- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Canım bende sindi yaptım ovu. Testi dune göre sanki silik ciktiO bile negatifhayır üşenmesem gidip test alacağım temebellikten koca karı testi yaptım resmen
Evet düne göre daha silik çıkmış acaba ikinciye mi yumurtladın iğneden sonra hergün yaptın mı ovu testiniCanım bende sindi yaptım ovu. Testi dune göre sanki silik cikti
Hayır canım yapmadım demekki ikinci çatlamış yada ilki iğneden catlamadi sonradan çatladı yapsak bile hep pik cikiyo du iğnenin etkisiyleEvet düne göre daha silik çıkmış acaba ikinciye mi yumurtladın iğneden sonra hergün yaptın mı ovu testini
Anladım canım yüksek ihtimalle geç çatladı. Değerlendirdiniz mi pekiHayır canım yapmadım demekki ikinci çatlamış yada ilki iğneden catlamadi sonradan çatladı yapsak bile hep pik cikiyo du iğnenin etkisiyle
Malesef dr kurallarına uyduk iğneden sonra 1 gün sonra gün aşırı 1 gün ve biraktikAnladım canım yüksek ihtimalle geç çatladı. Değerlendirdiniz mi peki
Aaa size doktor öyle mi dedi bize ilk üç gün hergün sonra adete kada r gün aşırı dedi de ben de 3 4 gündür bıraktım adete yaklaştım diyeMalesef dr kurallarına uyduk iğneden sonra 1 gün sonra gün aşırı 1 gün ve biraktik
Canım ben akşama kan testi yaptıracağım ama sanki akşama kalmadan adet olacakmış gibi karın ağrım varGünaydın kızlar yokmu güzel haberleriniz
Benim 6. Günüm göğüs hassasiyeti başladı regli ağrısı gibi ağrım var, birde ara ara miğdem bulanıyor
Canım bravo size o kadar basardiysabiz sizi beb tebrik ediyorum bahsettigin şey bana inanılmaz geldiAaa size doktor öyle mi dedi bize ilk üç gün hergün sonra adete kada r gün aşırı dedi de ben de 3 4 gündür bıraktım adete yaklaştım diye
İyi dayanıyosun valla ben şimdi 4 5 test yapmıştımCanım ben akşama kan testi yaptıracağım ama sanki akşama kalmadan adet olacakmış gibi karın ağrım var
Canım bravo size o kadar basardiysabiz sizi beb tebrik ediyorum bahsettigin şey bana inanılmaz geldie bi zahmet bırakın artik
Ah canım ben dayanamıyorum ki ama testim yok sabah koca karı testi bile yaptım düşün sen artık.İyi dayanıyosun valla ben şimdi 4 5 test yapmıştım
Kuzum adama yazikçocuk için herşey şaka bir yana eşimde sayı ve morfoloji bozukluğu var o yüzden bizim. Öyle 3 gün yaşayan spermlerimşz olmadığından devam ettirtti doktor
AhahahKuzum adama yaziktecavüz gibi hissetmeye başlamıştır şaka yapıyorum tatlım hepimizin tedavisi testlerimize göre farklı kaçta gidecen sonuç ne zaman çıkacak gelen giden yok dimi hadi çok heycanliyiz
Canım sıvıyı azalt 2 saat kalaya felanAhahahaynen biraz öyle oldu sanki bal ceviz takviyesi ile işi götürdük. Bu zamana kadar akşam eşim 6 da geliyor işten. Yemek yer çıkarız yani 8 gibi falan yaptırsam. 1 saatte çıkıyor 9 en geç 10 gibi öğrenmiş oluruz . Bu arada yok canım adet oldum diye koşuyorum tuvalete. Ama akıntım var onu adet oldum sanıyorum
Kan için de mi öyle olması gerekiyor bilmiyordum. Bunu hiç ben sadece idrar testi için öyle sanıyordumCanım sıvıyı azalt 2 saat kalaya felan
Canım ben tüm hormonlara batıracağım yada diğer hormonlara bakıldığında ac karnına sabah burda ol bisey içmeden diyor dr o yüzden dedimKan için de mi öyle olması gerekiyor bilmiyordum. Bunu hiç ben sadece idrar testi için öyle sanıyordum
He yok ben sadece beta hcg baktıracağım evimin yakınında sözel bir hastane var orada baktıracağım daha önce kimyasal gebeliğimi de orda öğrendimCanım ben tüm hormonlara batıracağım yada diğer hormonlara bakıldığında ac karnına sabah burda ol bisey içmeden diyor dr o yüzden dedim
Hadi inş yemekten sonra hemengidinHe yok ben sadece beta hcg baktıracağım evimin yakınında sözel bir hastane var orada baktıracağım daha önce kimyasal gebeliğimi de orda öğrendim
İnşllah ama ben pek tahmin etmiyorum ya karnım çünkü kramp şeklinde değil bariz adet sancısı şeklinde ağrıyor ve öyle aman aman bir göğüs hassasiyetim de olmadı haniHadi inş yemekten sonra hemengidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?