2021 Şubat Anneleri

Bugün yine konuştuk yardımcı olayını, ya nasip artık. yeğen gidince yetemezsem bir destek alıcam. Benim migrenim var ve artık hergün baş ağrısı çekiyorum hem emzirme hem uykusuzluk hem de spinal in yan etkisi mahvetti beni 3 gündür.

Merhaba güzel anneler. Geçmişi ve alıntıları okuyamadım müsait olunca bakacağım inş. Ben Doğum yaptım. Hem de çok kolay oldu. Allah hepinize benim doğumumdan nasip etsin inş.
Gece saat 22 de sancım başladı ama adet sancısı gibiydi. Uyudum hatta sabah 10 da ağrım şiddetlendi. Saat 12 de hastaneye geldik. 13 gibi epidüral yapıldı 14.30 gibi doğdu kızım. Yalnız son günlerim olduğu için kaka yutmuş hemen temizlediler. İyi şimdi çok şükür. Kesi yapılmadı, üzerime basılmadı. Biz iyiyiz çok şükür

Al benden de o kadar hastane konusundaki kanaatim aynı. Valla acil bir şey olmazsa daha da gitmem... Dediğin gibi tecrübeliyiz ne kadar uzak o kadar iyi...

Hadi geçmiş olsun gözün aydın canım hoşgelmiş meleğin Kakasını yemesi bir sıkıntı veriyor mu? Kaç kilo doğdu şimdi nasılsınız ağrın sızın var mı? Senin adına çok sevindim kolaycacık gelmiş kızın. Darısı da biz bekleyenlere inşallah

Bana her gidişimde siyah beyaz çıktı veriyor. Kafa gövde bacak ölçümlerini de söylüyor. Kilosunu ve boyunu tahminen söylüyor artık bizde de. Özele mi gidiyordun? Söylemesi lazım aslında.

Gözün aydın canım, darısı başımıza

Bana her gidişimde siyah beyaz çıktı veriyor. Kafa gövde bacak ölçümlerini de söylüyor. Kilosunu ve boyunu tahminen söylüyor artık bizde de. Özele mi gidiyordun? Söylemesi lazım aslında.
Hayır canım özele gitmiyorum da.. Eşimin çalıştığı hastaneye Üniversite hastanesine gidiyorum demek ki hastaneden hastaneye değişio

Tabi cnm temizlenmeseydi midesi yıkanacak küvöze girecekti. Şükür gerek kalmadı. 3800 gr doğdu ben iyiyim ağrım sızım yok yalnız kızım zor bir bebek hep meme istiyor ilk gündem ben de 15 -20 dakika emzirip azıcık emzik veriyorum. Tuttu şükür emziği oğlum tutmamıştı.

Kızlar çok şükür yavrum kucağımda..bu duygu anlatılmaz gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin..iyim çok şükür ilk doğum um daha zordu bunda rahatımdarısı sizlere inşallah
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün. Sütün bol olsun inşallah Nasıl geçti doğumun? Sen nasılsın?

Kızlar çok şükür yavrum kucağımda..bu duygu anlatılmaz gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin..iyim çok şükür ilk doğum um daha zordu bunda rahatımdarısı sizlere inşallah
Yaaa canım benimm çok sevindimmm rabbim hayırlı uğurlu etsin gözünüz aydınn nasılsınız herşey yolunda mı

Ben devlet hastanesine gidiyorum son haftalarda bana da vermediler. Kilosu da uyumlu deyip geçiyorlar.

Doğum yapan tüm annelere geçmiş olsun. Allah yavrularınızı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. Sütünüz bol olsun inşallah
Bi tane anne sarılığı başka nasıl anlarız diye sormuş.
-Bebeklerde sarılık kafadan başlayıp tüm vücuda yayılır. Parmakla bastırmakla renk solmaz. Belirtileri şiddetine göre değişir. Vücudundan anlayamıyorsanız göz içine bakın. Göz küreleri de sararır. Avuç içleri de aynı şekilde sararır. Bebek uykuya meyilli, yorgundur, emmek istemez. İdrar rengi koyulaşır.

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun, güle güle büyütün Bebişlerinizi maşallah hep güzel Doğum hikayeleri dinliyoruz darısı başımıza inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…