2021 Şubat Anneleri

Hızlı alan hızlı da veriyor verirsin ben bu boğaz tutmayı hala beceremedim paso acıkıyorum noldu anlamadım. 2 seneye benim de hayalim tekrar 58 olmak, umarım ütopyam olmaz
Çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Rabbim sağlık versin analı babalı büyütün
İlk eve geldiğimde ben de gr vermemiştim bu defa22 günlük olduk ama çok yiyorum ona rağmen gitti 10 kilo... Hurma komposto tatlı olarak kesmiyor uyuşma hissiyatsızlık olmasa ben de sormazdım. Bıkmaz ya iyi bir dr, seve seve bilgi veriyor hep.

kizlar süt için beslak deneyin yorumlar iyi ben de dün aldım bakalım çalıştığım için süt artsın diye uğraşıyorum

Biz de biogai aldık da versem mi vermesem mi kararsizim

B
Canım bize doktor 3 saatte bir anne sütüyle beraber 95 CC olması lazım dedi yetmeyince mama verdik şimdi git gide azalttik mamayı eğer doymazsa mama ver aç kalmasın çocuk

Beni de kesmiyor onlar canım sürekli tatlı istiyor. Bir de hamileyken bunkadaröiştahlı değildim yemek porsiyonum büyüdü Ya iyi ki siz konuşurken denk gelmişim de Nuran hanıma gitmişim çok memnun kaldım ben sağolsun çok ilgileniyor. Bir de doğumda fotoğraflar çekmişler gönderdi hepsi nasıl güzel bir anı çok mutlu oldum

Elhamdülillah benim kide emiyor şimdi emziriyorun arada yutkynuyor geliyor heralde süt

Bebegi olanlar saglikla buyutsunler ins, bekleyenler de saglikla kavussunlar Bende 68 le hamile kalip, 80 kiloyla doguma gidicem ins, 12 kilo aldim, goren 5 -6 aylik saniyor karnimda cikmadi cok, hatta bol tuniklerimle sadece kilolu gibiyim, onceden giydigim paltomu giyiyorum, onunude kapatinca kayboluyor tamamen , 39+1 le 20 subat sezeryan tarihim ins o zamana kadar bebis, adet sancisi gibi agrilarim var hafif, bir anda mi siddetlenicek bilmiyorum

Allah saglikli uzun ömürler versin bebisine darisi bizr insllah sezaryenmi normalmi nasil gecti dogumun
Teşekkür ederim canım.. en son burada yazmıştım ya Eşimin çalıştığı hastaneye gittim.. Kontrole.. Bebeğimin boynuna 3 tur kordon dolanmıştı Acil sezeryana Aldılar hemen. genel sezeryan oldum uyanmamışım sonrasında bebeğim çok ağlamıştı.. 2 buçuk saat beni beklemiş çok açtı.. Sütüm de çok az 3 kilo 200 gr dünyaya geldi ama sütüm az olduğu için bugun 2 kilo 800 gr düşmüştü. Dr mama takviyesi yaptı bugun taburcu oldum. Sütte veriyorum ama çok az ve damla damla geliyor o kadar

adivite testi yaptı 4 ay va daha önce geçirdiğim tespit edildi sorun yokmuş çok şükür.
Dogum yaptınız mı bebeğin durumu nedir bende de ayni sonuçları yaşıyorum bilgi verir misiniz

Kızlar hiç sancı olmayıp bir anda sancı başlar mı
Bende nerdeyse hiç.sinyal yok
Ya senin günün var keyfine bak strese sokma kendini hiç. Benim bir anda oldu ilk doğumumda ikinci de sinyal vermişti ama Doğuma kadar sinyal geçmişti. 40 dolmadan 1 gün önce oldu doğumum
Biz de biogai aldık da versem mi vermesem mi kararsizim
Valla ben çaresiz kalıp veriyorum idare edebiliyorsanız vermemek iyi tabi

Ben 72 kilo başladı hamileliğe 83 ile girdim doğuma. 13 gün oldu Doğum yapalı. 76 kiloyum. 11 kilo alıp 7 kilo verdim. Kırkımız çıksın diyete başlayacağım inş

Bence de nişan değildir canım ama doktorunu bilgilendir.
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Doğum yalpmayan kaldı mı
Ben ben ben ben
Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Üzülme annesi ona sen çok iyi bakacaksın büyüyecekk

Bizde yapıyoruz bunu ama bizimki maşallah kalkıp gidecek nerdeyse. Sizinkilerde kafayı baya kaldırıyor mu? Daha 10 günlük kafasını kendi kendine kaldırıp duruyor biz şaşırıyoruz
Evet cnm maşallah kaldırıyor, bu dönemde bebek hareketlerinin takibi çok önemli. Her ne kadar bebek de olsa bazı şeyleri yapabilmesi çok güzel. Bizimki bugün 19 günlük oldu.

Ben 72 kilo başladı hamileliğe 83 ile girdim doğuma. 13 gün oldu Doğum yapalı. 76 kiloyum. 11 kilo alıp 7 kilo verdim. Kırkımız çıksın diyete başlayacağım inş
Canım ben de 68 ile başlayıp 88 ile doguma girdim. 79 a düştüm. Ilk 6 ay diyet önerilmiyormuş. Zehrabora var diyetisyen o da yeni doğum yaptı Ocak ayında. Ilk 6 ay diyet önermiyorum diyor. Ama nasıl kilo vericez. Benim 10 kilo fazlam var. Bebeği bırakıp dışarı yürüyüşe fln gidemiyorum her gün.

Canım gözün aydınn çok geçmiş olsun Allah hayırlı evlat etsin

Doğru diyosun canım inşallah
Bende normal olsun istiyorum ama zaman geçtikçe kilosu artıyor o yüzden gelsin istiyorum
Hangi şekil gelemsi hayırlıysa öyle gelsin inşallah
Heyecan var özlem var son günler geçmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…