2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Maşaallah diyelim, kat kat artsın Insaallah. Bugün kaçıncı günün. Birde belirtin var mıydı. Ya herkese bunu soruyorum ama insan umut etmek istiyo
Canım en başından kasıl ağrılarım göğüs şişmem oldu . Doktor asla bebek belirtisi diye kesin bişi söyleyemeyiz dedi ilaçların da yan etkisi olabilir bi sürü hormon kullanıyosun sonuçta dedi. O yüzden belirtilere çok da güvenmeyelim adet belirtilerinin aynısı ztn

Hadi inşallah canım ben kan verdim bugün hamile değilim malesef sen çok güzel haberler al
Rabbim daima hakkınızda hayırlısını versin. Üzülmeyin dicem mümkün değil ama bu sefer kısmet değilmiş demek..
en kısa sürede hayırlısı ile dolsun kucağınız

İnşallah pozitif sonuçlar alırsın canım. Kaliteleri nasıl kaçıncı gün embriyosu
Tek bı yumurta toplandı bende oda dollendı 5.gun embrıyosu ama bakalım nasıl olacak korkuyorum cunku gecen ay transfer gunu kanamam oldu iptal oldu donduruldu bu ay dondudurlmus olarak transfer edildi

Hadi inşallah canım ben kan verdim bugün hamile değilim malesef sen çok güzel haberler al
Ya ınan cok uzuldum tahmın edebılıyorum hissettiklerini dılerım ki Rabbım bundan sonra emeklerini bosa cıkarmaz doktorun neler diyor

Aynı gun transfer olumsuz hıc uzme kendini Bı belırtıde arama hıcbırsey dusunme guzel haberler alırız ınsallah

Kızlar benim bugün 6. günüm erken biliyorum ama dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ilk idrarla tek çizgi çıktı

Benimde 10. Günüm bugün. Cuma sabahı test yaptırıcam sürem doluyor. 4. Günde hafif başlayan bel kasık ağrılarım 10. Günde de şiddetli devam ediyor. Belim sürekli ağrıyor ve kasıklarımdan sadece sol taraf ağrıyor. Akıntı vardı o durdu neyseki. Bakalım normalde reglimin 5. Gün gecikmesindeyim bence tutundu bebeklerim ama şu bel ağrısı neyin nesi.. artık cuma öğreneceğiz

Akıntı gebelik belirtisi derler hep, inşallah bebişler sizledir Benim de 9. Günüm belim çook ağrıyor ama her adet öncesi yaşadığım tanıdık bir ağrı malesef benim ki. Dilerim sizin ki gebeliktir

Akıntı gebelik belirtisi derler hep, inşallah bebişler sizledir Benim de 9. Günüm belim çook ağrıyor ama her adet öncesi yaşadığım tanıdık bir ağrı malesef benim ki. Dilerim sizin ki gebeliktir
İnşallah seninkide tutunur. Öyle düşünme bak benim belimde sürekli ağrıyor regl olmam lazım bu sürelerde doktor belirtiler benziyor dedi birbirine. Akıntı geldi ona rağmen korkmadım. Sende inan ikimizinkide tutacak. Ben tutacaklarına eminim de işte kimyasal mı normal mi onu zaman gösterir. geçen sene doğal yoldan kimyasal gebelik olmuştu. 15 gün adet gecikmişti onda da

Canim benim de 3. Gun sol kasigim agridi

Daha aramadim cuma günü arayacağım test gününden önce test yapmami istemiyor. İnan ben de çok merak ediyorum ne diyecek
Ya ınan cok uzuldum tahmın edebılıyorum hissettiklerini dılerım ki Rabbım bundan sonra emeklerini bosa cıkarmaz doktorun neler diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…