- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Değil galiba canım 15 üzeri tehlikeli dedi bugün doktor onda da 1 gün tutup çıkarırız diye konuştu. Bol bol emzirelim elimizden başka bişey gelmiyor sütü de artiran şey emzirmek, su içmek, dinlenmek8in alti tehlikeli degl sanrm dmi
Bugün yine konuştuk yardımcı olayını, ya nasip artık. yeğen gidince yetemezsem bir destek alıcam. Benim migrenim var ve artık hergün baş ağrısı çekiyorum hem emzirme hem uykusuzluk hem de spinal in yan etkisi mahvetti beni 3 gündür.Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demekki
Bende eşimden pek umutlu değilim yardımcı olmaya çalışır ama nasıl yapacağını bilmiyor. Bence annem de aynı sonuçta sağlıkçı değil doğumdan sonrası efso ama :)
Ben de eşime hediye almayı düşündüm evet biz taşıyoruz bebeklerimizi ama o da bize bakıyor sağolsunama ne alınır onu bilemiyorum
Al benden de o kadar hastane konusundaki kanaatim aynı. Valla acil bir şey olmazsa daha da gitmem... Dediğin gibi tecrübeliyiz ne kadar uzak o kadar iyi...Yani bide canları ne onların sürekli kurcaliyorlar anlamıyorum bugün bizi de hemşire boşuna getirtmis doktor niye geldiniz çarşamba gelicektiniz dedi hemsireye dun o kadar söyledik israrla bugun için gelin dedi . Bu sefer hastanede gozumde çok sınıfta kaldı. Doktorlara da itimat etmemek lazım artık bizlerde tecrubeliyiz gerekli gördüklerimizi yaptırmak lazım. Bide pandemi zamanı git gel bizlere de bebeklere de yazık oluyor
Ben saat bakıyorum şimdi başka da bişi gelmiyor aklımaBen de eşime hediye almayı düşündüm evet biz taşıyoruz bebeklerimizi ama o da bize bakıyor sağolsunama ne alınır onu bilemiyorum
Hadi geçmiş olsun gözün aydın canım hoşgelmiş meleğinMerhaba güzel anneler. Geçmişi ve alıntıları okuyamadım müsait olunca bakacağım inş. Ben Doğum yaptım. Hem de çok kolay oldu. Allah hepinize benim doğumumdan nasip etsin inş.
Gece saat 22 de sancım başladı ama adet sancısı gibiydi. Uyudum hatta sabah 10 da ağrım şiddetlendi. Saat 12 de hastaneye geldik. 13 gibi epidüral yapıldı 14.30 gibi doğdu kızım. Yalnız son günlerim olduğu için kaka yutmuş hemen temizlediler. İyi şimdi çok şükür. Kesi yapılmadı, üzerime basılmadı. Biz iyiyiz çok şükür
Bana her gidişimde siyah beyaz çıktı veriyor. Kafa gövde bacak ölçümlerini de söylüyor. Kilosunu ve boyunu tahminen söylüyor artık bizde de. Özele mi gidiyordun? Söylemesi lazım aslında.Doktordan geldim kızlar vajinal muayene etti rahim inceliğine filan baktı.. normal doğuma uygunum.. Bebeğin de iyi dedi Nst tansiyon da çok iyi çıktı.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahbirde size her gittiğinizde ultrason kağıdı veriyor mu bana bebek iyi diyor sadece ultrason kağıdı vermiyor şuan bebeğimin boyu kaç ve kaç kilo olduğunu bile bilmiyorum kötü bişe olsa tabi söyler ama bilemedim
İkinci doğumuma sağlık sigortası yaptırsam iyi olacak galibaAl benden de o kadar hastane konusundaki kanaatim aynı. Valla acil bir şey olmazsa daha da gitmem... Dediğin gibi tecrübeliyiz ne kadar uzak o kadar iyi...
Gözün aydın canım, darısı başımızaMerhaba güzel anneler. Geçmişi ve alıntıları okuyamadım müsait olunca bakacağım inş. Ben Doğum yaptım. Hem de çok kolay oldu. Allah hepinize benim doğumumdan nasip etsin inş.
Gece saat 22 de sancım başladı ama adet sancısı gibiydi. Uyudum hatta sabah 10 da ağrım şiddetlendi. Saat 12 de hastaneye geldik. 13 gibi epidüral yapıldı 14.30 gibi doğdu kızım. Yalnız son günlerim olduğu için kaka yutmuş hemen temizlediler. İyi şimdi çok şükür. Kesi yapılmadı, üzerime basılmadı. Biz iyiyiz çok şükür
Hayır canım özele gitmiyorum da.. Eşimin çalıştığı hastaneye Üniversite hastanesine gidiyorum demek ki hastaneden hastaneye değişioBana her gidişimde siyah beyaz çıktı veriyor. Kafa gövde bacak ölçümlerini de söylüyor. Kilosunu ve boyunu tahminen söylüyor artık bizde de. Özele mi gidiyordun? Söylemesi lazım aslında.
Tabi cnm temizlenmeseydi midesi yıkanacak küvöze girecekti. Şükür gerek kalmadı. 3800 gr doğdu ben iyiyim ağrım sızım yok yalnız kızım zor bir bebek hep meme istiyor ilk gündem ben de 15 -20 dakika emzirip azıcık emzik veriyorum. Tuttu şükür emziği oğlum tutmamıştı.Hadi geçmiş olsun gözün aydın canım hoşgelmiş meleğinKakasını yemesi bir sıkıntı veriyor mu? Kaç kilo doğdu şimdi nasılsınız ağrın sızın var mı? Senin adına çok sevindim kolaycacık gelmiş kızın. Darısı da biz bekleyenlere inşallah
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün. Sütün bol olsun inşallahKızlar çok şükür yavrum kucağımda..bu duygu anlatılmaz gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin..iyim çok şükür ilk doğum um daha zordu bunda rahatımdarısı sizlere inşallah
Doktordan doktora bile değişiyor canım maalesef o. Sen sordun mu hiç? Bazıları sorulmadan da anlatmıyor.Hayır canım özele gitmiyorum da.. Eşimin çalıştığı hastaneye Üniversite hastanesine gidiyorum demek ki hastaneden hastaneye değişio
Yaaa canım benimm çok sevindimmm rabbim hayırlı uğurlu etsin gözünüz aydınnKızlar çok şükür yavrum kucağımda..bu duygu anlatılmaz gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin..iyim çok şükür ilk doğum um daha zordu bunda rahatımdarısı sizlere inşallah
Ben devlet hastanesine gidiyorum son haftalarda bana da vermediler. Kilosu da uyumlu deyip geçiyorlar.Doktordan geldim kızlar vajinal muayene etti rahim inceliğine filan baktı.. normal doğuma uygunum.. Bebeğin de iyi dedi Nst tansiyon da çok iyi çıktı.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahbirde size her gittiğinizde ultrason kağıdı veriyor mu bana bebek iyi diyor sadece ultrason kağıdı vermiyor şuan bebeğimin boyu kaç ve kaç kilo olduğunu bile bilmiyorum kötü bişe olsa tabi söyler ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?