2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Önceki transferımde 5 gun anca dayanabılmiştim 6. Gün pozitifi gördüm ama kımyasal oldu

Ben Memorialda öznur hanım bugun transfer oldum cok cok tatlı bı kadın ve bu sürecte sureklı yanınızda oluyor
Hayırlı olsun, gebelik aşısı ile ilgili bir bilgi verdi mi size? Bende rahim inceliği vs yok ama 1000 lira çok yormazsa sizi yaptırın şansı artırın dedi, bu aşı ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Yarın transfer var

Hayır giç öylebişey demedı ama belkı o kişiye göre degısıyordur bende problem yok bızdekı sorun spermdi ve embrıyolar pgtye gitti

Benim de öyle güzel haberler alırız inşallah

Benden istemediler sadece embiryo yapışkanı yapalim mi dediler %10 - 15 arttiriyomus tutunmasini

Hayır giç öylebişey demedı ama belkı o kişiye göre degısıyordur bende problem yok bızdekı sorun spermdi ve embrıyolar pgtye gitti
Evet kişiye göre değişiyor fakat bende rahim ile ilgili bir sıkıntı yok ve ilk defa yapacağız
Benden istemediler sadece embiryo yapışkanı yapalim mi dediler %10 - 15 arttiriyomus tutunmasini
yani ben hiç transfer yaptırmadan ve rahimde de sorun olmadığından para koparılmaya mı çalışılıyor yoksa gerçekten ile yarıyor mu öğrenmek istedim

Araştırdım ben gercek yapiskan olmasada tup bebek tedavisinde yardimci hamile kalmaya yardimci oluyomus ondan sonra karar verdik baya para gitti %1 sans da olsa yaptiralim dedik

Bir araştır seni tatmin ederse yaptır umut işte

Vala hıc öylebişey duymadım doktorumda söylemedi bilemiyorum

35 yaş altındaysanız, sabredecek kadar uzun zamanınız varsa denenebilir tabi 2 sene

Merhaba benim de cumartesi günü opu işlemi yapıldı 12 toplandı 8 tanesi olgundu ama 4 tanesi döllendi bi aksilik çıkmazsa perşembe transfer olacağım. Size bilgi verdiler mi hiç

Merhaba benim de cumartesi günü opu işlemi yapıldı 12 toplandı 8 tanesi olgundu ama 4 tanesi döllendi bi aksilik çıkmazsa perşembe transfer olacağım. Size bilgi verdiler mi hiç
Merhaba ne güzel aynı tarihler denk gelmiş. Dün 10 tane idi döllenen bugün 7 ye düşmüş transfer günü için net birşey denilmedi bana bende perşembe günü olur diye bekliyorum.
İnşallah güzel kaliteli embriyolarımız olur da yolun sonunu birlikte görmek nasip olur

İnşllah burda mutlu haberlerimizi birlikte veririz denk gelmesine gerçekten çok sevindim Tek korkum acaba embriyolar beşinci güne gider mi bununla ilgili net bilgi alamıyorum hiç bu süreç de ayrı yıpratıyormuş

Evet katılıyorum ben bugüne kadar olan hiç bir işlemde tamamen hissizdim sevinç üzüntü birşey hissedemiyordum ama transfer günü beklemek zormuş gerçekten bende de aynı korku vardı açıkcası ama olumsuz düşünmemek iyidir yoksa günler geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…