2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Allah razi olsun hepiniz ne kadar güzel insanlarsiniz. Eş dost akrabadan daha iyi bu grup gerçekten. Çok çok teşekkür ederim iyi ki varsiniz

İnanın bende burda daha motive oluyorum biz tedavimizi söylemedik kimseye benim halimi yaşamayan ne kadar anlayabilir ki beni bende 6 senelik evliyim hiç gebelik yaşamadım 1 kere bile pozitif görmedim mesela bu bile heyecanlı geliyor ve hep derim benim yaşadıgımı yaşamayan yangınımı bilemez gerçekten birbirimizi tanımıyoruz ama ben burda söylerken daha rahatım Allah hepimize güzel hayırlı evlat nasip etsin ❤❤❤

Sıfırdan başlayacağım herşeye nasıl olacak hiç bilmiyorum
Sana tek söyleyebileceğim lütfen ama lütfen kendini üzme hiçbir şey net değil ve eğer bebeğin sana tutunduysa bu şekilde kaybedebiliriz bebeğini, bi yakının test gününden bi kaç gün önce idrar testinde negatif görüp test gününe kadar tutunmadı olmadı diye ağlandı sızlandı ama meğerse bebeği tutunmuş ama üzüntüden ağlamaktan düşürmüştü bebeğini doktorların bizlere ısrarla sakın test yapmayın demelerinin sebebi de bu zaten lütfen üzme kendini inşallah bebeğin seninledir

Amin cnm cümlemize Yaşamayan bilmez Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Yazdiklarınız o kadar içimi rahatlatıyor ki Rabbim hepimizin kucaklarini tez vakitte doldursun. Mesajları okurken ne güzel anneler olacak diyorum. Hayırlısı artık ne yapayım elimden geleni yaptım yarın kan da artık ne çıkarsa en kötüye hazırım zaten

Aynen öyle bende yarın vericektim normalde 11.günde ama çok spontane gelişti bianda verdim.güzel haberlerini bekliyorum
Benim doktor asla izin vermiyo yarından önce başka hastaneye gidip bidaha para vermek istemedim bende

Insallah canim cok endiselendim benim icin dua ederseniz cok sevinirim
Akşamdan bir bardağın içine iki adet kayısı koyup su ekleyin ve sabah aç karna için, kayısıları da yiyin. Etkisini mutlaka göreceksiniz, ben en başından beri bunu yapıyorum ve çok şükür kabızlık olmadı

Reactions: Ymj
Canim tesekkur ederim cevabin icin ama benim kabizlik olmadi baska bir arkadasin olmus. Benim bugun regl sancisi gibi sancim oldu sadece onun icin endiselendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…