- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.325
- 798
Allah çok kolay bir Doğum nasip etsin sağlıkla kavuşun inş. Sütün bol olsun kuzucukta akıllı gazsız uyuyan bir bebek olsun inş@seyyav @Carpediemsssssonundaoldu doğum yapan diğer arkadaşlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah çarşamba 6.30 da da benim doğumum olacak Allah nasip ederse inşallah dualarınıza talibim
Canım öncelikle hayırlı olsun, biraz epidural hakkında bileği verir misin kaç cm açıklığın varken epidural yapıldı suni sancı verdiler mi bi de Doğum anında ki acıyı hissediyor Musun epidural alıncaMerhaba güzel anneler. Geçmişi ve alıntıları okuyamadım müsait olunca bakacağım inş. Ben Doğum yaptım. Hem de çok kolay oldu. Allah hepinize benim doğumumdan nasip etsin inş.
Gece saat 22 de sancım başladı ama adet sancısı gibiydi. Uyudum hatta sabah 10 da ağrım şiddetlendi. Saat 12 de hastaneye geldik. 13 gibi epidüral yapıldı 14.30 gibi doğdu kızım. Yalnız son günlerim olduğu için kaka yutmuş hemen temizlediler. İyi şimdi çok şükür. Kesi yapılmadı, üzerime basılmadı. Biz iyiyiz çok şükür
Ay çok şükür canim çok sevindim..Inşallah bundan sonraki süreç de kolay ve rahat geçer.. Bu kaka yutma olayı benimde doğum başlamadıkça aklıma geliyor.. korkulacak bisey yok değil mi kaka yuttuğu için...Merhaba güzel anneler. Geçmişi ve alıntıları okuyamadım müsait olunca bakacağım inş. Ben Doğum yaptım. Hem de çok kolay oldu. Allah hepinize benim doğumumdan nasip etsin inş.
Gece saat 22 de sancım başladı ama adet sancısı gibiydi. Uyudum hatta sabah 10 da ağrım şiddetlendi. Saat 12 de hastaneye geldik. 13 gibi epidüral yapıldı 14.30 gibi doğdu kızım. Yalnız son günlerim olduğu için kaka yutmuş hemen temizlediler. İyi şimdi çok şükür. Kesi yapılmadı, üzerime basılmadı. Biz iyiyiz çok şükür
Yıllarca beklediğine zorlu bi süreçten sonra kavuştun, gözün aydın. kız kardeşine yaren olsun evladın, hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Sağlıcakla çıkın tez vakitte hastanedenKızlar çok şükür yavrum kucağımda..bu duygu anlatılmaz gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin..iyim çok şükür ilk doğum um daha zordu bunda rahatımdarısı sizlere inşallah
Benim ağrı eşiğim çok düşük. İlk Doğumda da bunda da 3 cm olana kadar çok zaman geçiyor. Neyse 3 cm olunca yapıldı. O olduktan 15 dakika sonra bütün sancım gitti hatta uyku bastı. Neyse ardından hemen suni sancı verdiler. Benim kanamam vardı çünkü. Onu durdurur Rahmi toparlar dediler. En düşük dozla başladı. 2. Doza geçerken yani 1,5 saat sonra açılmam tam olmuş. Suniyi de hissetmedim pek regl ağrısı gibiydi. Yine biraz epidüral verdiler. Sonra ebe hanım sancı gelince ben sana söyleyeceğim ve ıkınacaksın dedi. Sanırım 4. Ikınmam da doğurdum. Sancıyı hissetmedim ama bebeğin baskısını hissettim.Canım öncelikle hayırlı olsun, biraz epidural hakkında bileği verir misin kaç cm açıklığın varken epidural yapıldı suni sancı verdiler mi bi de Doğum anında ki acıyı hissediyor Musun epidural alınca
Saol cnm darısı da size inş. Ya nst bağlıyorlar ya orda bir anormallik yoksa sorun olmuyor. Benim kızın kalp atışları hep normaldi. Sanırım doğarken yuttu. Hemen temizledi ebe yani doktora bile gerek kalmadı. Korkma hiç iyi düşün iyi olsun.Ay çok şükür canim çok sevindim..Inşallah bundan sonraki süreç de kolay ve rahat geçer.. Bu kaka yutma olayı benimde doğum başlamadıkça aklıma geliyor.. korkulacak bisey yok değil mi kaka yuttuğu için...
Canım benim de bir haftadır kırtlıyo bebek dün araştırdım eklem sesiymiş. Hareket ettikçe kırt kırt ses geliyo içim bi tuhaf oluyoKızlar karnından çıt sesi gelen oluyor mu? Ya da daha önceki hamileliklerinde başına gelen oldu mu? Önemsemiyordum ama artık çok fazla ses gelmeye başladı. Süt ürünü tüketemiyorum acaba kemiklerinde sıkıntı mı var şu an feci kafaya taktım.
Güzelce konuştum ikisiyle. Bebeklere bulaşırsa iyileşmeleri zor olur,uzak duralım sonra öpüşür koklaşırsınız dedim. İnşallah bulaşmaz ben de tedirginim.Abiler bebeğe bulaştırır mı dikkat et canım yaa
Makarnayı seviyorsan dayanılır çocuklar zaten seviyordur
Kızlar 2 gündür benim iç çamaşırımda ıslaklık oluyor. Peçeteye sildiğimde peçeteyi suya tutmuşum ıslanmış gibi. Başta önemsemedim idrardır akıntıdır diye ama rengi yok kokusu yok sümüksü de değil. Bilemedim. Başına gelen var mı? Amniyon sıvısı sızıntı yapıyor olabilir mi?
Yazdım doktora canım Doğumhaneye geç ebe muayene etsin yada yarın sabah gel dedi. Ben şokCanım iç çamaşırında ıslaklık dışında böyle koyu kıvamlı akinti da oluyor mu peki..bende öyleydi baya bi ıslanıyordu..ve ben yine mantar olmuşum fitil kullandım şuan iyi..kontrolün yakınsa mutlaka soyle druna..ama tabi suyundan suphelenorsan beklemeden git derim..
Benimde oluyordu suyun azalmış diyorlar zaten sıkı takiple devam ediyorduk haftaya gün verildi. Bir acile baktirsan iyi olur canımKızlar 2 gündür benim iç çamaşırımda ıslaklık oluyor. Peçeteye sildiğimde peçeteyi suya tutmuşum ıslanmış gibi. Başta önemsemedim idrardır akıntıdır diye ama rengi yok kokusu yok sümüksü de değil. Bilemedim. Başına gelen var mı? Amniyon sıvısı sızıntı yapıyor olabilir mi?
Doğrusunu demiş doktor, bu aylarda su azalması oluyormuş. HayırlısıYazdım doktora canım Doğumhaneye geç ebe muayene etsin yada yarın sabah gel dedi. Ben şokBebek hareketleri nasıl dedi dedim normal sıkıntı yok. Takip et sıvı artarsa bebek hareketleri azalırsa gel yoksa sabah gel dedi.
Sabaha kadar yine takip edeyim de sabah gitcem canımBenimde oluyordu suyun azalmış diyorlar zaten sıkı takiple devam ediyorduk haftaya gün verildi. Bir acile baktirsan iyi olur canım
Amin. Yarın sabah şimdi alttan da muayene eder açılma var mı diyeDoğrusunu demiş doktor, bu aylarda su azalması oluyormuş. Hayırlısı
Bilemezsin ki? Belki USG den anlar ne var ne yok ..bende nst gireceğim yarın iyice sistimAmin. Yarın sabah şimdi alttan da muayene eder açılma var mı diye
Bende de var ama gün içerisinde oluyor birkaç kez sürekli değil, süt kesiği gibi oluyor şu son zamanlarda arttı yarın soracağım doktoraKızlar 2 gündür benim iç çamaşırımda ıslaklık oluyor. Peçeteye sildiğimde peçeteyi suya tutmuşum ıslanmış gibi. Başta önemsemedim idrardır akıntıdır diye ama rengi yok kokusu yok sümüksü de değil. Bilemedim. Başına gelen var mı? Amniyon sıvısı sızıntı yapıyor olabilir mi?
Tamam canım o zaman. Sayısı baya arttı. TelaşlandımCanım benim de bir haftadır kırtlıyo bebek dün araştırdım eklem sesiymiş. Hareket ettikçe kırt kırt ses geliyo içim bi tuhaf oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?