2021 Şubat Anneleri

Allah çok kolay bir Doğum nasip etsin sağlıkla kavuşun inş. Sütün bol olsun kuzucukta akıllı gazsız uyuyan bir bebek olsun inş

Canım öncelikle hayırlı olsun, biraz epidural hakkında bileği verir misin kaç cm açıklığın varken epidural yapıldı suni sancı verdiler mi bi de Doğum anında ki acıyı hissediyor Musun epidural alınca

Ay çok şükür canim çok sevindim..Inşallah bundan sonraki süreç de kolay ve rahat geçer.. Bu kaka yutma olayı benimde doğum başlamadıkça aklıma geliyor.. korkulacak bisey yok değil mi kaka yuttuğu için...

Kızlar karnından çıt sesi gelen oluyor mu? Ya da daha önceki hamileliklerinde başına gelen oldu mu? Önemsemiyordum ama artık çok fazla ses gelmeye başladı. Süt ürünü tüketemiyorum acaba kemiklerinde sıkıntı mı var şu an feci kafaya taktım.

Kızlar çok şükür yavrum kucağımda..bu duygu anlatılmaz gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin..iyim çok şükür ilk doğum um daha zordu bunda rahatımdarısı sizlere inşallah
Yıllarca beklediğine zorlu bi süreçten sonra kavuştun, gözün aydın. kız kardeşine yaren olsun evladın, hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Sağlıcakla çıkın tez vakitte hastaneden

Kızlar 2 gündür benim iç çamaşırımda ıslaklık oluyor. Peçeteye sildiğimde peçeteyi suya tutmuşum ıslanmış gibi. Başta önemsemedim idrardır akıntıdır diye ama rengi yok kokusu yok sümüksü de değil. Bilemedim. Başına gelen var mı? Amniyon sıvısı sızıntı yapıyor olabilir mi?

Benim ağrı eşiğim çok düşük. İlk Doğumda da bunda da 3 cm olana kadar çok zaman geçiyor. Neyse 3 cm olunca yapıldı. O olduktan 15 dakika sonra bütün sancım gitti hatta uyku bastı. Neyse ardından hemen suni sancı verdiler. Benim kanamam vardı çünkü. Onu durdurur Rahmi toparlar dediler. En düşük dozla başladı. 2. Doza geçerken yani 1,5 saat sonra açılmam tam olmuş. Suniyi de hissetmedim pek regl ağrısı gibiydi. Yine biraz epidüral verdiler. Sonra ebe hanım sancı gelince ben sana söyleyeceğim ve ıkınacaksın dedi. Sanırım 4. Ikınmam da doğurdum. Sancıyı hissetmedim ama bebeğin baskısını hissettim.
Saol cnm darısı da size inş. Ya nst bağlıyorlar ya orda bir anormallik yoksa sorun olmuyor. Benim kızın kalp atışları hep normaldi. Sanırım doğarken yuttu. Hemen temizledi ebe yani doktora bile gerek kalmadı. Korkma hiç iyi düşün iyi olsun.

Canım benim de bir haftadır kırtlıyo bebek dün araştırdım eklem sesiymiş. Hareket ettikçe kırt kırt ses geliyo içim bi tuhaf oluyo

Abiler bebeğe bulaştırır mı dikkat et canım yaa
Makarnayı seviyorsan dayanılır çocuklar zaten seviyordur
Güzelce konuştum ikisiyle. Bebeklere bulaşırsa iyileşmeleri zor olur,uzak duralım sonra öpüşür koklaşırsınız dedim. İnşallah bulaşmaz ben de tedirginim.
Makarnayı çocuklar ve ben çok seviyoruz ama eşim ana yemekten saymıyor onu

Canım iç çamaşırında ıslaklık dışında böyle koyu kıvamlı akinti da oluyor mu peki..bende öyleydi baya bi ıslanıyordu..ve ben yine mantar olmuşum fitil kullandım şuan iyi..kontrolün yakınsa mutlaka soyle druna..ama tabi suyundan suphelenorsan beklemeden git derim..

Yazdım doktora canım Doğumhaneye geç ebe muayene etsin yada yarın sabah gel dedi. Ben şok Bebek hareketleri nasıl dedi dedim normal sıkıntı yok. Takip et sıvı artarsa bebek hareketleri azalırsa gel yoksa sabah gel dedi.

Benimde oluyordu suyun azalmış diyorlar zaten sıkı takiple devam ediyorduk haftaya gün verildi. Bir acile baktirsan iyi olur canım

Doğrusunu demiş doktor, bu aylarda su azalması oluyormuş. Hayırlısı

Bende de var ama gün içerisinde oluyor birkaç kez sürekli değil, süt kesiği gibi oluyor şu son zamanlarda arttı yarın soracağım doktora

Kzlaar yeni doğum yapan varmı kaçurdım mı bilmiyorum yapanların gözü aydın olsunn Rabbim sağlıkla afiyetle büyütmek nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…