2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Beni
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah transferiniz hangi gün yapıldı benim 7 ocaktı yarın 5. Gün yapsam mı diye düşündüm sizin testi görünce
m 6 ocaktı transferim bir gün farkımız var

23 yasındayım 3. Deneme eşimde sperm problemi toplam 2 milyon var bende hiçbişey yok eşimden ameliyatla cok ıyı kalıtede baya sperm aldılar osekılde oldu bu
2 milyonda güzel sayı canım acaba rahim filmi fln çekild mi

Canim tesekkur ederim cevabin icin ama benim kabizlik olmadi baska bir arkadasin olmus. Benim bugun regl sancisi gibi sancim oldu sadece onun icin endiselendim
Ayy kusura bakma canım, birkaç gündür kendimde değilim sanırım nasıl şaşırmışım ben de anlamadım

Eşinin sperm dna’sına bakıldı mı ondan kaynaklı olabilir mi doktoruna sordun mu hiç neden maynaklı bakılavak mı
Eşimin sebebi bulunamadı 2 yıl ona ugrastık ilaclar kullandı ama yok banamısın demedı gıttıkcede azaldı suan 200 bin falan net sayı

Kızlarr 2 ocakta transfer olmuştum test günüm perşembeydi ama dayanamayıp bür saat önce yaptırdım doktorumdan haber bekliyorum şuan
Masallah baya yuksek cikmis tebrikler canim cok sevindim

Kabızlık sorunu yaşayan bendim. Şurup içmiştim. Yoğurda zeytinyağı koyup yedim. Dediginiz gibi kayısı da yedim. Çok sukur su anlık sorunum kalmadı Insaallah tekrar yaşamam. Teşekkürler.

Merhaba kizlar ben de bu ay dondurulmus embryo transferi olacagim. 12 Ocak’ta doktora gittim adetim 11 Ocak aksam 8’de gelmisti. Prosedurunuz nasildi? Ne zaman transfer yapildi biraz bilgi verebilir misiniz?

Benım de test günü normalde yarın di 10 gün sonra yaptır demişti bana adet geçmedi ona bağlıyorum inşallah artar bakalım hayırlısı
Umarım katlanır sakın üzme kendini. Ben transferden önce smear testi aldırmıştım. Bugün sonucu çıktı ve ben sonucu yanlış anlayıp rahim kanseri olduğumu sandım. O an yaşadıklarımı anlatamam. O yüzden ne olursa olsun belki derdimize de şükredip Rabbimden istemeye devam edeceğiz .

Bende hiç kimseye söylemedim annem babam kız kardeşlerim dahil kimse bilmiyor . Annemlerde kalıyorum 3 gündür, iğnelerimi kaçak göçek yapıyorum. İşten ayrılmıştım 2019 Aralık ayında. Ha bugün ha yarın çocuk olacak diye işe girmedim çünkü istediğimde çocuğum olacak sanıyordum 2021 yılına girdik çocuk yap diye baskı yapanlara biz istemiyoruz diye yalan söylemekten ya da o kadar kariyerin var çalışmayı düşünmüyor musun koca parası mı yiyorsun hala diyen eş dost akrabadan, insanlardan kaçıyorum. İnsanlar bu kadar boş konuşmasa bizim için daha rahat geçeceğine eminim. Allah hepimize salih amelli sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Bir de Rahman suresini okudum bugün, göğe bakıp dua ettim. İstekleriniz için okuyun deniyor, özellikle Cuma günü sela ve öğle ezanı arası.

Insallah Rabbım nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…