- 13 Mart 2019
- 16.008
- 61.923
- 598
Bence de nişan değildir canım ama doktorunu bilgilendir.
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Ben ben ben ben
Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Üzülme annesi ona sen çok iyi bakacaksın büyüyecekk
Benimde tek tarafla şişlik var gidip gitmemektı kaldımSezaryen olan arkadaşlar
Benim dikişimin üst kısmı şişti,normal mi bu durum doktora gitmek gerekir mi,sizde oldu mu?
Ben de 68 ile hamile kaldım 88 ile doğuma girdim. 79 kg. tartılıyorum şu an. Ama süt olsun diye kalorili beslediğim için artık kilo veremiyorum. Ödem biraz oldu bende de. Suratim şişmişti sezaryen sonrası. Fotoğrafta fln çok belli.Ben de ödem yaptım ayağıma ayakkabıları zor giyip kontrole gittim. Nuran hanıma da bacağımın şiştiğini uyuştuğunu söyledim. Sezeryan sonrası kimi bünyede ödem oluyor. İğnesi var ama bütün su sütü de alır dayanmaya çalış yapmayalım dedi. 70le hamile kaldım 90 la doğuma gittim. 80 kiloyum ama hala ödem mevcut. Bi ayağım diğerinden büyük
Benim ilk gebelikte öyle başladı sonra ameliyat yeri enfeksiyonu oldum. Bence doktoru bilgilendirin.Sezaryen olan arkadaşlar
Benim dikişimin üst kısmı şişti,normal mi bu durum doktora gitmek gerekir mi,sizde oldu mu?
Off beni de kesmiyor hurma incir falan. Gece kalkınca bir şey atıyorum ağzıma bazen. Biz de 19 günlük olduk cnm.Hızlı alan hızlı da veriyor verirsin ben bu boğaz tutmayı hala beceremedimpaso acıkıyorum noldu anlamadım. 2 seneye benim de hayalim tekrar 58 olmak, umarım ütopyam olmaz
Çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Rabbim sağlık versin analı babalı büyütün
İlk eve geldiğimde ben de gr vermemiştim bu defa22 günlük olduk ama çok yiyorum ona rağmen gitti 10 kilo... Hurma komposto tatlı olarak kesmiyor uyuşma hissiyatsızlık olmasa ben de sormazdım. Bıkmaz ya iyi bir dr, seve seve bilgi veriyor hep.
Cnm ben tekim yürüyüş falan imkansız yemeği bile daha yapıp yiyemedim kahvaltı üzerineyim. Artık duruma göre bakarım. Bebek etkilenirse yapmam napalımCanım ben de 68 ile başlayıp 88 ile doguma girdim. 79 a düştüm. Ilk 6 ay diyet önerilmiyormuş. Zehrabora var diyetisyen o da yeni doğum yaptı Ocak ayında. Ilk 6 ay diyet önermiyorum diyor. Ama nasıl kilo vericez. Benim 10 kilo fazlam var. Bebeği bırakıp dışarı yürüyüşe fln gidemiyorum her gün.
Çok haklısın son günler geçmek bilmiyor sağlıkla gelsin inş minnoş. Yalnız kiloya takılma iri benek kendini daha güzel iter derlerdi ben anlam veremezdim. İlk çocuğum 3320 gramdı öldüm doğururken ikincim 3830 gr çok güzel ıkındım o da iyi itti kendini. Senin de kolayca olsun inşDoğru diyosun canım inşallah
Bende normal olsun istiyorum ama zaman geçtikçe kilosu artıyor o yüzden gelsin istiyorum
Hangi şekil gelemsi hayırlıysa öyle gelsin inşallah
Heyecan var özlem var son günler geçmiyor sanki
Bu bilgiyi bana hem çocuk dr hem de aile hekimliğinde söylediler canım. Ben 7 sene önce ilk dogumda bu kadar bilmiyordum. Şimdi emzirme danışmanı vb kişiler de çoğaldı videolar var bir çok yerde. Yalnız iki memeden ne kadar geldiğini insan bilemiyor. Ben önce sol sonra sağ sonra tekrar sol memeyi emziriyorum. Ama bazen hala ağzı meme arıyor oluyor. Etraftakiler de çocuk doymamış vs. diye söyleniyor. Boş memeyi veriyorum artık bazen emzik gibi kullanıp uykuya dalıyor. Yani ben de doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorum. Mamaya alıştırmak istemiyorum hiç. Çünkü kızımda ilk 6 ay mama vermedik, kilo alımı normaldi. 1. ay kontrolünde belli olur artık.Bi memeyi tamamen boşaltıyor musun? Ön süt yani tatlı olan kilo aldırmaz yağlı olan kısmı kilo aldırıyor. Bi meme bitmeden ötekine geçersen karnı doyar ama sadece ön süt içer. Rahat bi gögsünde 20 dk kalsıın emerken. Uyursa falan emerken ayaklarını gıdıkla kulaklarını okşa uyar uyansın emsin.
Canım ben sofrayi beklemeden ağzıma atıyorum bir seyler bebek uyurken yoksa dayanamıyorum açlığa. Sen de öğün geçirme, tabağa bir seyler hazırla yakınında dursun. Suyun sürahin de yanında olsun.Cnm ben tekim yürüyüş falan imkansız yemeği bile daha yapıp yiyemedim kahvaltı üzerineyim. Artık duruma göre bakarım. Bebek etkilenirse yapmam napalım
Çok haklısın son günler geçmek bilmiyor sağlıkla gelsin inş minnoş. Yalnız kiloya takılma iri benek kendini daha güzel iter derlerdi ben anlam veremezdim. İlk çocuğum 3320 gramdı öldüm doğururken ikincim 3830 gr çok güzel ıkındım o da iyi itti kendini. Senin de kolayca olsun inş
Yok ya sancı falan nst de 30larda çıkıyodu. Yok denir yani. Evde de hissettiğim bişey yok. Ptesi kontrolüm var 38+1 oluyorum 40ı devircem kesinCanım bencede değildi bazen tahriş olabiliyor belki öyle bi şeydir
Sende sancı falan varmı?
Aynen emzirmde diyet adeta yasak beslenme uzmanları önermiyor. Sağlıklı beslenme gereksiz karbonhidrat alımını azaltmak ve bol su içmek yeterli diyorlarCanım ben sofrayi beklemeden ağzıma atıyorum bir seyler bebek uyurken yoksa dayanamıyorum açlığa. Sen de öğün geçirme, tabağa bir seyler hazırla yakınında dursun. Suyun sürahin de yanında olsun.
Ben kizim 6 aylık olunca spora başlamıştım kilo vermistim baya. Bunda da 6 aylık olsun diyorum ama eşim diyete başla diyor. Diyeti emziren kişinin yapmaması lazım bence. Ama dikkat edilebilir.
evt yaptim adivite testi onrmli bende sonuc onceden gecirdigimi gostermisti adivitem yuksek cikmisti canim allah sifa versin o sonucu alana kadar panik olmustum ama amniyoya gitmemize gerek kalmadi cok sukur saglikla geldi kizimDogum yaptınız mı bebeğin durumu nedir bende de ayni sonuçları yaşıyorum bilgi verir misiniz
az kalmis ha gayret bizim gibi sut arttirma ve brbk uyutma seanslari basamadan onceki son gunler bugun 10 denemeden 8 i basarisiz uyutma cabasi verdim besige birakiyorum 2 dk sonra viyaklamaya basliyor gozlerimin alti coktu simdidenBence de nişan değildir canım ama doktorunu bilgilendir.
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Ben ben ben ben
Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Üzülme annesi ona sen çok iyi bakacaksın büyüyecekk
saglikla gelsin canimBi tek ben kaldım galiba
Annelik çok zor yaaz kalmis ha gayret bizim gibi sut arttirma ve brbk uyutma seanslari basamadan onceki son gunler bugun 10 denemeden 8 i basarisiz uyutma cabasi verdim besige birakiyorum 2 dk sonra viyaklamaya basliyor gozlerimin alti coktu simdiden
Benimde ayni, mide yanmamdan dolayi canim istemiyor, yiyince cok rahatsiz ediyor, refakatci annem kalcak , 65 yasinda dizlerinden rahatsiz ama dediginiz gibi kuzenler falan arayip sormuyo, bende diyemedim, tek korkum covid ins bisey olmaz anneme de bizede, hepimizeKIZlar 38. Haftaydayız aşırı iştahsizım yaa günlerce bişi yemeden aç kalabilirim.. biraz da üzğünüm refaketçi konusunda herkes kem küm etmeye başladı canım skıldı biraz keşke diyorum kimseye ihtiyacım olmasada kimse de gelmesin istemiyorum ben kendim dogurup bakarım ama doğum işte
Çok sevindim canım bu kadarıyla geçmiş olsun. Fısfısla hallolur başka şeye gerek kalmaz inşallah.Canım şimdi geldim dr dan. Bi enfeksiyon görünmüyor dedi. Alkollü fısfıs ile temizle biraz akıntı var dedi. Sana dedikleri gibi düşerken akıntı ve kanama olursa gümüş nitratla yakıcaz orayı dedi. Şükür böylelikle hallolcak inşallah.
Enfeksiyon riski olabilir dimiBenim ilk gebelikte öyle başladı sonra ameliyat yeri enfeksiyonu oldum. Bence doktoru bilgilendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?