Allah razi olsun hepiniz ne kadar güzel insanlarsiniz. Eş dost akrabadan daha iyi bu grup gerçekten. Çok çok teşekkür ederim iyi ki varsinizHayır böyle düşünme lütfen 10. Gün idrarda çıkmayan 12. Günde kanda çıkan var umutsuz olma kötüye beynimiz zaten hazır sen umudunu yitirme ve biraz daha sabret lütfen.hissettiklerini anlayabiliyorum umudunu yitirme nolur.
Çok teşekkür ederim yarın kan vereceğim yazarım gruba inşallah dediğiniz gibi olurmerhaba, canım 7 .günde çıkmaması normal bende dün yaptım 9. günümdü çıkmadı kan testi garanti olan idrar testi geç çıkıyo genelde üzülme
Hayırlı olsun katlanarak artsın inşallahKızlarr 2 ocakta transfer olmuştum test günüm perşembeydi ama dayanamayıp bür saat önce yaptırdım doktorumdan haber bekliyorum şuan
Aminn inşallahh dualarım hepimiz içinHayırlı olsun katlanarak artsın inşallah
124 harikaKızlarr 2 ocakta transfer olmuştum test günüm perşembeydi ama dayanamayıp bür saat önce yaptırdım doktorumdan haber bekliyorum şuan
Canımm seninle transfer günümüz aynıydı darısı başına inşallah124 harika
Ah inşallah yarın sabah bende gidicem çok heyecanlıyım vakit geçmiyor 10 geçti bugün bitmiyoCanımm seninle transfer günümüz aynıydı darısı başına inşallah
Aynen öyle bende yarın vericektim normalde 11.günde ama çok spontane gelişti bianda verdim.güzel haberlerini bekliyorumAh inşallah yarın sabah bende gidicem çok heyecanlıyım vakit geçmiyor 10 geçti bugün bitmiyo
Sana tek söyleyebileceğim lütfen ama lütfen kendini üzme hiçbir şey net değil ve eğer bebeğin sana tutunduysa bu şekilde kaybedebiliriz bebeğini, bi yakının test gününden bi kaç gün önce idrar testinde negatif görüp test gününe kadar tutunmadı olmadı diye ağlandı sızlandı ama meğerse bebeği tutunmuş ama üzüntüden ağlamaktan düşürmüştü bebeğini doktorların bizlere ısrarla sakın test yapmayın demelerinin sebebi de bu zaten lütfen üzme kendini inşallah bebeğin seninledirSıfırdan başlayacağım herşeye nasıl olacak hiç bilmiyorum
Amin cnm cümlemizeİnanın bende burda daha motive oluyorum biz tedavimizi söylemedik kimseye benim halimi yaşamayan ne kadar anlayabilir ki beni bende 6 senelik evliyim hiç gebelik yaşamadım 1 kere bile pozitif görmedim mesela bu bile heyecanlı geliyor ve hep derim benim yaşadıgımı yaşamayan yangınımı bilemez gerçekten birbirimizi tanımıyoruz ama ben burda söylerken daha rahatım Allah hepimize güzel hayırlı evlat nasip etsin ❤❤❤
Sana tek söyleyebileceğim lütfen ama lütfen kendini üzme hiçbir şey net değil ve eğer bebeğin sana tutunduysa bu şekilde kaybedebiliriz bebeğini, bi yakının test gününden bi kaç gün önce idrar testinde negatif görüp test gününe kadar tutunmadı olmadı diye ağlandı sızlandı ama meğerse bebeği tutunmuş ama üzüntüden ağlamaktan düşürmüştü bebeğini doktorların bizlere ısrarla sakın test yapmayın demelerinin sebebi de bu zaten lütfen üzme kendini inşallah bebeğin seninledir
Aminnn bu grupta olanlara ennnn güzel en sağlıklı şekilde Rabbim anneliği yaşatsın hamilelikler sağlıklı ilerlesin inşallah ❤Amin cnm cümlemizeYaşamayan bilmez Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Benim doktor asla izin vermiyo yarından önceAynen öyle bende yarın vericektim normalde 11.günde ama çok spontane gelişti bianda verdim.güzel haberlerini bekliyorum
Akşamdan bir bardağın içine iki adet kayısı koyup su ekleyin ve sabah aç karna için, kayısıları da yiyin. Etkisini mutlaka göreceksiniz, ben en başından beri bunu yapıyorum ve çok şükür kabızlık olmadıInsallah canim cok endiselendim benim icin dua ederseniz cok sevinirim
Canim tesekkur ederim cevabin icin ama benim kabizlik olmadi baska bir arkadasin olmus. Benim bugun regl sancisi gibi sancim oldu sadece onun icin endiselendimAkşamdan bir bardağın içine iki adet kayısı koyup su ekleyin ve sabah aç karna için, kayısıları da yiyin. Etkisini mutlaka göreceksiniz, ben en başından beri bunu yapıyorum ve çok şükür kabızlık olmadı
Ah inşallah yarın sabah bende gidicem çok heyecanlıyım vakit geçmiyor 10 geçti bugün bitmiy
Kızlarr 2 ocakta transfer olmuştum test günüm perşembeydi ama dayanamayıp bür saat önce yaptırdım doktorumdan haber bekliyorum şuan
benim de transfer günüm sizlerle aynı ama ben perşembe gününü beklemeyi düşünüyorum.@esraaa42 senin hayırlı olsun umarım herşey yolunda gider sağlıcakla kucağına alırsın bebişini Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Artıyor olabilir. Yarın mı yaptırıcan testi? Hadi bakalım hayırlısıyla inşsllahEki Görüntüle 2759461 hala çıkıyo testte
Teşekkür ederim İnşaAllahtebrikler maşallah inşallah güzel güzel katlanır sonuçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?