- 18 Ocak 2019
- 2.757
- 2.406
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Canım ne yaptın yaptın mı testBende sabah bı test daha yapayım cuma kan veririm artık tabi adet olmazsam dediğin gibi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah haberlesiriz burdan bu arada akıntın falan var mı benim göğüsler çok şişmişti dokunamiyordum ucu da çok çıkmıştı bildiğin kıyafet bile değince acıyordu iki gündür sanki inmiş şişkinliği ucu da söndü gibi eskisi gibi olmuş
Yaptım kuzum ama bişey çıkmadı niyeyseCanım ne yaptın yaptın mı test
Yarın sabah sağlık ocağında kan vereceğim en iyi ve net sonuçCanım ne yaptın yaptın mı test
Fotosunu at kız belki yine ilk biz görürüzYarın sabah sağlık ocağında kan vereceğim en iyi ve net sonuç
Hadi hayırlısı canım inşallah olumlu sonuçlanır atarım ama yok ya burdan bile görünmüyor kaldı foto da görünecekFotosunu at kız belki yine ilk biz görürüzben de halen adet olmadım akşama kan vereceğim eşimi bekliyorum
Allah korusun canım ya kotu düşünmeÇok şiddetli başım ağrıyor benim bugün bir de bir üşüyorum sonra ateş basıyor korona olmaktan da çok korkuyorum bu süreçte
Amin canım inşllah yazarım zaten muhakkakHadi hayırlısı canım inşallah olumlu sonuçlanır atarım ama yok ya burdan bile görünmüyor kaldı foto da görünecek
Tamam canım inşallahAmin canım inşllah yazarım zaten muhakkakSende sabah sonuç alır almaz muhakkak yaz
İnşallah canımIkinizdende hayırlı haberler bekliyoruz
Tertemiz bembeyaz bir testFotosunu at kız belki yine ilk biz görürüzben de halen adet olmadım akşama kan vereceğim eşimi bekliyorum
Kaç çıktı canimKızlar negatif
1.20 den küçüktür işareti var yani negatifKaç çıktı canim
Hiç üzülme canım şubat aynına bomba gibi gircez ins1.20 den küçüktür işareti var yani negatif
İnşllah ama benim doktora gitmem gerekiyor sanırım adet olmadım çünküHiç üzülme canım şubat aynına bomba gibi gircez ins
Bende öyle yapacam canım regl tarihim itibariyle dr kontrolünde ilerleyip hiç ek bisey yapmicam dr ne derse onu yapacamİnşllah ama benim doktora gitmem gerekiyor sanırım adet olmadım çünkü
aynen öyleBende öyle yapacam canım regl tarihim itibariyle dr kontrolünde ilerleyip hiç ek bisey yapmicam dr ne derse onu yapacam
Yaaa çok üzüldüm canımKızlar negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?