2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Esımde bır sıkıntı yok ama benim amh seviyem cok dusuk nerdeyse yok denecek kadar az folıkul var bende 3 tane falan bakalım pazartesı transfer yapıldı neler olacak

Ben bunu Bı turlu esıme anlatamadım annesiyle babasına soyledı su an kafamda olumsuz olursa onlara nasıl soyleyecegım diye dusunuyorum klasık cevap ne var ki dıyorlar ama yasamadan anlamıyorlar ya hanı derler ya essek ten dusmusun halini essekten dusmus anlar diye oyle bızımkısı yaramızdan tanıyoruz bız bırbırımızı dusunmemeye calısıyorum onları yok saymaya calısıyorum ama kafamın ıcınde sureklı donup duruyor

Ah ne kadar güçlüyüz aslında, eşimize bile söylemek istemeden tek başına yükü yüklenmeyi bile göze almak... Biz anne olduk aslında bu süreçte ama sadece sağlıklı güzel bebeklerimizi bekliyoruz. Umut etmemek olur mu umut hep var, biz de burdayız

Esımde bır sıkıntı yok ama benim amh seviyem cok dusuk nerdeyse yok denecek kadar az folıkul var bende 3 tane falan bakalım pazartesı transfer yapıldı neler olacak
Benimde amh im düşük. Bu ikinci denemem. Ilk denemem malesef boş gebelikle sonuçlandı. Benimde folikul sayım az oluyo. Ikinci denememde 1 embriyo oluştu ve pgt yapıldı. 5.gun ve sağlıklı olduğunu düşününce umudum artıyo ama verecek olan Allah. Guzel sonuçlansın Insaallah. Bende pazartesi günü transfer oldum. Daha hiçbişey hissetmiyorum. Çok mu erken bilmiyorum ama bu bile üzüyo artık beni

Cok sagol arkadasim Sizler sayesinde icim biraz rahatladi. Senin de transferin hayirli olsun. Pespese alacagiz heralde sonuclari :) Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Ne demek canim benim icini ferah tut ne zaman istersen danisabilirsin gerci benim ilk transferim ama bildigim kadarini doktorumdan ogrendigim kadarini paylasmaya hazirim. Hepimizin hayirli haberlerini duymak nasip olur insallah evet pes pese alacagiz gibi gorunuyor sonuclari umarim hepimiz hayirlisiyla poztifi gorur harika anneler oluruz

Bizde klomen kullanmıstık hiç işe yaramadı

Ah çok teşekkür ederim. Umut hep var, olmasa zaten halimiz ne olurdu bilmiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun

İyi ki varsınız.. bizi bizden başkası da anlayamaz ya zaten..
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Hep güzel haberler alalım inşallah

İnşallah pozitif sonuçlar alırsın canım. Kaliteleri nasıl kaçıncı gün embriyosu

Hadi inşallah canım ben kan verdim bugün hamile değilim malesef sen çok güzel haberler al
Üzüntünü kalbimde hissettim gerçekten. Üzülme demek olmaz, ama kendini çok yipratmamaya çalış. Bu psikoloji bize daha çok lazım olacak. Rabbim sabır versin

Kızlar 127 çıktı değerim cuma tekrar gidicem 2 katına çıkmış mı diye bakıcaz
Maşaallah diyelim, kat kat artsın Insaallah. Bugün kaçıncı günün. Birde belirtin var mıydı. Ya herkese bunu soruyorum ama insan umut etmek istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…