m 6 ocaktı transferim bir gün farkımız varHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah transferiniz hangi gün yapıldı benim 7 ocaktı yarın 5. Gün yapsam mı diye düşündüm sizin testi görünce
5. Gün embriyosu canm benimki bende ikiz olma ihtimalide varKaçıncı gün embriyosu ya benimde 12 çıktı merak ettim
2 milyonda güzel sayı canım acaba rahim filmi fln çekild mi23 yasındayım 3. Deneme eşimde sperm problemi toplam 2 milyon var bende hiçbişey yok eşimden ameliyatla cok ıyı kalıtede baya sperm aldılar osekılde oldu bu
Ayy kusura bakma canım, birkaç gündür kendimde değilim sanırımCanim tesekkur ederim cevabin icin ama benim kabizlik olmadi baska bir arkadasin olmus. Benim bugun regl sancisi gibi sancim oldu sadece onun icin endiselendim
Evet bakalım hayırlısııArtıyor olabilir. Yarın mı yaptırıcan testi? Hadi bakalım hayırlısıyla inşsllah
Evet cekıldım bende hiçbir problem bulunamadı2 milyonda güzel sayı canım acaba rahim filmi fln çekild mi
Eşinin sperm dna’sına bakıldı mı ondan kaynaklı olabilir mi doktoruna sordun mu hiç neden maynaklı bakılavak mıEvet cekıldım bende hiçbir problem bulunamadı
Çok sevindim canım. Bir daha yapmadın dimi artık test gününde yaparsın bizi merakta bırakma duam senle5. Gün embriyosu canm benimki bende ikiz olma ihtimalide var
Eşimin sebebi bulunamadı 2 yıl ona ugrastık ilaclar kullandı ama yok banamısın demedı gıttıkcede azaldı suan 200 bin falan net sayıEşinin sperm dna’sına bakıldı mı ondan kaynaklı olabilir mi doktoruna sordun mu hiç neden maynaklı bakılavak mı
Masallah baya yuksek cikmis tebrikler canim cok sevindimKızlarr 2 ocakta transfer olmuştum test günüm perşembeydi ama dayanamayıp bür saat önce yaptırdım doktorumdan haber bekliyorum şuan
5. Günüm bitti bugün benim yaa eşim sordu az önce test günü ne zamandı diye yarın yapsam kanda çıkar mı acabaBeni
m 6 ocaktı transferim bir gün farkımız var
Kabızlık sorunu yaşayan bendim. Şurup içmiştim. Yoğurda zeytinyağı koyup yedim. Dediginiz gibi kayısı da yedim. Çok sukur su anlık sorunum kalmadıAkşamdan bir bardağın içine iki adet kayısı koyup su ekleyin ve sabah aç karna için, kayısıları da yiyin. Etkisini mutlaka göreceksiniz, ben en başından beri bunu yapıyorum ve çok şükür kabızlık olmadı
Umarım katlanır sakın üzme kendini. Ben transferden önce smear testi aldırmıştım. Bugün sonucu çıktı ve ben sonucu yanlış anlayıp rahim kanseri olduğumu sandım. O an yaşadıklarımı anlatamam. O yüzden ne olursa olsun belki derdimize de şükredip Rabbimden istemeye devam edeceğiz .Benım de test günü normalde yarın di 10 gün sonra yaptır demişti bana adet geçmedi ona bağlıyorum inşallah artar bakalım hayırlısı
Çok erken düşük çıkabılır buda seni üzer boşuna gününü bekle bence yada 9. Gunde yaptır5. Günüm bitti bugün benim yaa eşim sordu az önce test günü ne zamandı diye yarın yapsam kanda çıkar mı acaba
hayırlı olsun transferin inşallah ikiside tutunurSabah transfer e gidiyorum kuzular dua edin lütfen 3.gun 1.kalite dedi doktorum 2 tane transfer edilecek kalan 1 5.gune giderse dondurulcak
Pazartesi oldu canim 23u test zamanıNe zaman oldu canım senin
Insallah Rabbım nasip ederİnşallah inşallah canım Rabbim.buyuk hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler versinAllah'ım emeğinin karşılığını versin inşallah. Sende içini ferah tut Meryem suresi dinle canım
Beraber bekleyecegız deseneBende bugün transfer oldum. Test tarihim 22 ocak.güzel sonuçlar aliriz insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?