- 5 Ekim 2020
- 59
- 69
- 38
- 32
Normalde test gunun ne zamandıDaha aramadim cuma günü arayacağım test gününden önce test yapmami istemiyor. İnan ben de çok merak ediyorum ne diyecek
Tek bı yumurta toplandı bende oda dollendı 5.gun embrıyosu ama bakalım nasıl olacak korkuyorum cunku gecen ay transfer gunu kanamam oldu iptal oldu donduruldu bu ay dondudurlmus olarak transfer edildi
Cumartesi bugün 8. Gün ama kan verdim yok artık yükselmezdeNormalde test gunun ne zamandı
Olacak güzel haberlerle gel inşallah canım bana da ümit ol ❤❤Kızlar dua edin bi mucıze olsun teste gidiyorum
İnan cok uzuldum umarım sebebinı bulabilirler ya da daha farklı bir tedavi yapabilirler nedensiz kalmak insan ıcın daha zor cunkuCumartesi bugün 8. Gün ama kan verdim yok artık yükselmezde
Dondurulmuş daha iyi bence rahim dinleniyor sonucun pozitif olsun inşallah canımTek bı yumurta toplandı bende oda dollendı 5.gun embrıyosu ama bakalım nasıl olacak korkuyorum cunku gecen ay transfer gunu kanamam oldu iptal oldu donduruldu bu ay dondudurlmus olarak transfer edildi
Hayırlı haberlerle gel ınsallahKızlar dua edin bi mucıze olsun teste gidiyorum
Maşallah ya bize de dua bizlerinki de yükselsin yarın bende tekrar gidecem yükseldi mi diyeKızlar 127 çıktı değerim cuma tekrar gidicem 2 katına çıkmış mı diye bakıcaz
Insallah bakalım hayırlısıDondurulmuş daha iyi bence rahim dinleniyor sonucun pozitif olsun inşallah canım
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canımBenimde 10. Günüm bugün. Cuma sabahı test yaptırıcam sürem doluyor. 4. Günde hafif başlayan bel kasık ağrılarım 10. Günde de şiddetli devam ediyor. Belim sürekli ağrıyor ve kasıklarımdan sadece sol taraf ağrıyor. Akıntı vardı o durdu neyseki. Bakalım normalde reglimin 5. Gün gecikmesindeyim bence tutundu bebeklerim ama şu bel ağrısı neyin nesi.. artık cuma öğreneceğiz
İnşallah sağlıkla gelsinlerİnşallah seninkide tutunur. Öyle düşünme bak benim belimde sürekli ağrıyor regl olmam lazım bu sürelerde doktor belirtiler benziyor dedi birbirine. Akıntı geldi ona rağmen korkmadım. Sende inan ikimizinkide tutacak. Ben tutacaklarına eminim de işte kimyasal mı normal mi onu zaman gösterir. geçen sene doğal yoldan kimyasal gebelik olmuştu. 15 gün adet gecikmişti onda da
Hep dua ediyorum sizlere rabbim hepimize nasip etsinMaşallah ya bize de dua bizlerinki de yükselsin yarın bende tekrar gidecem yükseldi mi diye
Ohhh maşallah ya. Biraz rahatla. Allahın izniyle gelir merak etme. Baya baya yükselmiş hemde. Bak iyi ki kendini bırakmamışsın olmadı diye
Çok güzel canım dahada katlanıcak inşallah.ne güzel artmış
Ayy çook mutlu oldum yaa hem de baya artmış
çok erken yapmıışsın canımm çıkmaması normal benim dün 10.günümdü idrar testim negatif çıktıKızlar benim bugün 6. günüm erken biliyorum ama dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ilk idrarla tek çizgi çıktı
maşallah canım
ilk değerin kaçtı canımÇok sagolunİnşallah devamı gelır
Ya kendimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?