Kızlar dua edin bi mucıze olsun teste gidiyorum
Canımm dualarımız seninle hayırlı müjdeli haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar dua edin bi mucıze olsun teste gidiyorum
Katlanarak artsınKızlar 127 çıktı değerim cuma tekrar gidicem 2 katına çıkmış mı diye bakıcaz
Canım en başından kasıl ağrılarım göğüs şişmem oldu . Doktor asla bebek belirtisi diye kesin bişi söyleyemeyiz dedi ilaçların da yan etkisi olabilir bi sürü hormon kullanıyosun sonuçta dedi. O yüzden belirtilere çok da güvenmeyelim adet belirtilerinin aynısı ztnMaşaallah diyelim, kat kat artsın Insaallah. Bugün kaçıncı günün. Birde belirtin var mıydı. Ya herkese bunu soruyorum ama insan umut etmek istiyo
Rabbim daima hakkınızda hayırlısını versin. Üzülmeyin dicem mümkün değil ama bu sefer kısmet değilmiş demek..Hadi inşallah canım ben kan verdim bugün hamile değilim malesef sen çok güzel haberler al
Kızlar 127 çıktı değerim cuma tekrar gidicem 2 katına çıkmış mı diye bakıcaz
Amiiin hepimizin artsın güzel sonuçlar alalım. Neler çektiğimizi bi Allah bilir bide biz birbirimizi anlarız. Çok zor işler. Çok yıpratıcı. Emeklerimize değsin rabbim hepimize nasip etsinKatlanarak artsın
Esraaaa aynı gün transfer olmuştım hemen hemen aynı çıktı sonuçlarımız
Tek bı yumurta toplandı bende oda dollendı 5.gun embrıyosu ama bakalım nasıl olacak korkuyorum cunku gecen ay transfer gunu kanamam oldu iptal oldu donduruldu bu ay dondudurlmus olarak transfer edildiİnşallah pozitif sonuçlar alırsın canım. Kaliteleri nasıl kaçıncı gün embriyosu
Ya ınan cok uzuldum tahmın edebılıyorum hissettiklerini dılerım ki Rabbım bundan sonra emeklerini bosa cıkarmaz doktorun neler diyorHadi inşallah canım ben kan verdim bugün hamile değilim malesef sen çok güzel haberler al
Ah canım hadi güzel haberlerle gel. Bekliyorum Allah’ımın mucizesi inşallah.Kızlar dua edin bi mucıze olsun teste gidiyorum
Aynı gun transfer olumsuz hıc uzme kendini Bı belırtıde arama hıcbırsey dusunme guzel haberler alırız ınsallahBenimde amh im düşük. Bu ikinci denemem. Ilk denemem malesef boş gebelikle sonuçlandı. Benimde folikul sayım az oluyo. Ikinci denememde 1 embriyo oluştu ve pgt yapıldı. 5.gun ve sağlıklı olduğunu düşününce umudum artıyo ama verecek olan Allah. Guzel sonuçlansın Insaallah. Bende pazartesi günü transfer oldum. Daha hiçbişey hissetmiyorum. Çok mu erken bilmiyorum ama bu bile üzüyo artık beni
TebriklerKızlar 127 çıktı değerim cuma tekrar gidicem 2 katına çıkmış mı diye bakıcaz
Amin canım amiiiiinİyi ki varsınız.. bizi bizden başkası da anlayamaz ya zaten..
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Hep güzel haberler alalım inşallah
Yaaa evettEsraaaa aynı gün transfer olmuştım hemen hemen aynı çıktı sonuçlarımız
Akıntı gebelik belirtisi derler hep, inşallah bebişler sizledirBenimde 10. Günüm bugün. Cuma sabahı test yaptırıcam sürem doluyor. 4. Günde hafif başlayan bel kasık ağrılarım 10. Günde de şiddetli devam ediyor. Belim sürekli ağrıyor ve kasıklarımdan sadece sol taraf ağrıyor. Akıntı vardı o durdu neyseki. Bakalım normalde reglimin 5. Gün gecikmesindeyim bence tutundu bebeklerim ama şu bel ağrısı neyin nesi.. artık cuma öğreneceğiz
İnşallah seninkide tutunur. Öyle düşünme bak benim belimde sürekli ağrıyor regl olmam lazım bu sürelerde doktor belirtiler benziyor dedi birbirine. Akıntı geldi ona rağmen korkmadım. Sende inan ikimizinkide tutacak. Ben tutacaklarına eminim de işte kimyasal mı normal mi onu zaman gösterir. geçen sene doğal yoldan kimyasal gebelik olmuştu. 15 gün adet gecikmişti onda daAkıntı gebelik belirtisi derler hep, inşallah bebişler sizledirBenim de 9. Günüm belim çook ağrıyor ama her adet öncesi yaşadığım tanıdık bir ağrı malesef benim ki. Dilerim sizin ki gebeliktir
Canim benim de 3. Gun sol kasigim agridiBenimde 10. Günüm bugün. Cuma sabahı test yaptırıcam sürem doluyor. 4. Günde hafif başlayan bel kasık ağrılarım 10. Günde de şiddetli devam ediyor. Belim sürekli ağrıyor ve kasıklarımdan sadece sol taraf ağrıyor. Akıntı vardı o durdu neyseki. Bakalım normalde reglimin 5. Gün gecikmesindeyim bence tutundu bebeklerim ama şu bel ağrısı neyin nesi.. artık cuma öğreneceğiz
Ya ınan cok uzuldum tahmın edebılıyorum hissettiklerini dılerım ki Rabbım bundan sonra emeklerini bosa cıkarmaz doktorun neler diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?