Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki ederim senin yarın kaçıncı günün
Canım yarın iğnenin 13. Gunu çatlamanın 12. Gunu ama ben zaten maçta yokum bilion sadece önümüzdeki aya farklılıkları belirlemeye çalıştığım için takipteyim bide sana bisey sorcam acaba bu ovu. Testi benim 2. Yumurtlamayı mi gösteriyo yaklaştığını aklıma takıldı senin ovu. De iğnenin etkisi ne zaman bitmişti cikmamisti

Canım 11. Gün senin attığın gibi çıkmıştı ama 7. Gün gebelik testi yaptığımda iğnenin etkisi geçmişti negatifti başka ovu testim olmadığı içim bir daha yapamadım 12. Günüm de gebelik testi yaptım negatifti. Ama 11. Günümde aynı senin ovu testin gibi test çıktı

Anladım canım o zaman 2. Yumurtlama değil iğne yada ilacın etkisidr

Yok canım gebelikte hemen koyu oluyor arkadaslarima yaptırdım direk çıktı hemde 2 kişye yanimda yarın sabah yine yapacam bakalım yunurtlamaysa koyulaşması lazim
Hayır bak eğe gebelik varsa hemen koyulaşıyor ama adetin geçtiğinde. Eğer koyulaşma devam ediyorsa bu da gebelik belirtisi

Bende sabah bı test daha yapayım cuma kan veririm artık tabi adet olmazsam dediğin gibi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah haberlesiriz burdan bu arada akıntın falan var mı benim göğüsler çok şişmişti dokunamiyordum ucu da çok çıkmıştı bildiğin kıyafet bile değince acıyordu iki gündür sanki inmiş şişkinliği ucu da söndü gibi eskisi gibi olmuş

Canım akıyım var benim de göğüslerim şiş ama benim adet olacağım zaman zaten şişer ama senin ki gibi acı hissi falan yok sadece şiştiler. Karın ağrım ise devam ediyor bugün iğneden sonra ki 15. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…