak hiç bilmiyorumYok yokkı başka bi çare olsa inan hepımız koşardık ama tek çare olana kadar tupbebek tedavısı yaptırmak cok üzgünüm
banamı sordunuz dün idrar testi yaptım 9. günümdü bişe çıkmadıHiç test yapmadınız mı? Ben de yapmam diyordum ama dayanamadım. İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Gerçekten zor bir süreç.
merhaba, canım 7 .günde çıkmaması normal bende dün yaptım 9. günümdü çıkmadı kan testi garanti olan idrar testi geç çıkıyo genelde üzülmeKızlar benim bugün 7. Günüm idrar testiyaptım negatif çıktı 2. Denememdi. Elimden gelen herşeyi yaptım 5. Gün AA ydi.iki adet blast transef edilmişti yine olması. Benim embriyom hep 5AA oldu ama iksisinde olmadı. Neden olmuyor nasil bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz.
Hayır böyle düşünme lütfen 10. Gün idrarda çıkmayan 12. Günde kanda çıkan var umutsuz olma kötüye beynimiz zaten hazır sen umudunu yitirme ve biraz daha sabret lütfen.Yarın kan testi vereceğim. Maşallah arkadaşların ne güzel 5.6.7. günler ne güzel çift çizgi görülmüş olsa çıkardı diye düşünüyorum
Hepsını unutup yenıden başlıyacagız yapıcak hıcbısey yok ama senın daha erken kan vermeden bukadar ümitsizlige kapılma bak benim 8 cıktıgı halde yine bi umut yarını beklıyorumSıfırdan başlayacağım herşeye nasıl olacak hiç bilmiyorum
Canım inşallah seninki katlanarak devam eder 05 in üstünde her zaman ümit vardırHepsını unutup yenıden başlıyacagız yapıcak hıcbısey yok ama senın daha erken kan vermeden bukadar ümitsizlige kapılma bak benim 8 cıktıgı halde yine bi umut yarını beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?