Gece bir memeyi 15 dk aktif emip uyuyo 1.5 saat sınra kaldırıpp diper memeye geçiriyorum gğzel uyuyo ama gündüz hiç uyku yok bize saatlerce memede kalıyo napıcam bilmiyorumCanım tek memeyi tam bitirmeden diğerine geçme. Hatta doyunca en son hangi memeyi verdiysen sonraki beslemede onunla başla. Bebekler sağma işleminden daha kuvvetli çeker doğru demişler. Az geliyor diye stres olma. Beslenmene dikkat et protein eksik etme olur mu. 2 saat bekleme emziricem diye. Uyuyorsa uyandır saat başı emsin canım. Ne zaman isterse 10 dk arayla bile olsa emsin gak dese meme guk dese meme ilk zamanlar :) İnşallah bol şifa olsun yavruna.
15 dk emmesi yeterli oluyor mu ya? Ben bir türlü anlayamadım. Yani herkesin süt geliş huzı da farklı olabilr tabiki amaNeyle verdin mamayı kuzum? Ben de arada çok zorlanırsam 30 cc mama veriyorum kaşık biberonla. Gece 15 dk aktif emip 1.5 saat uyuyo ama gündüz mümkün değil uyku yok hep ağlıyo kimsede durmuyo
Gündüz 2-3 saat emiyo yalandan ama gece yutkunma sesini falan duyuyorum kendi bırakınca uykuya dalıyo yatırıyorum ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ki15 dk emmesi yeterli oluyor mu ya? Ben bir türlü anlayamadım. Yani herkesin süt geliş huzı da farklı olabilr tabiki amaemzirip üstüne sağdıklarımdan biberonla veriyorum onu da içiyor. Zaten benmki biberon kuşu. İçtiği için yeterli gelmiyor diye düşünüyorum.ki bugünlerde iki göğüs birden veriyorum
Canım her halin güzelBu grubun kilo rekoru bende 22 kilo ilesen obez görmemişsin öncesi sonrası fotomu koyuyorum, damperli kamyonlara benzedim
Açlıktan ağlıyordur canim bana Dr 3 saatte bir 95 CC olcak senin sütunle beraber dedi biberonla veriyorum önce emziriyorum sonra mama veriyorumNeyle verdin mamayı kuzum? Ben de arada çok zorlanırsam 30 cc mama veriyorum kaşık biberonla. Gece 15 dk aktif emip 1.5 saat uyuyo ama gündüz mümkün değil uyku yok hep ağlıyo kimsede durmuyo
30 cc yetmez ona benim kız 14 günlük oldu nerdeyse 60 CC içiyor bi de beni emiyorNeyle verdin mamayı kuzum? Ben de arada çok zorlanırsam 30 cc mama veriyorum kaşık biberonla. Gece 15 dk aktif emip 1.5 saat uyuyo ama gündüz mümkün değil uyku yok hep ağlıyo kimsede durmuyo
Canım doktoruma sordum internette çocuğun dönmesi için hareketler var yapabilir miyim dedim, sakın yapma boynuna kordon dolanır ya da kopabilir çok tehlikeli olur dediCnm ben yersem tam yiyorum o yüzden az ve sağlıklı beslenemiyorumbana eşim Doğumdan bir gün sonra göbeğinde kaldı dedi şaka gibi! Şimdi gitti çok şükür. Diyet yapamam beslemem gereken bir bebek var dedim sustu. Şu an feministim her şey biz kadınlarda. Oğlum az önce diyor ki babasına bakıp. Annem çalışıyor babam da rahatça uyuyor. Çocuk bile farkında
Benim de kimsem yoktu. Eşim vardı tek. Önce çift kişilik oda da kaldım. Sonra eşim var diye tantana etti diğer hasta yakınları. Biz bakarız sana da dedilersonra tek kişilik yaptık odayı. Bir ara eşim işe gitti hatta Allah yardım ediyor rahat ol yeter.benim bir de geride evladım vardı. Çok kolay oldu doğumumda. İnş seninde öyle olur. Rahat ol yeter.
Aklımdaydın cnm doğurmuşsun hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Benim ilk çocuğumda berbattı bunda iyiyim şükür. Herşeyi denemiştim onda zamanla kendiliğinden geçti. Geçmiş olsun sana da
Sancı anında bile dönebilir. Dönmesi için hareketler var araştırıp kendini yormadan yapabilirsin
Onu bebek belirler cnm. Birini emdi ve baktın daha aranıyor diğerini de vereceksin. Benim iki çocuğumda ikisini emdi. Baktın biriyle doydu diğerini vermezsin bir daha ki emmede hangisini emdiyse onu emzirip diğerine geçersin.
Sormakla iyi yapmışsın tabi Allah korusun inş kendi kendine döner kuzucuk sağlıkla da doğarCanım doktoruma sordum internette çocuğun dönmesi için hareketler var yapabilir miyim dedim, sakın yapma boynuna kordon dolanır ya da kopabilir çok tehlikeli olur dedi
İnşallah döner, ben Doğumu beklerken hanımefendi ters dönmüş oturuyor karnımda , bu arada ben de ters doğmuşum normal doğumla.Sormakla iyi yapmışsın tabi Allah korusun inş kendi kendine döner kuzucuk sağlıkla da doğar
Ya eskiden sezaryen mi vardı. Demek ki doğuyorlardı bir şekilde. Ama sen pozitif enerji yolla evrene. Dönecek ve kolayca doğacak de. Ben muayene olurken muayene sırasında dönüyorduİnşallah döner, ben Doğumu beklerken hanımefendi ters dönmüş oturuyor karnımda , bu arada ben de ters doğmuşum normal doğumla.
İnşallah hayırlısıyla gelir bebeğimYa eskiden sezaryen mi vardı. Demek ki doğuyorlardı bir şekilde. Ama sen pozitif enerji yolla evrene. Dönecek ve kolayca doğacak de. Ben muayene olurken muayene sırasında dönüyordudaha zamanın var döner annesi
Bizimki de 11 günlük arada veriyorum gece uyuyo gündüz uyumuyo. Sen sağınca kaç cc çıkıyo30 cc yetmez ona benim kız 14 günlük oldu nerdeyse 60 CC içiyor bi de beni emiyor
Temizlemeniz,burun aspiratöru ile...Benim kızın burnu tıkalı gibi nefes alıyor napsam ya?
Sterimar 0-3 ay burun spreyi çok iyi geliyoBenim kızın burnu tıkalı gibi nefes alıyor napsam ya?
Canım çok tesekkür ederimCanım her halin güzelSadece zaman hamilelikte de bir anda gelmedi onca kilo ben de 20 ye merdiven dayayanlardanım
Ben hiç sagmadim canim benim de sütüm geç geldi yine de yetmiyor ilk kızımda da oyleydi ağlıyordu hep mama vermek istemiyordum ama yanlış yapmışım açlıktan ağlıyordu çocuk sonra fark ettik zaten sen de fark edersin mama verdiğinde gazını çıkar karnı tok ise uyur sarılık falan olmadı dimiBizimki de 11 günlük arada veriyorum gece uyuyo gündüz uyumuyo. Sen sağınca kaç cc çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?