3 galiba canım bebek hemşireleri 2deydi o kattaysan daha ilgili olmuşlardır Ya da bana ilgisizleri denk geldi,Siz kacnci.katta kalmstnz H heyecanli_anneee
Ben hemsirelerden cok memnun kalmstm araynca hep geldiler normal aramasamda geldiler ilgilendiler
Teninden anlaşılıyor, bizim yüz kol bacak normale döndü gibi bi karın limon sarısı gibi. Bugün bir de Tsha bakalım belki ondandır dedi uyuz oldum, baktırmadım. 3 gidişim sarılık nedeniyle, ilk gittik kan verdik, ikinci gittik sondayla idrar verip idrar tahlili yapıldı. Hepsi de normal, ağladığıyla kaldı. Bugün bi k vit yapılmasına izin verdim, göbeği kanlandı diye o da. sürekli ağlatıyoruz çocuğu, artık saldım. düzelecek emerek başka tedavisi yok zaten. Hastaneye yatışı yapılacak kadar yüksek bi değeri de yok.Sadece renkten mi anlasiliyo bu
Rengi sari degil.gibi
Ben de sira bekliyorum insallah bizim.de bisey yoktur
Allaha dua ediyorum
Rabbim sağlıkla kucaginıza almayı nasip etsin canım bir avazda kurtulun inşallah ❤Merhaba anneler. Perşembe günü doktor açıklık var mı diye muayene etmişti. Tabi ki yok sancı da çıkmadı. Cuma günü hafif kanamam oldu ya nişan ya muayeneden dedim. Cumartesi pıt diye bir akıntı düştü peçeteyle baktım çok aşırı sarı hatta turuncuya çalıyordu. Sancı falan gelmedi zaten. Bugün akşam hafif kanamam başladı adetin ilk günü gibi ve adet sancılarım var. İlk çocuğumda da aynısı olmuştu ve totelde 30 saat sonunda oğlum doğmuştu. Sanırım benim de yarına doğumum olurdualarınızda bana da yer verin. Hepimiz kolayca doğurup sağlıkla kucaklayalım inş yavrularımızı
Bizim nail bey canım bugün ilgilendi sakin konuştu ama ilk oğlum da doğumdan itibaren kevser hanımdı doktorumuz ondan çok memnundum bu sefer denk gelmedi.3 galiba canım bebek hemşireleri 2deydi o kattaysan daha ilgili olmuşlardır Ya da bana ilgisizleri denk geldi,
Teninden anlaşılıyor, bizim yüz kol bacak normale döndü gibi bi karın limon sarısı gibi. Bugün bir de Tsha bakalım belki ondandır dedi uyuz oldum, baktırmadım. 3 gidişim sarılık nedeniyle, ilk gittik kan verdik, ikinci gittik sondayla idrar verip idrar tahlili yapıldı. Hepsi de normal, ağladığıyla kaldı. Bugün bi k vit yapılmasına izin verdim, göbeği kanlandı diye o da. sürekli ağlatıyoruz çocuğu, artık saldım. düzelecek emerek başka tedavisi yok zaten. Hastaneye yatışı yapılacak kadar yüksek bi değeri de yok.
I insaatci H heyecanli_anneee Sizin çocuk drlarınız kim kızlar, memnun musunuz?
Yaah canım bende evladım uyurken çıktım evden çok iyi anlıyorum yaşadığın duyguyuSancıları sıklaştı saat 5 gibi doğuma alıcaklar, oğlumla sarılamadım ağlamaklıyım çok dualarınızda banada yer verin,
Allah razı olsun teşekkür ederimÇok geçmiş olsun ağrılarınız diner umarım. Gözünüz Aydın sağlıkla büyütün
Aynı kan grubumuz. kevser hanıma geçen kızı götürdüm mennum kaldım. Ayşe hanım bizim Dr. Hiç memnun kalmadım. Sürekli bi tahlil istiyor... Geçen sondayla sırıngayla idrar tahlili ve kültürü için idrar numunesi alındı. Eşim sağolsun şırıngayı düşürdü kırıldı, hava alınca sadece idrar tahliline bakıldı. Dra kültüre baktıramadık falan dedik. Önemli değil tahlil yeter zaten dedi. Pazartesi geleceksiniz falan... Uyuz oldum yetiyorsa niye istiyorsun kültürBizim nail bey canım bugün ilgilendi sakin konuştu ama ilk oğlum da doğumdan itibaren kevser hanımdı doktorumuz ondan çok memnundum bu sefer denk gelmedi.
Senin ve bebeğinin kan grubu ne ?
Yani bide canları ne onların sürekli kurcaliyorlar anlamıyorum bugün bizi de hemşire boşuna getirtmis doktor niye geldiniz çarşamba gelicektiniz dedi hemsireye dun o kadar söyledik israrla bugun için gelin dedi . Bu sefer hastanede gozumde çok sınıfta kaldı. Doktorlara da itimat etmemek lazım artık bizlerde tecrubeliyiz gerekli gördüklerimizi yaptırmak lazım. Bide pandemi zamanı git gel bizlere de bebeklere de yazık oluyorAynı kan grubumuz. kevser hanıma geçen kızı götürdüm mennum kaldım. Ayşe hanım bizim Dr. Hiç memnun kalmadım. Sürekli bi tahlil istiyor... Geçen sondayla sırıngayla idrar tahlili ve kültürü için idrar numunesi alındı. Eşim sağolsun şırıngayı düşürdü kırıldı, hava alınca sadece idrar tahliline bakıldı. Dra kültüre baktıramadık falan dedik. Önemli değil tahlil yeter zaten dedi. Pazartesi geleceksiniz falan... Uyuz oldum yetiyorsa niye istiyorsun kültür
MotorolaKizlar bebek telsizi olanlar hangi marka aldiniz weewel motorola bide yoyko bu markalar uygun aksama dogru ebebege gidicez karar vermemiz lazim
Ayni canimYani dışardan öyle anlaşılır canım kan grubunuz bebeğinizle aynı mı ? Inşallah yoktur endişe etme olsa sen anlardın
3 galiba canım bebek hemşireleri 2deydi o kattaysan daha ilgili olmuşlardır Ya da bana ilgisizleri denk geldi,
Teninden anlaşılıyor, bizim yüz kol bacak normale döndü gibi bi karın limon sarısı gibi. Bugün bir de Tsha bakalım belki ondandır dedi uyuz oldum, baktırmadım. 3 gidişim sarılık nedeniyle, ilk gittik kan verdik, ikinci gittik sondayla idrar verip idrar tahlili yapıldı. Hepsi de normal, ağladığıyla kaldı. Bugün bi k vit yapılmasına izin verdim, göbeği kanlandı diye o da. sürekli ağlatıyoruz çocuğu, artık saldım. düzelecek emerek başka tedavisi yok zaten. Hastaneye yatışı yapılacak kadar yüksek bi değeri de yok.
I insaatci H heyecanli_anneee Sizin çocuk drlarınız kim kızlar, memnun musunuz?
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demekkiBende açılma olsun diye yapılması gerekiyor diye biliyordum. Hatta burda da konusu geçmişti. Bi arkadaşın doktoru haftada 2 kez diye önermiş
Bende eşimden pek umutlu değilim yardımcı olmaya çalışır ama nasıl yapacağını bilmiyor. Bence annem de aynı sonuçta sağlıkçı değil doğumdan sonrası efso ama :)Çok iyi bir karar almışsın benim baştaki niyetim buydu, yeğenin gelsin çocuğa baksın, ben senin hizmetini ben yaparım ederim diyince eşim vazgeçtim, öyle olmadı maalesefdemin iyisin sen galiba artık dedi, ağlama duvarım yok napayım dedim iyi olmayıp da
Ben de eşime hediye almayı düşündüm evet biz taşıyoruz bebeklerimizi ama o da bize bakıyor sağolsunKızlar 18 Şubatta eşimle tanışma yıldönümümüz. Ben de hazır bebiş de geliyor yıldönümü niyetine babalık hediyesi alayım istiyorum. Eşine doğum için hediye alan oldu mı aranızda? Ya da fikir verebilecek olan var mı?
Bunu ben de deneceğim çok sağol canımhayek
Evet kızlar hamilelikten kan hacmi arttığı için burundaki kılcal damarlar da şişiyor tıkanıklığa sebep oluyor.
otrinatura nın burun bandını aldım acayip rahatladım ben
Sade maden suyu işe yarıyor bende onun haricinde süt işe yaramadı hiçbişekldeMide yanması yaşayanlarr abooo bu ne bende geldim sizin kervana. Uzanınca ateş topu yukarı cıkıyor sanki bir yudum süt içip geliyorum ama bana mısın demiyor. Acım ama yemek bile yemeye korkuyorum ya. 10 gün sonra doğumum acaba dr a şurup falan yazdırsam mı faydasını gördünüz mü
Maşaallah canım yine almış 100 gr da100 gr dır hiç canını sıkma sarılık da yok denicek kadar azmışAyni canim
Esim.ben bebis ayniyiz
Doktora gttik ilk basta sarilik var gbi dedi cok korktm.kan aldilar
6.8 cikti neyseki kotu deglms yne mama verme dedi sute devam dedi 100 gram.da kilo alms.azck yani
Abiler bebeğe bulaştırır mı dikkat et canım yaaKızlar çoğu sayfayı atlayarak gittim sanırım. Aralarda doğum haberi varsa tebrik ediyorum. Bi kaç gündür kaçırdım okuyamadım. Bebiş sürekli emmek istediği için yetişemiyorum ev idaresine. Haftasonu eşim yardım etti bugün yalnızım. Çocuklar soğuk algınlığı geçiriyor. Kayınvalidem iki günlük yemek getirdi sağolsun ama bugün iş başa düştü. Bakalım makarnaya kaç gün dayanabileceğiz
Maşaallah canım yine almış 100 gr da100 gr dır hiç canını sıkma sarılık da yok denicek kadar azmış
Bana veriyor hemde bilgi veriyor. Ama boyu için artık çok net bilgi değil diyor.Doktordan geldim kızlar vajinal muayene etti rahim inceliğine filan baktı.. normal doğuma uygunum.. Bebeğin de iyi dedi Nst tansiyon da çok iyi çıktı.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahbirde size her gittiğinizde ultrason kağıdı veriyor mu bana bebek iyi diyor sadece ultrason kağıdı vermiyor şuan bebeğimin boyu kaç ve kaç kilo olduğunu bile bilmiyorum kötü bişe olsa tabi söyler ama bilemedim
Hım anladım canım.Bana veriyor hemde bilgi veriyor. Ama boyu için artık çok net bilgi değil diyor.
Bizim 3. Gün, 10nun üstüydü sarılık, ama daha iyi hali şu an. Gayet ii canım kilosu, biz de o kadar aldık, 4. Gün kontrole gittiğimizde 100 gr almıştı. 10. Gün bugün, 255 gr almış hastane çıkış kilosun üstüneCanim.ben de 3te kalmstm.ama.hep gelip.gtmslerdi sansma.demekki
Ilk.anneym.blmiyorm demstm
Benm.nail bey cok sevdm.ben
Bugm.gttm.ilk defa.hastameden ckkttgmdan beri
Sarilik var dedi test istedi cok.korktm.6.8 cikti
Neyseki cok.deglms
Bi de 100.gram alms.cok.az.dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?