İnşallah. Başlarda hiç birşey hissetmiyordum sevinç üzüntü vs bugün merkezden arayıp 10 tane döllenmiş var dediklerinde heyecan sardı dört bir transfer günü gelmek bilmicek anlaşılanToplama işleminden sonraki günü birinci gün kabul ediyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah güzel olacak
Çok sevindimİnşallah. Başlarda hiç birşey hissetmiyordum sevinç üzüntü vs bugün merkezden arayıp 10 tane döllenmiş var dediklerinde heyecan sardı dört bir transfer günü gelmek bilmicek anlaşılan
Eğer yeterli miktar da embriyo kalırsa taze transfer yok sadece iki tane kalırsa da dondurulmuş dedi doktorÇok sevindimdondurulacak mı yoksa taze transfer mi yapılacak?
Hee bu seydimi ben crınone jel kullanıyorum buda onun igne halı oluyorBunukullaniyom insallah pozitif olursa3 ay boyunca kullanacam ama göbeğim cok agriyo şiş mor kuxuk kucuk bezeler oluşmuş bunun bir caresi var mi yaa
Nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun tabii, bu emekler karşılık bulsun yeter kiEğer yeterli miktar da embriyo kalırsa taze transfer yok sadece iki tane kalırsa da dondurulmuş dedi doktor
Ama taze transfer yapacağız gibi duruyor dedi
Heyecanla bekliyorum
Doğrudur transfer oldu mu sendeHee bu seydimi ben crınone jel kullanıyorum buda onun igne halı oluyor
Bebegin tutunmasına %10 - 15 yardımcı oluyomuşYapışkan embriyo neymiş acaba ?
Evet dün oldumDoğrudur transfer oldu mu sende
Ayy hadi inşallah guzel sonuclarin olurEvet dün oldum
Biliyorum 3. Denemem buAyy hadi inşallah guzel sonuclarin oluriki gun yatman gerekiyomus merdiven cikmaman seni cok yoracak is yapmaman gerekiyomus sonra normal hayatina donebilirmissin ama bu surecte yine kendine dikkat etmen gerekiyomus kabiz olmamak gerekiuomus
Amin amin aminNasıl hayırlı olacaksa öyle olsun tabii, bu emekler karşılık bulsun yeter ki
Insallah bu son olurBiliyorum 3. Denemem buevdeyim zaten ama yatamıyorum sürekli sıkılıyorum
İnşallahhInsallah bu son olur
Agri lekeleme gibi kanamalar normalmis ben de oldum ağrım var benim de ama kanamam yokTransferın 3. Gunu benım adet agrıları gıbı agrım var dıger transferlerde boyle olmamıstıı ?
Bana iki gün yat ondan sonra yatma dedi rahmim ağrıyo tuaf bir şekilde insallah hayırlısı olur hepimiz içinBende 2 ocakta oldum bekleme süreci bakalım nasıl olacak ara ara kasık batmanlarıyla geçiyor ama çok yatmıyorum doktorum bana yatma ilk gün haricinde dedi ev içinde yürü kan akışının normal şekilde devam etmesi lazım dedi umarım bende 8 gün tteste kadar dayanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?