- 5 Ekim 2020
- 59
- 69
- 38
- 32
Ne sebeple tup bebege basladınız esınızle mi alakalı sizinle mi alakalıydı hangi ıslemlerı yaptırdınız bugune kadarKızlar benim bugün 7. Günüm idrar testiyaptım negatif çıktı 2. Denememdi. Elimden gelen herşeyi yaptım 5. Gün AA ydi.iki adet blast transef edilmişti yine olması. Benim embriyom hep 5AA oldu ama iksisinde olmadı. Neden olmuyor nasil bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz.
İnşallah ikinizde güzel sonucu alırsınız kızlar ❤❤Beraber bekleyecegız desene
Insallah sende yarın teste gıttıgınde guzel haberler alırısn hepimiz ıcın dua edecegımİnşallah ikinizde güzel sonucu alırsınız kızlar ❤❤
Bende hepinize dua ediyorum inşallah canım güzel haberleri alalım artıkInsallah sende yarın teste gıttıgınde guzel haberler alırısn hepimiz ıcın dua edecegım
İlk olarak transferin hayırlı olsun inşallah sevindirici haberi alırsın ❤Problem olmaz canım ağrılar normal tranferden sonra kanama görmediğin sürece sıkıntı yokArkadaslar slm. Dun transfer gunumdu. Bu gece hep adet olacakmis gibi sancim oldu. Kac kere uyandim. Hala da gecmis degil. Boyle olan oldu mu? Normal mi yoksa bi problem mi var?
Cok sagol cnm umarim hepimiz guzel haberler alirizİlk olarak transferin hayırlı olsun inşallah sevindirici haberi alırsın ❤Problem olmaz canım ağrılar normal tranferden sonra kanama görmediğin sürece sıkıntı yok
Burada kendim gibi sizleri görünce yalnız değilim diye seviniyorum, sonra hepimiz için içim burkuluyor. Ben de işten ayrıldım korunmayı bırakmadan bebek arabası modeli bile seçtim. O kadar eminim ki doğurucam hemen. Kul kurar kader gülermiş. Yıllardır etrafımıza bebek istemiyoruz imajı çizmekten çook sıkıldım. Tüp bebeğe başlayınca yeter dedim anneme söyliyim ve söyledim. Öyle pişman oldum ki sonra söylediğime. Olmadğında onların beni teselli etmesi gerekirken ben oturdum onlara moral verdim yüzüme her şey yolunda sıkıntı yok maskemi takıp. İçim hep kan ağladı yüzüm güldü.Umarım katlanır sakın üzme kendini. Ben transferden önce smear testi aldırmıştım. Bugün sonucu çıktı ve ben sonucu yanlış anlayıp rahim kanseri olduğumu sandım. O an yaşadıklarımı anlatamam. O yüzden ne olursa olsun belki derdimize de şükredip Rabbimden istemeye devam edeceğiz .
Bende hiç kimseye söylemedim annem babam kız kardeşlerim dahil kimse bilmiyor . Annemlerde kalıyorum 3 gündür, iğnelerimi kaçak göçek yapıyorum. İşten ayrılmıştım 2019 Aralık ayında. Ha bugün ha yarın çocuk olacak diye işe girmedim çünkü istediğimde çocuğum olacak sanıyordum2021 yılına girdik çocuk yap diye baskı yapanlara biz istemiyoruz diye yalan söylemekten ya da o kadar kariyerin var çalışmayı düşünmüyor musun koca parası mı yiyorsun hala diyen eş dost akrabadan, insanlardan kaçıyorum. İnsanlar bu kadar boş konuşmasa bizim için daha rahat geçeceğine eminim. Allah hepimize salih amelli sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Bir de Rahman suresini okudum bugün, göğe bakıp dua ettim. İstekleriniz için okuyun deniyor, özellikle Cuma günü sela ve öğle ezanı arası.
Merhaba arkadasim transferin hayirli olsun benim de transferin 3.gunu aynusi oldu yani dun bugun gecti butun gun regl olcam zannetim cok asiri siddetli degildi ama hafif de degildi. Bugun gecti icini ferah tut zaten ilaclar regl olmamizi engelliyor. Iyiye yoralim belki tutunma agrisidir blast embriyo ilk 3 gunde tutunuyormus diyorArkadaslar slm. Dun transfer gunumdu. Bu gece hep adet olacakmis gibi sancim oldu. Kac kere uyandim. Hala da gecmis degil. Boyle olan oldu mu? Normal mi yoksa bi problem mi var?
Cok sagol arkadasimMerhaba arkadasim transferin hayirli olsun benim de transferin 3.gunu aynusi oldu yani dun bugun gecti butun gun regl olcam zannetim cok asiri siddetli degildi ama hafif de degildi. Bugun gecti icini ferah tut zaten ilaclar regl olmamizi engelliyor. Iyiye yoralim belki tutunma agrisidir blast embriyo ilk 3 gunde tutunuyormus diyor
hadi hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inş.Hadi bakalım transfer oldum geldim annemde dinlenicem bu süreçte inşallah benimledir olumlu dusunup tam gününde kan vericem
merhaba, transferin hayırlı olsun inş. güzel sonuçlar alırsın herkesin bünyesi farklı bana hafif kanama olabilir demişlerdi ama olmadı bi problem yoktur senindeArkadaslar slm. Dun transfer gunumdu. Bu gece hep adet olacakmis gibi sancim oldu. Kac kere uyandim. Hala da gecmis degil. Boyle olan oldu mu? Normal mi yoksa bi problem mi var?
merhaba, canım senindemi yarın test günün benimde aynı inşallah güzel haberler veririz benim idrar testlerim negatif çıktı ama bakalımBurada kendim gibi sizleri görünce yalnız değilim diye seviniyorum, sonra hepimiz için içim burkuluyor. Ben de işten ayrıldım korunmayı bırakmadan bebek arabası modeli bile seçtim. O kadar eminim ki doğurucam hemen. Kul kurar kader gülermiş. Yıllardır etrafımıza bebek istemiyoruz imajı çizmekten çook sıkıldım. Tüp bebeğe başlayınca yeter dedim anneme söyliyim ve söyledim. Öyle pişman oldum ki sonra söylediğime. Olmadğında onların beni teselli etmesi gerekirken ben oturdum onlara moral verdim yüzüme her şey yolunda sıkıntı yok maskemi takıp. İçim hep kan ağladı yüzüm güldü.
Bu transferde anneme de söyledim bir eşim eşim bir ben. Hani elimde olsa eşime bile söylemicem tek başına yüklenicem yükü.
Yarın sonucu alıcam Allah yukarda hiç umudum kalmadı, vücudunu tanıyor insan. Tek tesellim kimseye açıklama yapmıcak olmam.
Ama hala inanıyorum burada ki herkes bu ay olmasa bile birgün dünyalar güzeli evlatlarına kavuşacaklar. Rabbim hayırlısını versin hepimiz için
Bazen ben de senin gibi hissediyorum cnm. Bakiyorum halimize. Hepimiz isin icine girince, sanki tip okumus gibi bir suru teknik terim, ilac ismi, tedavi sekli ogreniyoruz. Alternatif yollari, yeni yontemleri, beslenme sekillerini arastiriyoruz. Normal yolla hamile kalanlarin farkinda bile olmadigi bir suru surecten haberdariz. Kucagimiza bir cocuk alabilmek icin maddi yuklerin, ama daha fazla manevi yuklerin altina giriyoruz. Bazen bir suru denemeler, hayal kirikliklari, ama yine de pes etmeden devam etmeye calisiyoruz. Buralarda bi araya geliyoruz, birbirimizin heyecanini, uzuntusunu paylasiyoruz. Hepimiz farkindayiz, bizi en iyi biz anliyoruz. Bir tanidik hic ugrasmadan hamile kaldiginda hem onun icin sevinmeyi, hem de minicik de olsa bir burukluk yasadigimizi kimse anlayamaz. Kotu bi niyetten degil, keske bizim de olsa diye iyi bi niyetten. Burada birisi hamile kaldiginda kendimiz kalmis gibi mutlu oluyoruz. Bize umut oluyor. Birbirini gormemis, kocaman bir aile gibiyiz. Birbirimize yetmeye calisiyoruz. Keske bir mucize dilek hakkim olsa, burada emek veren, aci ceken, umutlanan, deneyen, pes etmeyen, evlat sevgisini en derinden yasayan butun anne adaylarinin cocuk sahibi olmasi icin kullansamBurada kendim gibi sizleri görünce yalnız değilim diye seviniyorum, sonra hepimiz için içim burkuluyor. Ben de işten ayrıldım korunmayı bırakmadan bebek arabası modeli bile seçtim. O kadar eminim ki doğurucam hemen. Kul kurar kader gülermiş. Yıllardır etrafımıza bebek istemiyoruz imajı çizmekten çook sıkıldım. Tüp bebeğe başlayınca yeter dedim anneme söyliyim ve söyledim. Öyle pişman oldum ki sonra söylediğime. Olmadğında onların beni teselli etmesi gerekirken ben oturdum onlara moral verdim yüzüme her şey yolunda sıkıntı yok maskemi takıp. İçim hep kan ağladı yüzüm güldü.
Bu transferde anneme de söyledim bir eşim eşim bir ben. Hani elimde olsa eşime bile söylemicem tek başına yüklenicem yükü.
Yarın sonucu alıcam Allah yukarda hiç umudum kalmadı, vücudunu tanıyor insan. Tek tesellim kimseye açıklama yapmıcak olmam.
Ama hala inanıyorum burada ki herkes bu ay olmasa bile birgün dünyalar güzeli evlatlarına kavuşacaklar. Rabbim hayırlısını versin hepimiz için
Evet benim de yarın. İdrar testi yapmadım hiç. Geçen sefer idrarlar negatif çıkınca kötü geçirmiştim süreci o yüzden bu sefer yapmayı hiç düşünmedim. Rabbim hayırlısını versinmerhaba, canım senindemi yarın test günün benimde aynı inşallah güzel haberler veririz benim idrar testlerim negatif çıktı ama bakalım
Öyle güzel yazmışsınız ki.. öyle haklısınız ki.. bizi bizden başka kimse anlamaz. Anlaması imkansız.Bazen ben de senin gibi hissediyorum cnm. Bakiyorum halimize. Hepimiz isin icine girince, sanki tip okumus gibi bir suru teknik terim, ilac ismi, tedavi sekli ogreniyoruz. Alternatif yollari, yeni yontemleri, beslenme sekillerini arastiriyoruz. Normal yolla hamile kalanlarin farkinda bile olmadigi bir suru surecten haberdariz. Kucagimiza bir cocuk alabilmek icin maddi yuklerin, ama daha fazla manevi yuklerin altina giriyoruz. Bazen bir suru denemeler, hayal kirikliklari, ama yine de pes etmeden devam etmeye calisiyoruz. Buralarda bi araya geliyoruz, birbirimizin heyecanini, uzuntusunu paylasiyoruz. Hepimiz farkindayiz, bizi en iyi biz anliyoruz. Bir tanidik hic ugrasmadan hamile kaldiginda hem onun icin sevinmeyi, hem de minicik de olsa bir burukluk yasadigimizi kimse anlayamaz. Kotu bi niyetten degil, keske bizim de olsa diye iyi bi niyetten. Burada birisi hamile kaldiginda kendimiz kalmis gibi mutlu oluyoruz. Bize umut oluyor. Birbirini gormemis, kocaman bir aile gibiyiz. Birbirimize yetmeye calisiyoruz. Keske bir mucize dilek hakkim olsa, burada emek veren, aci ceken, umutlanan, deneyen, pes etmeyen, evlat sevgisini en derinden yasayan butun anne adaylarinin cocuk sahibi olmasi icin kullansam
Doktorumun sabah konusmaya başlarken ve bitirirken dediği şey ' sadece eşinle konuş herşeyi 12 gün boyunca ne olursa olsun ona anlat soyle başka kimseye gerek yok senin için bu süreçte ' oldu vede çok haklı bilemez kimse ben sırf kimsenin sesi çıkmasın diye evimi bırakıp anneme geldim transferden hemen sonra olurda tutmazsa aaa naptın ne ettin demesinler diye çok dgru kimse bilemez bizim ne yaşadığımızı nasıl duygulardan geçtiğimiziÖyle güzel yazmışsınız ki.. öyle haklısınız ki.. bizi bizden başka kimse anlamaz. Anlaması imkansız.
İlk transferim negatif olunca annemin tepkisi sebebi neymiş bulsunlar canım ona göre bişey yapsınlar oldu. O an anladım ki şu süreci annen bile olsa anlaması imkansız.
Ah dedim bulsalar zaten bi bulsalar..
Ama yine diyorum hepimizin sonucu ne olursa olsun bu sefer değilse başka sefer olacakVe biz evlatlarımızı kucakladığımızda bugünleri buruk bi tebessümle hatırlıcaz
Eşim de sperm sayisi az hareket az morfoloji %0 bende de gebeliğe engel teşkil etmeyecek kadar çok az polikistik var. Eşim klomen kullandı sayısı 1cc 12 milyondu toplam da 98 milyon gelen hareket iyi morfoloji %2 ama kademeli olarak düştü aşılama yapacakken tup bebek yaptırdık.( Klomen bizde ters etki yaptı yani). Güzel de embriyolarimiz oldu kalite olarak kromozom analizi yapildi temiz çıktı. Ama genetige bakilmadi. Acaba sperm DNA sorunu mu var. Bir de eşimde taşıyıcı değil ama akdeniz ateşi var Akdeniz anemisi değil.FMF deniyor. Öyle yani . Sizde problem nedirNe sebeple tup bebege basladınız esınızle mi alakalı sizinle mi alakalıydı hangi ıslemlerı yaptırdınız bugune kadar
Öyle güzel yazmışsınız ki.. öyle haklısınız ki.. bizi bizden başka kimse anlamaz. Anlaması imkansız.
İlk transferim negatif olunca annemin tepkisi sebebi neymiş bulsunlar canım ona göre bişey yapsınlar oldu. O an anladım ki şu süreci annen bile olsa anlaması imkansız.
Ah dedim bulsalar zaten bi bulsalar..
Ama yine diyorum hepimizin sonucu ne olursa olsun bu sefer değilse başka sefer olacakVe biz evlatlarımızı kucakladığımızda bugünleri buruk bi tebessümle hatırlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?