- 5 Ekim 2020
- 59
- 69
- 38
- 32
Esımde bır sıkıntı yok ama benim amh seviyem cok dusuk nerdeyse yok denecek kadar az folıkul var bende 3 tane falan bakalım pazartesı transfer yapıldı neler olacakEşim de sperm sayisi az hareket az morfoloji %0 bende de gebeliğe engel teşkil etmeyecek kadar çok az polikistik var. Eşim klomen kullandı sayısı 1cc 12 milyondu toplam da 98 milyon gelen hareket iyi morfoloji %2 ama kademeli olarak düştü aşılama yapacakken tup bebek yaptırdık.( Klomen bizde ters etki yaptı yani). Güzel de embriyolarimiz oldu kalite olarak kromozom analizi yapildi temiz çıktı. Ama genetige bakilmadi. Acaba sperm DNA sorunu mu var. Bir de eşimde taşıyıcı değil ama akdeniz ateşi var Akdeniz anemisi değil.FMF deniyor. Öyle yani . Sizde problem nedir
Ben bunu Bı turlu esıme anlatamadım annesiyle babasına soyledı su an kafamda olumsuz olursa onlara nasıl soyleyecegım diye dusunuyorum klasık cevap ne var ki dıyorlar ama yasamadan anlamıyorlar ya hanı derler ya essek ten dusmusun halini essekten dusmus anlar diye oyle bızımkısı yaramızdan tanıyoruz bız bırbırımızı dusunmemeye calısıyorum onları yok saymaya calısıyorum ama kafamın ıcınde sureklı donup duruyorDoktorumun sabah konusmaya başlarken ve bitirirken dediği şey ' sadece eşinle konuş herşeyi 12 gün boyunca ne olursa olsun ona anlat soyle başka kimseye gerek yok senin için bu süreçte ' oldu vede çok haklı bilemez kimse ben sırf kimsenin sesi çıkmasın diye evimi bırakıp anneme geldim transferden hemen sonra olurda tutmazsa aaa naptın ne ettin demesinler diye çok dgru kimse bilemez bizim ne yaşadığımızı nasıl duygulardan geçtiğimizi
Ah ne kadar güçlüyüz aslında, eşimize bile söylemek istemeden tek başına yükü yüklenmeyi bile göze almak... Biz anne olduk aslında bu süreçte ama sadece sağlıklı güzel bebeklerimizi bekliyoruz. Umut etmemek olur mu umut hep var, biz de burdayızBurada kendim gibi sizleri görünce yalnız değilim diye seviniyorum, sonra hepimiz için içim burkuluyor. Ben de işten ayrıldım korunmayı bırakmadan bebek arabası modeli bile seçtim. O kadar eminim ki doğurucam hemen. Kul kurar kader gülermiş. Yıllardır etrafımıza bebek istemiyoruz imajı çizmekten çook sıkıldım. Tüp bebeğe başlayınca yeter dedim anneme söyliyim ve söyledim. Öyle pişman oldum ki sonra söylediğime. Olmadğında onların beni teselli etmesi gerekirken ben oturdum onlara moral verdim yüzüme her şey yolunda sıkıntı yok maskemi takıp. İçim hep kan ağladı yüzüm güldü.
Bu transferde anneme de söyledim bir eşim eşim bir ben. Hani elimde olsa eşime bile söylemicem tek başına yüklenicem yükü.
Yarın sonucu alıcam Allah yukarda hiç umudum kalmadı, vücudunu tanıyor insan. Tek tesellim kimseye açıklama yapmıcak olmam.
Ama hala inanıyorum burada ki herkes bu ay olmasa bile birgün dünyalar güzeli evlatlarına kavuşacaklar. Rabbim hayırlısını versin hepimiz için
Benimde amh im düşük. Bu ikinci denemem. Ilk denemem malesef boş gebelikle sonuçlandı. Benimde folikul sayım az oluyo. Ikinci denememde 1 embriyo oluştu ve pgt yapıldı. 5.gun ve sağlıklı olduğunu düşününce umudum artıyo ama verecek olan Allah. Guzel sonuçlansın Insaallah. Bende pazartesi günü transfer oldum. Daha hiçbişey hissetmiyorum. Çok mu erken bilmiyorum ama bu bile üzüyo artık beniEsımde bır sıkıntı yok ama benim amh seviyem cok dusuk nerdeyse yok denecek kadar az folıkul var bende 3 tane falan bakalım pazartesı transfer yapıldı neler olacak
Ne demek canim benim icini ferah tut ne zaman istersen danisabilirsin gerci benim ilk transferim ama bildigim kadarini doktorumdan ogrendigim kadarini paylasmaya hazirim. Hepimizin hayirli haberlerini duymak nasip olur insallah evet pes pese alacagiz gibi gorunuyor sonuclari umarim hepimiz hayirlisiyla poztifi gorur harika anneler oluruzCok sagol arkadasimSizler sayesinde icim biraz rahatladi. Senin de transferin hayirli olsun. Pespese alacagiz heralde sonuclari :) Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Bizde klomen kullanmıstık hiç işe yaramadıEşim de sperm sayisi az hareket az morfoloji %0 bende de gebeliğe engel teşkil etmeyecek kadar çok az polikistik var. Eşim klomen kullandı sayısı 1cc 12 milyondu toplam da 98 milyon gelen hareket iyi morfoloji %2 ama kademeli olarak düştü aşılama yapacakken tup bebek yaptırdık.( Klomen bizde ters etki yaptı yani). Güzel de embriyolarimiz oldu kalite olarak kromozom analizi yapildi temiz çıktı. Ama genetige bakilmadi. Acaba sperm DNA sorunu mu var. Bir de eşimde taşıyıcı değil ama akdeniz ateşi var Akdeniz anemisi değil.FMF deniyor. Öyle yani . Sizde problem nedir
Ah çok teşekkür ederim. Umut hep var, olmasa zaten halimiz ne olurdu bilmiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsunMerhaba hanımlar, benimde tüp bebekte bu ikinci denemem 4 Ocakta transferim oldu. İlki kimyasal ile sonuçlandı. Şu an sonucu sabır ve dua ile bekliyorum. Hayırlısı olması için. Sağlıkla devamı için. Sevincinizi, üzüntünüzü, telaşınızı paylaşıyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
Sevgili S swetye sizin yazınızı okudum çok güzel şeyler yazmışsınız fakat lütfen umudunuzu kaybetmeyin. İnsan bu süreçte bir şeylere tutunmak istiyor ben her hastaneye gittiğimde ne için gittiğimi düşünüp şükrettim. Hastane ziyaretlerimiz ciddi hastalıklar yüzünden de olabilirdi. Her biriniz için en içten ve en samimi duygularımla hayırlısını diliyorum.
İyi ki varsınız.. bizi bizden başkası da anlayamaz ya zaten..Ah ne kadar güçlüyüz aslında, eşimize bile söylemek istemeden tek başına yükü yüklenmeyi bile göze almak... Biz anne olduk aslında bu süreçte ama sadece sağlıklı güzel bebeklerimizi bekliyoruz. Umut etmemek olur mu umut hep var, biz de burdayız
Arkadasim hayirli haberlerle gel insallah dualarimiz seninle rabbim yuzunu guldursun icini ferah tutKızlar dua edin bi mucıze olsun teste gidiyorum
Hadi inşallah canım ben kan verdim bugün hamile değilim malesef sen çok güzel haberler alKızlar dua edin bi mucıze olsun teste gidiyorum
Super arkadasim hayirlu olsuuunKızlar 127 çıktı değerim cuma tekrar gidicem 2 katına çıkmış mı diye bakıcaz
Kızlar dua edin bi mucıze olsun teste gidiyorum
İnşallah pozitif sonuçlar alırsın canım. Kaliteleri nasıl kaçıncı gün embriyosuEsımde bır sıkıntı yok ama benim amh seviyem cok dusuk nerdeyse yok denecek kadar az folıkul var bende 3 tane falan bakalım pazartesı transfer yapıldı neler olacak
hayırlı olsun canım bugün kaçıncı günündüKızlar 127 çıktı değerim cuma tekrar gidicem 2 katına çıkmış mı diye bakıcaz
Hadi inşallah canım ben kan verdim bugün hamile değilim malesef sen çok güzel haberler al
merhaba ilk denemenizmiydi sizinde idrar testi yapmışmıydınız bide bugün kaçıncı gününüzdüHadi inşallah canım ben kan verdim bugün hamile değilim malesef sen çok güzel haberler al
2 Ocak ta yaptırmıştık canım 4. Gün embriyosuyduhayırlı olsun canım bugün kaçıncı günündü
Üzüntünü kalbimde hissettim gerçekten. Üzülme demek olmaz, ama kendini çok yipratmamaya çalış. Bu psikoloji bize daha çok lazım olacak. Rabbim sabır versinHadi inşallah canım ben kan verdim bugün hamile değilim malesef sen çok güzel haberler al
Maşaallah diyelim, kat kat artsın Insaallah. Bugün kaçıncı günün. Birde belirtin var mıydı. Ya herkese bunu soruyorum ama insan umut etmek istiyoKızlar 127 çıktı değerim cuma tekrar gidicem 2 katına çıkmış mı diye bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?